Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onur Yavuz' Alıntı:Yalçın Bey Koray Hoca´nın göreve getirilmesini eleştirenlerden birisi de bendim.
Koray Hoca´nın göreve getirilmesini öncelikle liseli ağabeylerin şubeyi ele geçirmek adına bir hamlesi olduğu ve 5 yıldır basketboldan uzak kaldığı için eleştirmiştim. Bana göre Koray Hoca takıma olumlu ayrı bir hava kattığı kesin ancak bu havanın kalıcı mı geçici mi olacağını zaman gösterecek.
Umarım yanılan ben olurum da Mincinozlu ile genç neslin hasreti sona erer...
İMZA!!Burak Barut' Alıntı:Benim için önemli olan 15-20 sayı geri düşersek ondan sonra sergileyeceğimiz performans.
İMZA!![/quote:3nnvjseu]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Burak Barut":3nnvjseu]Benim için önemli olan 15-20 sayı geri düşersek ondan sonra sergileyeceğimiz performans.
Burak Barut' Alıntı:Benim düşünceme göre hocanın oyuna kattığı fazla birşey yok.Sadece oyunculara kattığı motivasyon ve oyuncuların kendilerini bir derece daha üste çıkartan performansları var.
Koray Hoca'nın bir hava getirdiği tartışılmaz.Taktiksel anlamda 3 hafta da vereceği fazla birşey yok.Sadece oyuncularımızın gözünden ateş fışkırıyor sanki savunmada bunu görebiliyorum.
Kutay Abi, 50 sayı önde olan takım bence her zaman savunmada etkili olur, bu rakibin oyundan düşmesiyle alakalıdır zaten.
Benim için önemli olan 15-20 sayı geri düşersek ondan sonra sergileyeceğimiz performans.
Ayrıca Levent Abi çabuk unutmayalım geçen sene Fener maçıyla başlayıp Telekom maçına kadar süren mükemmel bir basketbol ve görmediğimiz oyunlarda izledik.
Geçmişi yok saymayalım.
Benim düşünceme göre hocanın oyuna kattığı fazla birşey yok.Sadece oyunculara kattığı motivasyon ve oyuncuların kendilerini bir derece daha üste çıkartan performansları var.
çok güzel temmenniler..ama halk olarak çabucak kral yapıp çabucak yerin dibine sokmaktada üstümüze yok öyle değil mi?Sinan Soysal' Alıntı:Koray Hocanin Fulker ve Khimik macindan sonra ki aciklarimalarini izledim . Bahsettigi ortak nokta ''saldirgan müdafa'' yaparak rakibe nefes aldirmayacagimizdi..
Hocanin savunma anlayısı hem takimi hemde taraftari atesleyecek cinsten . Ins uzun seneler Koray hoca Galatasaray'a hizmet eder .
Şimdi Koray Hoca ile ilk maçlarda olumsuz sonuçlar alsak hocanın elinde sihirli değnek mi var, zaman lazım sözleri havada uçuşurdu. Murat Hoca zamanında takımın idman yapmadığı iddia ediliyordu. Basketbol oynamadığım için bilmiyorum, idman yapmayan takımın bir anda böyle sert savunma yapmaya başlaması mümkün mü?Levent ÖKTENER' Alıntı:Koray hocanın 4-5 maçta yaptıkları,getirdiği müdafa anlayışı ve oynatmaya çalıştığı basketbol u sadece yarattığı hava dan ibaret olarak göstermek şansız bi yazı olmuş..hele hele bu hava kalıcı mı geçici mi olucak demek daha da şansız olmuş..lakin son 5-6 senedir görmediğimiz bi oyun var saha da,hem hücum da hem müdafa da..bunu sadece getirdiği hava olarak düşünmek , hocanın emeğine yazık..
Şimdi Koray Hoca ile ilk maçlarda olumsuz sonuçlar alsak hocanın elinde sihirli değnek mi var, zaman lazım sözleri havada uçuşurdu. Murat Hoca zamanında takımın idman yapmadığı iddia ediliyordu. Basketbol oynamadığım için bilmiyorum, idman yapmayan takımın bir anda böyle sert savunma yapmaya başlaması mümkün mü?Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Levent ÖKTENER"g2q56t1] Koray hocanın 4-5 maçta yaptıkları,getirdiği müdafa anlayışı ve oynatmaya çalıştığı basketbol u sadece yarattığı hava dan ibaret olarak göstermek şansız bi yazı olmuş..hele hele bu hava kalıcı mı geçici mi olucak demek daha da şansız olmuş..lakin son 5-6 senedir görmediğimiz bi oyun var saha da,hem hücum da hem müdafa da..bunu sadece getirdiği hava olarak düşünmek , hocanın emeğine yazık..
çok güzel temmenniler..ama halk olarak çabucak kral yapıp çabucak yerin dibine sokmaktada üstümüze yok öyle değil mi?[/quote:3orb8nmz]Hakan Oksuz' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":3orb8nmz]Koray Hocanin Fulker ve Khimik macindan sonra ki aciklarimalarini izledim . Bahsettigi ortak nokta ''saldirgan müdafa'' yaparak rakibe nefes aldirmayacagimizdi..
Hocanin savunma anlayısı hem takimi hemde taraftari atesleyecek cinsten . Ins uzun seneler Koray hoca Galatasaray'a hizmet eder .