Yeni sezonda A.İpekçi mi? A.Şahenk mi?

A.İpekçi mi? A.Şahenk mi?

  • S-A.Şahenk

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    98
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, kulübümüz yeni sezonda A.Şahenk'te oynama eğilimindedir, bizlerde bu konuda görüşlerimizi burada paylaşabiliriz.

Ayrıca yukarıdaki ankete katılarak, ağırlıklı eğilimi ortaya çıkarmalıyız.

Burda ki görüşler ve ağırlıklı eğilim, kulübümüz tarafından da takip edilecektir.

Bu yüzden buraya yazdıklarmımız çok önemli, lütfen herkes görüşü bildirsin.

Ayrıca, bu konudaki görüşleriniz için resmi siteye mail atmanız son derece önemlidir.


Mail adresi: dergi@galatasaray.org

BU TOPİC TAKİP EDİLECEKTİR ÖNEMSEYELİM
 
Kesinlikle Abdi İpekci gecen sene Fener maçındaki atmosfer süperdi.
Yanılmıyorsamda en çok seyirciyle maç oynayan takım bizim takımdı.
 
Abdi İpekçi'de taraftar olarak, atmosfer olarak tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi bir sezon geçirmişken, taraftar da sporcularımız da Abdi İpekçi'ye alışmışken kurulu düzenle oynamanın, değiştirmenin mantığı nedir?

Kesinlikle ve kesinlikle Abdi İpekçi! Ayhan Şahenk'e dönüşü aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum.
 
Bence bunun için çok erken kadro şekillendiğinde taraftarın sahiplenmesi de ortaya çıkacaktır.Gerçekçi olmalıyız ki, basketbol maçına gelen seyirci sayısı kadro ve hedefle doğru orantılıdır.

Hedefimiz nedir ? Kadromuz nedir ? Bunu net olarak bilmeden ne söylesek yanlış ve eksik olur düşüncesindeyim.

Galatasaray'a yakışan ise şampiyonluk hedefidir, iyi kadrodur dolayısıyle Abdi İpekçi olmalıdır.
 
Sarıyer li olduğum için A.Şahenk dedim ama tabi mantıklı düşünürsek A.İpekçi daha avantajlı olur bizim için.
 
Geçen sene en yüksek taraftar ortalamasını yakalamışken ne gerek var Ayhan Şahenke.Yediğimiz joplarıda pembe koltuklarıda kovulduğumuz günleride unutmadık.Fb maçları içinse belki orda 16 sayıyla yenmiştik ama unutulmasın burda cemallerle okanlarla yendik.Ordaysa Hüseyin ve Cüneytle....
 
yönetim nasıl ne amaçla ayhan şahenk spor salonunu düşünebilir anlamış değilim geçtiğimiz sene küçümsenmeyecek bir seyirci ortalaması yakalanmışken Abdi ipekçide. Bu dönüş niye ...
 
geçen sene derbiler hariç 3.500 ü geçtiğimiz oldu mu (sadece bilgi amaçlı soruyorum)

eğer olmadıysa bu eleştiriler bence çok abartılı 12bin kişilik salonda 3bin kişiye oynayacağıma 3.500de 2bin 2.5bine oynarım daha iyi ki geçen sene de her maçımız tıklım tıklım dolmuş gibi konuşmayalım. Son haftalarda doluluk oldu bana kalırsa sadece derbi konusuna gelirsek biz fbyi ayhan şahenkte de yendik yine yeneriz.

Ulaşım konusunda da çok bir sıkıntı yok bence ipekçiye ulaşan buraya hayli hayli ulaşır.
 
Attan inip eşşeğe binmeyelim. Attan ineceksek deveye binelim !

Eşek: Ayhan Şahenk
At: Abdi İpekçi Arena
Deve: Sinan Erdem Dome
 
Berkan Çatal' Alıntı:
geçen sene derbiler hariç 3.500 ü geçtiğimiz oldu mu (sadece bilgi amaçlı soruyorum)

eğer olmadıysa bu eleştiriler bence çok abartılı 12bin kişilik salonda 3bin kişiye oynayacağıma 3.500de 2bin 2.5bine oynarım daha iyi ki geçen sene de her maçımız tıklım tıklım dolmuş gibi konuşmayalım. Son haftalarda doluluk oldu bana kalırsa sadece derbi konusuna gelirsek biz fbyi ayhan şahenkte de yendik yine yeneriz.

Ulaşım konusunda da çok bir sıkıntı yok bence ipekçiye ulaşan buraya hayli hayli ulaşır.

Geçen sene seyirci ortalamamız rahat 3,500 civarı ve ya üzeriydi. Bu konuda bir sıkıntı yok. Fülker bu salonda 300 - 350 kişiye oynarken biz bu salonda onların 10 katı taraftar topluyorduk.

Ulaşıma gelince, Abdi İpekçi de en az Ayhan Şahenk kadar ulaşımı kolay bir noktada, sıkıntının bu olacağını sanmıyorum.
 
Kesinlikle A.İpekçi.Çünkü orada kemikleşmiş bir taraftar topluluğu var.Geçen sezon en az 2000 kişiye oynuyorduk.A.Şahenk'te ise gelen 300 kişi olur.Ayrıca İpekçi'de bir düzenimiz var.Umarım böyle bir yanlış yapılmaz.Çok kötü olur.
 
Şık hakkı sunuluyorsa bu şık Şahenk değil Sinan Erdem olmalıdır.

Ki sanırım böyle bir şansımızda yok, o açıdan kesinlikle Abdi İpekçi.
 
Geçen sene 3500 kişiye oynamamız bu seneAyhan ŞAhenk'de full salon oynayacağımız anlamına gelmez.
1- Abdi ipekçi daha merkezi bir konumda. En azından gelen taraftarların demmografik dağılımı açısından
2- iki sene üstüste aynı salonda oynarsak basketbol seyircisi salona döner diğer türlü salondan kaçışlar gene başlar

3- Ailelerin çocukları ile maça gelebileceği bir salondur Abdi İpekçi. Ayhan şahenk de ise bu sayı çok düşer. Özellikle futbol maçlarına çocuklarımızı götüremezken (maçlar gece oynandığından ve/veya havanın soğuk olması) onlara spor ve Gs sevgisini aşılayacağımız tek platformu daraltmak vizyon daraltmaktır

4- A. İpekçi'de oynamayacaksak yeri ondan daha merkezi olan (metrobüsle ulaşım direk) Sinan Erdem'i seçmek varken hatta bir çoğumuz onu isterken Ayhan Şahenk'e dönmek bizim seyirciye ihtiyscımız yok kafamıza göre takılmak istiyoruz anlayışının sonudur.

Bütün bunların dışında Bayan takımımızın maçları Ayhan Şahenkte geçen sene oynansa idi durum farklı olurdu. Geçen sene basiretsizlikten kızları A.İpekçiye yönlendiren yönetim, Ceyhun hoca gelmesi ile birlikte taraftarı arkasına almışken ondan kaçmakla agrip çelişkiler içine girmekte.


İyi yönden bakayım diyorum. aklıma tek iyi yön geliyor. Klüp Aslantepe'ye bir salon yapacak. Bu yüzden taraftarın ayağını o bölgeye alıştırmak için bu seneki geçiş evresinde Ayhan Şahenk'i kullanma kararı aldı. Yoksa başka mantıklı bir izahı yok bu durumun.

Yönetimimiz ilk olarak yakınındaki basket danışmanalrından kurtulmalı (10500 lük salon gerektiğinden bihaber danışmanlar) Abdi ipekçide program yoğunsa atıl durumda duracağına Sinan Erdem alınmalı ve perde sistemi kullanılarak o salonda maçalrımızın oynanması sağlanmalıdır. Büyük düşündüğüne emin olduğumuz GS yönetiminin yapması gereken karar bu olmalıdır. Klübümüz hangi salonda oynama kararı alsa biz o salondaki yerimizi alacağız ama özellikle başta çocuklu aileler olmak üzere takımının yanında olmak isteyen diğer taraftarlarımızında beklentisi dikakte alınmalı. Yönetimimizden ilk beklentim Sinan Erdem spor salonu. O olmazsa Abdi İpekçi spor salonu. Ne olursa olsun arkalarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Ama onlarda lütfen benim arkamda olsun.
 
Sühan abi dedikleriniz doğrultusunda ben de bir mail attım.Umarım böyle birşey olmaz.Çok şey değişir çünkü.
 
Sevgili Cem o kadar güzel yazmış ki,bunun üstüne ne söylenir ki.Umarım yöneticilerimiz kendi bacağımıza kurşun sıkmaz.

Tam seyirci salona gelmeye alışmışken,İpekçi'yi benimsemişken tekrar Ayhan Şahenk'e dönmek büyük bir hata olur.Ayhan Şahenk Anadolu Yakasından gelecekler için o kadar sapa kalıyor ki.Bunun yüzünden maça gelmeyen bir sürü arkadaşım var.Ama İpekçi çok farklı.Ulaşımı çok daha rahat.Geçen sene birçok aile bu salona alıştı.Ne olur bu insanları tekrar salondan soğutmayalım.
 
Bu bilgi nereden alındı?

Yiğit Şardan "geçtiğimiz sezon yapılan terbiyesizlikten sonra Ayhan Şahenk'e asla dönmeyiz" dedi. Bizzat duymasam tamam diyeceğimde :)

Abdi İpekçi'ye alıştık sanki :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst