Ben zaten Vuyukas'ın hücum performansından sene icindede çok memnun olucagımızı düşünüyorum ama bizim için önemli olan savunmadaki performansı olcak. Umarım yüzümüzü kara çıkarmaz
Son yıllardaki kağıt üzerindeki en iyi takıma sahibiz. Kısa rotasyonumuz çok sağlam. Defolu oyuncumuz çok az. Bu kadar kaliteli ve maç öncesi yapacağı katkı aşağı yukarı belli olan bu kadar kaliteli ve kariyerli kısalarımız varken bu pota altı riskine neden girdiğimizi anlamak mümkün değil. Jawainin bu sezon peşpeşe izlediğim 8-9 maçtada tek gördüğüm umutsuz vaka. İnşallah ben yanılırım ama Jawainin şu anki durumu ağır hasarlı bir otobüsü uzun yolda kullanmayı denemek gibi bir şey. Mutlaka yerli bir 4-5 oynayabilen uzun bulmamız lazım. Artık kaliteli uzunun olmadığı bir ortamda işimiz çok zor ama uzunsuz bu kadroya yazık olur...
Yanlış hatırlıyorSam düzeltin lütfen.
Sanırım Türkiye Kupası öncesi son hazırlık maçımızi Anadolu Efes ile oynayacağız.
Böyle bir şey hatırlıyorum. Yanlış mı yoksa ?
Abi ben bakındım da göremedim sen nerden biliyorsun daha öncede duymadım da ao yüzden soruyorumÇarşamba Anadolu Efes le macımız var
Pana maçının tekrarını izleyebileceğimiz bir link var mı ?
Euroleague sitesınde var . İddaa programında varAbi ben bakındım da göremedim sen nerden biliyorsun daha öncede duymadım da ao yüzden soruyorum
Eyvallaheuroleague sıtesınde var . idda programında var