Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Gordon'u normalde yazmayacaktım. Ama EL için Engin'e çok güvenemedim. Ben de Gordon gibi bir combo guardın yararlı olabileceğini düşündüm.

Gordon'a gelene kadar orada Nikolov var El'de güvenebileceğimiz. Bu sene iki üç maç gösterdi kendini ona güvenip daha çok süre vermeliyiz ayrıca yine bu sene Sinan'ın gösterdiği çıkışı göz ardı etmemeliyiz güvenmeliyiz yerlilerimize

Sent from my iPhone using Tapatalk

radulijca ne durumda piyasası düşmüştür bence düşünülebilir, jamont çok kötü durumda kadrolara yazmamak lazım.Kyle Kuricin sözleşme durumunu bilmiorum eğer boşa çıkıyorsa düşünebiliriz. Brecouff gayet iyi oyuncu bjk ile henüz imzalamadı bence düşünmeliyiz. samet geyik, göksenin ve sertaç şanlı türk eklemelerini yapmamız lazım. marko paşa cskada çok iyi gözükmedi tekrar alabiliyorsak iyi olur.
xxx, ender, nikolov
kuric, sinan, göksenin
marko, carter
brecouff,kg,samet geyik,
young,sertaç, radulijca

Will Bynum(1,2 MD) - Engin Atsür(500) - Nikolov(100)

Andre Dawkins(600) - Jamont Gordon(700) - Sinan Güler(800)

Micov(900) - Carter(600) - Göksenin(250)

Erceg(1MD) - KG(500) - Samet G.(250)

Young(850) - Arinze Onuaku(500)

Bu kadronun da maliyeti 8.750.000 Milyon Dolar bence bu para da bulunabilir.

Jamont Gordon gereksiz bence
.
Carter daha çok SG' de oynuyor.

Jamont Gordon'un yerine SF'ye Hopson'u alırsak daha iyi olur.

Erceg'i Ergin Hoca çok seviyor ama Erceg artık gitmeli evet iyi şutor ama attıgı sayıdan cok sayı yedirtiyor takıma.

Erceg'in yerine Nemanja Bjelica tarzi bence Caner Medley olablir daha mantıklı bence. Hemde daha hareketli ve savunması iyi.

Mıcov'un yerine Marko'da olabilir ama takıma sakinlik katacak bir oyuncu oldugu için Mıcov bu kadroya göre kalmalı bence.

Andre Dawkins(500) - Carter (500) - Sinan Güler(750)

Micov(800) -Hopson (800) - Göksenin(250)

C.Medley(900) - KG(500) - Samet G.(250)

8.500.000 USD yapıyor bence bu kadro daha mantıklı tabiki bence

Andre Dawkins(600) - Jamont Gordon(700) - Sinan Güler(800)

Micov(900) - Carter(600) - Göksenin(250)

Erceg(1MD) - KG(500) - Samet G.(250)

Bu kadronun da maliyeti 8.750.000 Milyon Dolar bence bu para da bulunabilir.

Jamont Gordon gereksiz bence
.
Carter daha çok SG' de oynuyor.

Jamont Gordon'un yerine SF'ye Hopson'u alırsak daha iyi olur.

Erceg'i Ergin Hoca çok seviyor ama Erceg artık gitmeli evet iyi şutor ama attıgı sayıdan cok sayı yedirtiyor takıma.

Erceg'in yerine Nemanja Bjelica tarzi bence Caner Medley olablir daha mantıklı bence. Hemde daha hareketli ve savunması iyi.

Mıcov'un yerine Marko'da olabilir ama takıma sakinlik katacak bir oyuncu oldugu için Mıcov bu kadroya göre kalmalı bence.

Andre Dawkins(500) - Carter (500) - Sinan Güler(750)

Micov(800) -Hopson (800) - Göksenin(250)

C.Medley(900) - KG(500) - Samet G.(250)

8.500.000 USD yapıyor bence bu kadro daha mantıklı tabiki bence

Ben de Medley'i tercih ederim ama Ergin Hoca Erceg'i göndermez diye yazmıştım. Gordon konusunda da hallısınız ama onun yerine Hopson'dan ziyade bir combo alsak daha iyi olmaz mı? Çünkü Ergin Hoca'nın sisteminde 1 numaranın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Orası da biraz boş kaldı.

Ben de Medley'i tercih ederim ama Ergin Hoca Erceg'i göndermez diye yazmıştım. Gordon konusunda da hallısınız ama onun yerine Hopson'dan ziyade bir combo alsak daha iyi olmaz mı? Çünkü Ergin Hoca'nın sisteminde 1 numaranın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Orası da biraz boş kaldı.

Will Bynum var PG kardeşim.
Andre Dawkins'in p&r oyunları iyi gibi.
Micov'da var zaten.
Sinan var yeri geldi PG oynadı.
Bence PG yi bu kadroyla oynayabliriz önümüzde bir FB örnegi var adamlar net PG siz oynadılar. Goudlock'a yarım szon oynadılar.
Hopson'u ben zaten gordon'un yerine yazmadım. Carter biraz daha SG oldugu için onu Sg ye yazdım Hopson'u da Gordon'un yerine yazdım

Nikolov' böyle oynatsa ligde ne güzel olcak çocuk süre almaya başlayınca daha iyi oynamaya başladı.
İnşallah lig maçlarındada süre alırda daha iyi olur.

Göktürk'de skor yönünden iyi gibi biraz daha defans çalışması lazım yaşından dolayı biraz fiziksel eksikliği var tabi daha delişecek ama defans çalışmalı.

Ege' yse savunma yönü iyi hucum yönü kötü bol bol şut çalısmalı.

Çoğu arkadaşım kadrolar yazmış, maliyetler hesaplamış, vs.

Yeni sezon kadro planlamasını şimdiden yapabilmek imkansız malum yönetimsel durumlardan dolayı. Seneye sponsorun hangi şirket olacağı ve onların basketbola bakış açısı da çok önemli olacak.

Yıllardır en büyük dileğim Eczacıbaşı kulübünü basketbola Galatasaray vasıtasıyla döndürüldüğünü görmek.
Böylece hem uzun vadede kulübün başına kim geçerse geçsin basketbolla ilgilenecek kaliteli yöneticiler bulunacak hem de Eczacıbaşı'nın altyapı kabiliyeti tekrar aktifleştirilmiş olur.

Zamanında nasıl Ülker, Fb ile böyle bir anlaşma yaptıysa; bizim de Eczacıbaşı'yla bu tarz bir anlaşma yapmamız harika olur görüşündeyim.

Erceg hiç savunma yapmadığı halde Ergin hoca tarafından yine takımda kalması istenir ve kalırsa plan falan konuşmayalım.

Seneye iyi bir sponsor bulsak bile butcemizin 9/10 milyon civari olacagini dusunursek iyi bir guardin etrafina caylak ve genc oyunculari yerlestirip bir proje takimi olmaliyiz. Bu hem taraftari salona ceker, hem subeye heyecan getirir.

Nikolov, Gokturk, Ege kesinlikle bir yere gonderilmemeli mesela 12 kisilik kadroda icinde yer almali ne olursa olsun. Sinan, Kerem, Young, Micov takimda tutulmali. Yanina 1 kaliteli guard + 4 yabanci hakkimiz kaliyor. Kuric, Dawkins, Hopson gibi adamlara yonelmeliyiz.

Sezon sonu serbest kalacak bazı oyuncular

PG: Delaney, Bo, Sloukas, Rochestie, Kalnietis, Aaron Jackson, Marcus Williams, Huertas, Zisis, Schaffartzik
SG: Anderson, Reggie Redding, Koponen, Blazic, Fridzon, Vyaltsev
SF: Kinsey, Milosavljevic, James White,Krun Simon,
PF: Khryapa, Derrick Brown, McLean, Mitrovic, Trey Thompkins, Sanikidze, Jankunas
C-: Tomic, Marjanovic, Paul Davis, Kaun, Hines, Dunston, Hendrix, D'or Fischer, Randolph, Kulig, John Bryant, Stimac, Iverson, Begic, Macvan, Javtokas

Eğer olur da E.L'ye gidersek.

Will Bynum(Marcus Willams,Delaney,Wanamaker)Barış Ermiş-Nikolov
Marko-Sinan-Göktürk
Francisco Garcia(James White,Hopson,Rakim Sanders)-Carter
Caner Medley(Kulig-Trey Thompkins-Jankunas)-Kerem-Ege Arar
Young-Haddadi(Mejri,Fesenko,Begic)-Duşan Cantekin

E.l olmaz Euro Cupa gidersek bi iki lider oyuncu yanına genç ve atlet adamlar almalıyız.

Anlaşılan bu yaz bir hayli hareketli geçecek avrupa'da, 8-10 m'a çok rahat final four'u zorlayacak takım kurulabilir. He eurolig'e gidebilir miyiz ?
will bynum sezonun geri kalanı için washington'la anlaşmış. Takipteyiz.

Justin Dentmon-Nikolov
Scotty Hopson-Sinan
Micov-Carter-Göktürk
Thompkins-KG-Ege
Young-Haddadi

Çok ama çok iyi kadro bence. Dentmon yerine Will Bynum olsa tadından yenmez.