Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Benim merak ettiğim bir konu var gördüğüm kadarıyla bir çok takım hazırlık maçlarına Başlamış İtalya kamplarına giden Takım'lar olmuş.bizde antrenmanlar ne durumda ne zaman başladı,hazırlık maçlarımız ya da kamplarımız ne zaman başlayacak şu anda hangi oyuncular antrenman yapıyorlar vs vs..? Antrenmanlar başladıysa eğer yağızer hoca mı başta..? Sanki bu sene ya bişeyler yavaş oluyor ya da biz pek bilgi sahibi değiliz eskiden antrenmandan filan fotolar olurdu sanki şubede hala bir garabet var gbi gerçi mevcut yönetimden dolayı bütün Kulüpte ciddi bir garabet var bence

Ben de bunu soracaktım. Takım daha yeni kuruldu ve kaynaşması lazım. Hazırlık turnuvalarına katılacakmıyız?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eylül ortasında KSK'nin ve sanırım Daçkanın katılacağı bir turnuva olacak sanırım istanbulda Tribündergide KSKlı basketbolseverler öyle birseyler yazmıştı.Eylül sonuna doğru da İstanbulda Tübad turnuvası olacak uluslararası katılımlı CsKA falan da var yine sanırım.

Takım antreman yapıyordur mutlaka ama resmi yayın organları lal olmuş durumda Resmi yayın organlarının basketbol takımını görmezden gelmesi kabul edilebilir birsey değik gercekten.Kombine satış döneminde ekstra PR yapmaları gerekirken haber bile vermiyorlar .Karmaşık ,yaratıcı ya da meşakatli işleri geçtim şu şube içşn sadecd temel seyler yapılsa çok ciddi fark yaratır çünki şu an hiçbirsey yapılmıyor.

Genç oyuncularımız ve yerli oyuncular çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta Dorsey ve Micov da yavaş yavaş başladı antrenmanlara.

17-18 Eylül'de Sassari-Limoges ve Olympiakos'un yer alacağı bir turnuvaya katılacağız.
25-27 Eylül GS-Efes-Banvit-CSKA TÜBAD

Lasme ve Mccollum sağlık kontrolünden geçmiş ve resmi sitedeki ifade ile başarılı ile tamamlamışlar.Sinan,Göksenin ve Schilb hariç tam kadro çalışmalar başlıyor demek ki

İstanbulda 14 eylülde başlayacak KsKnin de katılacağım başka bir turnuva daha olabilir KSKliler tribündergide seyirci yasağı olur mu falan diyorlardı.Başka bir yerde duymadım gerçi

Geçen sene sıfırdan kadro kurmuştuk uyum süreci biraz canımızı yakmıştı.. Bu sene de sıfırdan kurduk kadroyu, inşallah kadro birbirine biraz alışmış şekilde başlarız maçlara.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 Eylülde KSK ile maçımız varmış dediğim gibi ama tek bir maç mı yoksa daha önce sandığım gibi bir turnuva mı emin değilim.KSK 15inde çekmece ile 17sinde daçka. İle oynayacakmış.

Hazırlık maçları 17 Eylülde başlayacak sanırım.
Ömer Yalçınkaya'yi dinledim dün GS Tv'de.
6-7 hazırlık maçı yapıp Türkiye Kupası maçlarına gideceğiz dedi.
6-7 çok az değil mi sizce ?

Sezon hazırlıkları için ayrı bir başlık var oraya da yazmıştım Pazartesi KSK ile maçımız var .KSKnin basketfauldeki sezon hazırlık programına göre

Galatasaray-Pınar Karşıyaka bu akşam saat 18:00'de Abdi İpekçi Salonu'nda hazırlık maçı yapacak. Seyirciye kapalı olan karşılaşma tbftv'den naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü İtalya'ya giderek Cagliari Turnuvası'na katılacak olan Galatasaray Cuma günü Olympiacos ile oynayacak, sonuçlara göre de Cumartesi günü Limoges veya Sassari ile karşılaşacak.

Galatasaray Pazartesi günü de Sassari ile özel bir maç yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek.

Galatasaray-Pınar Karşıyaka bu akşam saat 18:00'de Abdi İpekçi Salonu'nda hazırlık maçı yapacak. Seyirciye kapalı olan karşılaşma tbftv'den naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü İtalya'ya giderek Cagliari Turnuvası'na katılacak olan Galatasaray Cuma günü Olympiacos ile oynayacak, sonuçlara göre de Cumartesi günü Limoges veya Sassari ile karşılaşacak.

Galatasaray Pazartesi günü de Sassari ile özel bir maç yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek.

Bugünki maçı izleyemeyeceğim. Maçı kaydedip Youtube'ye yükleme şansı olan var mı?