Yeni Coach olarak kimi görmek istersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
queencounty
şöyle bir şey daha var , ben bizim kadronun Fenerden kötü olduğunu düşünmüyorum hatta daha derin bir kadro olduğunu düşünüyorum
hocalar arasında çap farkı var biraz o kdr
bgn 2 takım hocaları değişsin fenerbahçe düşmemeye oynar biz 3. lüğe oynarız.
 
Tequila
Admin


Yaş: 22
Kayıt: 03 Eyl 2004
Mesajlar: 1545
Nerden: 7tepe

Yeni mesaj varTarih: Pts Ksm 07, 2005 4:33 pm Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
queencounty
şöyle bir şey daha var , ben bizim kadronun Fenerden kötü olduğunu düşünmüyorum hatta daha derin bir kadro olduğunu düşünüyorum
hocalar arasında çap farkı var biraz o kdr
bgn 2 takım hocaları değişsin fenerbahçe düşmemeye oynar biz 3. lüğe oynarız.
_________________
Yemin Olsun Cimbombomum ; Hayatımsın , Herşeyimsin..
Bundan 2 hafta evvel daçka-fener maçını izledikten snr ki daha biz cola turca ile oynamamıştık,sitedeki yorumumda ikisini de ezeriz demiştim.
tequila nın fikri biraz uçuk olmuş bence.hocaları değişsek biz 3.,onlar düşmemeye oynar fikri.o kadar da değil şimdi.çok kötü bi takım değil fener.dün efese karşı yaptıkları savunmaya dikkatinizi çekerim.
potansiyelleri var.her ne kadar ahı gitmiş vahı kalmış ta olsa kambala avrupa basketbolunda bir markadır.seyirciyi heyecanlandıran,tribüne çeken bir isimdir.
konumuz zaten fenerle bizim teknik kıyaslamamız değil.o ayrı konu,ayrıca konuşabiliriz.2 farklı olaydan bahsettim.
1.si onların yaptığı yatırım,çizdiği hedef ve yönetim desteği sayesinde bizden daha iyi olmayan bir kadroya rağmen 6000-7000 ne oynamaları,bizim ise taş çatlasa 1000 kişi getirebilmemiz salona.
2.husus isedaha önce bahsettiğim üzere salonda seyirciyi çekecek ve çok basit olan bir organizasyonun dahi gerçekleştirilmemesi ya da umursanmaması.sitede yönetime veya şubeye yakınım diyen insanların fırsat bulduklarında bu yararlı fikirleri iletmelerini diliyorum gerekli yerlere.
 
bi de ek yapıyim.coach rezalet kesin değişmeli kabul.pek ihtimal vermesemde benimde fikrim bu yönde.
ama oyunculaarında kulakları çekilmeli.böyle vurdumduymazlık olmaz.en basit yol para cezası.o da olmadı taraftar olarak toplanıp bigün 30-40 kişi gidelim floryaya sopa atalım oyunculara.çok ciddiyim.
gerçekten ne kadar faydalı bi yöntem olduğu geçmişte ispatlanmıştır.86-87 futbol sezonundaki şampiyonlukta floryada futbolculara atılan sopanın büyük katkısı vardır.
 
yahu ben zaten Fenerbahçe kadro olarak kötü demedim ki
sadece iyi yönetiliyor dedim kenardan
Aydın Örsün o takıma verdiği çok şey var demek istedim bizim hocanın ise bizim takıma sıfır
en azından Fenerbahçeye 2 senede bir sistem oturuttu bizimki 3 sene geçicek hala bi sistem yok.
kadro olarak 2 takım arasında ztn çok fark yok
ama bizim kadro daha derin bi kadro fenere nazaran

Ünerin elinde
Abdul Rauf
İbo
Milic
McRea
Tabak gibi bir 5 varken bu kadroyuda neler yaptğı ortada

bnce bnm fikrim uçuk veya kaçık değil gayet doğru
bi takım Ünerle anca küme düşmeye oynar.
 
Vallah saygın, duruşu otoriter olan biri olsun ki... anlattıklarına kulak assın oyuncular.

Erman Kunter'i şahsen çok tutuyorum.

Hocan'ın kariyeri çok önemli. Zira sadece para ile sadet olmuyor. Oyuncular inandıkları coach'larla çalışmayı tercih ediyorlar.

Tabii ki kulübümüz sezonu kurtarma stratejisini bırakıp, kademeli bir ilerleme politikası izlemeli. Basamak basamak hedef yükseltilmeli. Düzenli olarak Euroleague'de oynamaya başlar isek.... coach'un da kralı gelir... beraberinde basketçinin de kralı!

Saygılar
 
şu kadro naıl böyle oynar anlayamıyorum... oturması lazım diyeem ama oturmuş gibi de...
 
once biz

tribunler dolu olmassa sadece ultra aslan orda futbol tezahuratı yaparsa bu takım olmz tabi halil unere neden yukleniosunuz takımı hocadan once taraftar yonetir bu bir kesinnnnn
 
YENİ KOÇ OLARAK KİMLERİ GÖRMEK İSTERSİNİZ

Bence bu takımı ayağa kaldıracak kişi Çetin Yılmaz dır çünkü çok gaz bir adam ve buhırsını oyunculara yansıtabilir.Ülkerspor u onon yarattığını kimse yadsıyamaz ve bence çok değerli bir koç .Bizim şu anda açıkçası iyi bir kadromuz var ve bu kadrotu ayağa kaldırabilir.Bence GS camiasının içinden gelmiş ve basketbol camiasını ve oyunun kurallarını çok iyi bilen Doğan hakyemez bile galatasaray da koçluk yapabilr çünkü oyuncular onon karizmasının ve gücünün altında ezilecek ve ona itaat edeceklerdir bence elimizden geldiğince onu bu takıma koç olarak getirmeye çalışmamız gerekir.Böyle tecrübeli isimlere ihtiyacımız var biliyorum o genel menajerlik yaptı koçluk yapamaz diyenler çıkacaktır ama onun yanına da setleri onunla birlikte organize edecek iyi bir de yardımcı verirse açıkçası süper olur.
 
orhun ene
nihat iziç
çetin yımaz
oda olmazsa larry brown
 
Konu dağılmaya başladı ;)

Ben takımın başında şunu görmek istiyorum diycem.

Ama ŞU lar hakkımda hiçbir bilgim yok.

Ki türkiyedeki iyi ŞU lar da boş değil bildiğim kadarıyla..

Ama Hoca değişikliğinin çok büyük bir katkı yapacağı inancındayım çünki nezaman ipekçiye gelsem protesto var coach a karşı..!
 
bir çok arkadşın gönlünde yatan orhun ene ışık lisesinin koçluğuna getirildi
 
çok güzel söylüyosunuz erman kunter diye de sizce gelir mi? Sn. Canaydın Erman Kunter'i de kovarcasına göndermedi mi bu kulüpten? Biraz hafızalarınızı zorlayın isterseniz..
 
bence sayın halil ünerden başka herkes ii olur bu takım için :) orhun ene olursa hem orhun için hem de bizim için çok iyi olur geçmişi yad ederiz :atki
 
semih53' Alıntı:
bence sayın halil ünerden başka herkes ii olur bu takım için :) orhun ene olursa hem orhun için hem de bizim için çok iyi olur geçmişi yad ederiz :atki
Yorum olsun diye yazmayalım Orhun ene heran ışıkspor ile sözleşme imzalamak üzere !
 
bu benim ilk mesajım hepinize merhaba.
üstüste 3 galibiyetten sonra halil üner kalsamı acaba!zaten gönderilme gibi bir şey olacağını zannetmiyorum.
benim gönlümden geçen erman kunter dir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst