Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Bir koçu değerlendirmek için aldığı molaların zamanlaması önemli bir kriterdir.Tabii bu molalar ne kadar faydalı oluyor o daha da önemli.Birisi mola alır,ama dönüşünde rakip farkı açar ya da son 1.5 dakika kalmış fark 25 sayı mola alır rakip farkı 20 nin altına indirir.Bunu da görmüştük.
Mola dönüşünde oyuna sokacağı bir tek oyuncunun olmaması herhalde şu andaki antrenörün suçu değildir.
1000 tane mola hakkımız da olsa,Telekom'u sahaya çıktığımız kadroyla yenemezdik.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Ali Emre":1tieusml]lise defteri :p

Haber türk'ü severek ve beğenerek izliyoruz :p[/quote:1tieusml]

Murat Hoca'yı da Selena'ya yollayalım istersen Burak. ;)
Ya da Yemekteyiz de Ülker ürünlerinden bir menü hazırlar bize,fena mı olur. =)

Burak Barut' Alıntı:
:roll:
Alakayı kuramadım , anlattığın şey farklı : )
Ben Ali Emre abiden bahsediyorum : )

Ben de dedim Lise Defteri Habertürk'te tekrar mı yayınlanıyor.
Öyle bir izlenim bırakmışsınız ki Koray Hoca ile ilgili olduğunu sandım.
Eee adamın adı geldiği ilk günden beri Lise Defteri ile anılırsa olacağı buydu. =)

Ama bak Murat Hoca için yazdıklarım da fena değil hani,bir düşün. :)

Evet Koray hoca lise defteri adlı dizide rol olarak koç görvini almıştı ve baya usta bi koç.takımı liseler arası basketbol şampiyonu olmuştu :) bunları biliyordum ama dizinin ismini bilmiyordum :)

Koray Hoca 33 yıldır belkide daha fazladır baketbol şubemize bazen ufak ayrıllıklarda olsa hizmet ediyor.Mükemmel bir Fenerbahçe galibiyeti arkasından alınan avrupa kupası galibiyetleriyle çok güzel giriş yaptı.
Daha önceki yıllarda görev yaptığında parasızlık,yönetimin ilgisizliği,dar kadro ve yabancı oyuncuların kaçmasıyla uğraşmıştı.Yıllar sonra başarının geleceğine inanmışken şimdi Koray Hoca sakatlıklar ve Zizic'in kaçmasıyla uğraşıyor.İnanıyorum ki tam kadroyla çalışırsak Korat Hoca bizi finale taşır.