• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
19-5 gerideyiz . Mc collum size olarak cok zayıf görünüyor.

İlk periyot ksk 29-20 önde.. mc collum da ciddi soru işaretleri var, bakalım

Mc collum size olarak gücsüz görünüyor . Onun disinda soru isareti oldugunu düsünmüyorum .Bu sezon ciddi katki verecek.

Umarim biri maci cekiyordur. Biz disardaki arkadaslar izleyemiyoruz. Sonrasinda izlerdik..

Maça pota altında İzzet - Dorsey ile başladık ve rakibe karşı baya zayıf kaldık. Sonra Lasme - Dorsey iklisine döndük ve farkı erittik.

hadi biz kötüyüz ama bu ksk euroligde manyak yaparlar

Bu hatalar doğal. Zamanla çok daha iyi olacağız.

Goksenin- sinan- shlibb ve green 'de takıma katıldıgında rotasyon rahatlar .
Green'in sanırım bir sakatligi var .
Belkide sözlesmesi fesh edilmistir.

Caleb Green benchte oturuyor bu arada ama kadroda yok

Bu arada Green bench'de oturuyor.
Bir sakatligi var sanirim
Hic süre almadi.

altyapi oyuncumuz kutay akbulat'dan üst üste iki üclük..

Karşıyaka yorgun 1-2 haftadır 2 günde 1 maç yapıyorlar nerdeyse.

Micov kalitesi kaldığı yerden devam ediyor. Şafak'ı da beğendim gayet özgüvenli oynuyor. Gençlerimiz de fena değil.

Son üc hücumdur Eric mc collum show izliyoruz . Rakibin üclüklerine üst üste iki üclük ile karsilik verip Dorseye muhtesem bir asist yapti.
Bu yıl yaptigimiz yabanci transferler muazzam.
Daha blake shlibb gelecek .

İzzet OUT

Ersin İN

Ersin i almamız lazım

Bizde Scbild eksik başka var mı eksik yabancı oyuncumuz

Dorsey ve Eric gecen pazartesi saglik kontrolünden geçti ancak 5-6 gündür takimlalar yani o yüzden bu mac takim acisindan ölçü değil ama Doğukan bile biraz isik vermişken İzzet şimdilik epey korkuttu beni

Yarım yamalak kadroyla gayet iyiydik. Çok çabuk hızlı hücüma çıkabiliyoruz, çok sevindirici.

Ayrıca Mccollum ritm bulunca birden alev aldı. Micov da her zamanki gibi istikrarlı...

İlk yarı skoru ve istatistiklerimiz... Tempo artınca hücumda daha üretken olduk. Carter'ın bizdeyken kaçırdığı şutları sokması da dikkat çekti. :)

gsksk.png

Geri