Tequila
Admin
Yeni mesaj varTarih: Pts Ksm 07, 2005 4:33 pm Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
queencounty
şöyle bir şey daha var , ben bizim kadronun Fenerden kötü olduğunu düşünmüyorum hatta daha derin bir kadro olduğunu düşünüyorum
hocalar arasında çap farkı var biraz o kdr
bgn 2 takım hocaları değişsin fenerbahçe düşmemeye oynar biz 3. lüğe oynarız.
tequila nın fikri biraz uçuk olmuş bence.hocaları değişsek biz 3.,onlar düşmemeye oynar fikri.o kadar da değil şimdi.çok kötü bi takım değil fener.dün efese karşı yaptıkları savunmaya dikkatinizi çekerim.
potansiyelleri var.her ne kadar ahı gitmiş vahı kalmış ta olsa kambala avrupa basketbolunda bir markadır.seyirciyi heyecanlandıran,tribüne çeken bir isimdir.
konumuz zaten fenerle bizim teknik kıyaslamamız değil.o ayrı konu,ayrıca konuşabiliriz.2 farklı olaydan bahsettim.
1.si onların yaptığı yatırım,çizdiği hedef ve yönetim desteği sayesinde bizden daha iyi olmayan bir kadroya rağmen 6000-7000 ne oynamaları,bizim ise taş çatlasa 1000 kişi getirebilmemiz salona.
2.husus isedaha önce bahsettiğim üzere salonda seyirciyi çekecek ve çok basit olan bir organizasyonun dahi gerçekleştirilmemesi ya da umursanmaması.sitede yönetime veya şubeye yakınım diyen insanların fırsat bulduklarında bu yararlı fikirleri iletmelerini diliyorum gerekli yerlere.