Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Çok çabuk oyuncular hakkında karar veriyorsunuz. Göksenin Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi katkı verdi. Göksenin hiç bir zaman iyi bir şutör olmadı. Ama enerjisi ve pis işleri yapması bizim için önemli bence . İzzet ve Ege için ise benc bir az beklemeliyiz. Bu üç oyuncu da hücum yeteneği yüksek isimler değil. Bu oyuncuların hücumda katkı vermesi için takım düzenlerinin bir az daha oturması lazım. Bence bir az daha beklemeliyiz ama ben bu üç isimden de ümidimi kesmedim. En azından oyuna enerji katıp pis işleri yapabilecek konuma gelip bize katkı verebilirler.

Mccollum şov erken başladı.Dorsey ve lasme beraber oynayınca çok daha etkili bir takım oluyoruz.Bir pivota daha ihtiyacımız var. Emircan olabilir.Yerli oyunculara ihtiyacımız var.

Göksenin ve İzzetten bir halt olmaz. Göksenin milli takımda da bir şeye yaramıyordu, savunmacı falan da değil anca deli gibi kollarını sallayarak rakibin üzerine koşsun. Ortalama bir basketbol oynayan herhangi bir genç de bu 2linin yaptığını yapar zaten. Hadi Gökseninin mevkiisinde eksiğimiz yok 3-5 dakka koşturarak adam dinlendirsin yeter de İzzetin yerine yerli şart.

Benim tek sinirlendiğim nokta bu 2 adamın basketboldan para kazanıyor oluşu, napalım salaklık bizde işte zamanında yarıda bırakmayacaktık şu oyunu.

Pota altı savunmamız ne kadar iyiyse, çizgi savunmamız da o kadar kötüydü. Bir an önce eksik oyuncular takıma katılsa da, düzen oturtsak...

İzzet gereksizi iki üc savunma ribaundu alip bos üclükleriden birini soksa macı kazanacagiz. Sahada sırf zarar baska bir numarası yok .
Sasirtici olan rakip takimin istegi , taraftarlarin coskusu .. Sanki eurolig finalini kazanmis gibi sevindiler mac sonu
Shlibb , sinan ve Green gibi önemli eksiklere ragmen iyi sinyaller veriyoruz
Mc collum nokta atisi .

maçın sonlarına doğru ac collum resmen saçmaladı. aynı dünkü kalnietis. ama takım daha çok yeni. inşallah oynadıkça, birbirlerini tanıdıkça daha iyi olacağız.

Green i görmedik daha ama Ersin i bırakırlarsa bütçemize de uygunsa mutlaka almalıyız Dorsey ve Lasme yi aynı anda sahada tuttuğumuzda Ersin le onları dinlendirebiliriz .

Maç sonu istatistiklerini atalım izlemeyenlere bilgi olsun :)

CPSN6nEVAAIRA3q.jpg