ilk çeyreği 21-14 önde kapattık.FİBA yarı final maçında ise şuanda Pocius'un 3 sayı 2 ribaund 1 asisti var.
edit: 5 sayısı oldu.
Nette canlı yayın bulamadım. Tv yayını yok galiba? Bari birileri twitterdan kadromuzu falan yazsa...
ilk çeyreği 21-14 önde kapattık.FİBA yarı final maçında ise şuanda Pocius'un 3 sayı 2 ribaund 1 asisti var.
Oyuncu istatiktikleri nerde yazıyor tam bulamadım Galatasaray Liv Hospital - Lokomotiv Kuban (13.09.2014) Basketbol Maç Detayı - Hazırlık Kulüpler 2014/2015 @ Mackolik.com
Maçla ilgili detaylı istatistik bulabilir miyiz? Süre, sayı, asist, ribo vb. gibi
Yıl 2014, resmi site ve Galatsaray tv'de ne maç yayını var, ne maçtan özet, ne de kamptan fotoğraf.
Hazırlık maçları için mackoliklerden falan skor takip ediyoruz. Bravo.
Bende onu bekliyorum. Geçmiş senelerde resmi site detaylı olarak açıklama yapıyordu. Yarın belli olur.
Sanırım bizi bekliyorlarmış
Galatasaray Liv Hospital 72 - Lokomotiv Kuban 69
13.09.2014 21:40
Galatasaray Liv Hospital yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde katıldığı Citta di Sassari-Mimi Anselmi Turnuvası kapsamında Lokomotiv Kuban ile karşılaştı. Sardinya'daki mücadeleden takımımız 72-69 galip ayrılarak finale yükseldi.
1. Çeyrek: 21-14
2. Çeyrek: 16-17
3. Çeyrek: 14-19
4. Çeyrek: 21-19
Takımımızda Zoran Erceg 16 sayı 10 ribaund ile oynarken yeni transferlerden Nolan Smith 16 sayı 3 asist, Vladimir Micov ise 15 sayı 3 ribaund 3 asist, Ian Vougioukas 12 sayı 9 ribaund ve Pietro Aradori 10 sayı 4 ribaund üretti. Doğukan Sönmez 2, Ege Arar 1 sayı kaydederken Kristijan Nikolov ve Göktürk Ural da maçta süre alan diğer isimler oldu. Kuban'da Randolph 19 sayı, Malcom Delaney 14 sayı 6 ribaund, Kurbanov 11 sayı, Derrick Brown 8 sayı 7 asist buldu.
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesindeki ikinci maçında Galatasaray 14 Eylül Pazar günü saat 21.30'da Dinamo Sassari - Enel Brindisi karşılaşmasının galibiyle şampiyonluk için mücadele edecek.
Keşke yüzdeleri'de verselermiş. Herneyse nazar değmesin.
O değil de Vougioukas'ın 9 ribaund çekmesi de çok önemli,normalde kucağına düşmedikçe pek de alakası yoktur ribaundlarla.