Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Sassari karşısında Micov , Lasme , Dorsey ve McCollum bireysel performanslarını twitter üzerinden paylaşıyoruz. Oradan göz atabilirsiniz oyunculara. Maçın full kaydı için de Mehmet çalışmalar yapıyor.

Burda oyuncu elistirmek den ziyade, oyucuyu bitirmek amacli yazilanlar var. Hayir mac ozelinde seyretmesemde istatistik kagidina bakinca baska bir sey var diye algiliyorum. Ornegin Goksenin ozelinde bazi arkadaslar cok kotu oynadi, elini kolunu sallamaktan hic baska bir ise yaramiyor ve hatta birisi anca bese on kalas olur yazmis. Hadi ilk mac gercekten cok kotu atmis cocuk ama Sassari macinda 1/2 ikilik 2/4 ucluk 4 rebound 2 assist ve 1/2 faul ile oynamis 25 dk civari. Simdi bu adam daha ne yapabilir???? Beklenti ne cocuktan yada diger butun oyuncularda, her attiginimi sokucak???

Takim daha toplanali iki hafta olmus, 3 hazirlik macida kafa kafaya gitmis ve son topa kalmis, bu arada ana rotasyonun onemli 3 oyuncusu henuz maca cikmamis, garip bir vurun abaliya tutumu. Gene Izzet ozelinde, cocuga yali kazigi muamelesi yapiliyor. Yahu bi durun, bu adam bir bucuk sene fenerde heder edildi yok sayildi obra tarafindan. Zaten su anda turk oyuncu havuzu acisindan en sikintili bolge 4 numara, Nusret Yildirim falan kontrat buluyor bu yokluklta. Bu cocuk potansiyel olarak cok sey vaad ediyor, zaten bedava yakin bir paraya oyniyacak, biraz bekleyin sabredin.

Neyse ben bu sene takimdan umutluyum, ozellikle Ergin hoca nin sevdigi tarzda bir kac degisik pozisyonda oynayabilecek ve bu noktada match up sorunlari yaratilabilecek. Micov 2-3-4 oynar, ha keza schilib 2-3 oynar, lasme 5-4 oynar, green 4-3 oynar gibi veya goksenin disinda tum kisalarin topu getirip yon verebilecek yetenekleri olmasi gibi.

Bu arada safak' tan ciddi beklentim var, sahsen alndiginda cok mutlu olmustum, biraz sertlik katarsa oyununa cok onemli katkilar vericektir.

Katılıyorum adamlar daha ilk kez topu eline alıyorlar ama spor üstadı Türk halkı hemen süperstar bir performans bekliyorlar tıpkı sporun her branşında olduğu gibi. Daha ilk ya ilk hazırlık maçı. Napsin triple double mı yapsın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şafak'ın hazırlık maçlarında gösterdiği peformans, geçen sene Sinan'ın yakaladığı müthiş çıkışı yakalayabilir fikrini getirdi ben de. Lasme pota altında hem hareketsiz hem de hareketli olarak çok etkili oldu. Dorsey de gayret ediyor ancak biraz daha zamana ihtiyacı var ama asıl kilit nokta bence Caleb Green. Sakatlığı ne derece ciddi bilmiyorum ama biran önce takıma adapte olmalı.

1e1 fastbreakte gidipte bodozlama adamın içinden geçmeye çalışıp hücum faul alan göksenini de savunmaya çalışmayın ya. Her gün idman yapıyor senelerdir o topu eline alıyor arada bi 4/2 atsın bir zahmet. Burada sizi çıkarsak 5 maçta 1 bu istatistikleri tutturursunuz zaten.

Göksenin Köksal 2. ligde anca oynayabilecek bir oyuncudur, bu seviyelerde Galatasaray forması giymesi skandaldır. Önümüzde koca bir sezon var bunu bol bol göreceğiz.

Green oyuna girer girmez üçlük attı. 16-20 öndeyiz.

Yayın bende de çok takılıyor. İzlenecek gibi değil...

Yayın herkes'de aynı hocam.Biz atınca anlaşılmıyor'da onlar atınca gayet net coşkulu bi taraftar var:) Göksenim ve İzzet gayet verimli oynadı ilk periyodu sanırım..

İlk 7 8 dakikayı rahatça izledik de şu anda yayın izlenecek gibi değil.İzzet istekli başladı.Green ilk defa süre aldı topu eline alır almaz kaldırdı gönderdi üçlüğü.Haftasonunu iple çekiyorum fırsatım olursa salona da gidecem