Yeni Sezonda Koç Kim Olmalı?

• Konbuyu başlatan Kürşat Kosovalı
  • Başlangıç tarihi
Hadi hepimize hayırlı olsun. Bundan sonra sezon sonlarında playofta kiminle eşleşirsek avantajlı oluruzun yerine playofa nasıl kalırız hesapları yaparız artık. Bu yönetim değişinceye kadar ne maçlara gitmeyi ne de son 2 yıldır yaptığım gibi maçları izlemeyi düşünmüyorum. Taraftarı galatasaraydan soğuttuğu için yönetime de teşekkürler. Artık Topsakal beyin kafasına göre, dişini gösterebileceği, başarı durumunda önüne geçmeyecek bir koç ile anlaşılır. En güçlü aday da GS kulübünü rezil eden ve liseli olan Mincinozlu olabilir.

Gecen yazmistim belliydi zaten..erman kunter mi ergin ataman mi? Bin defa ataman derim..artik futboldan sonra basketboldan da sogutmayi basardilar helal olsun...

Yerli hoca alternatiflerimiz Oktay Mahmudi ve Orhun Ene olmalıydı Erman Kunter 2015 te futbol takımının başına Mustafa Denizli'nin gelmesinden farksız bir hamle.Kafa olarak emekli olmuş bir adamla başarılı olamazsınız

Fazla abartmaya gerek yok. Ergin Ataman ile Galatasaray arasındaki ilişki artık zarar veriyordu. Gelecekte dönecekse daha güçlü ve hainlik içerisinde olmayan bir yönetimle dönmesi kendisi için de bizim için de en doğrusu. Erman Kunter de, Can Topsakal'ın söylediklerinden anladığımız kadarıyla geçiş dönemi için gelmiş. Öteki sezon 12 milyon euro'luk bir takım kurup Euroleague'e katılacağımızı söyledi. Bu tabii ki, YALAN. Ama yine de bir geçiş döneminin içindeyiz. Bu yönetim gidene kadar sürecek bu geçiş dönemi. Yani 2018'e. Bu açıdan ben Erman Kunter'e olumlu bakıyorum. Her ne kadar 60 yaşına gelmiş, kariyeri serbest düşüşe geçmiş, eski heyecanından eser olmayan bir görüntüsü olsa da yerden yere vurulacak bir insan değil. Kendisinden büyük bir başarı falan beklemiyorum ama organizasyon açısından faydalanabiliriz. Bu sezon bize bir iki oyuncu kazandırıp, gelecek sezon altyapılarla da ilgileneceği yönetimsel bir göreve getirilir ve yerine de gelecek vaad eden, kariyeri yükselişte bir koç getirilirse, gelecek planlarından o zaman bahsedebiliriz.

Filipovski gibi bir koçu elimizden kaçırıp Erman Kunter ı getirdik takımın başına delirecem adam kendi bay-out un yarısını vermeye hazır sen dalga geçer gibi hepsini sen öde diyorsun madem buy-out dan kaçıyorsu niye sözleşmeli koça gidiyorsun .Kulünün ismini de kirlettiniz, taraftarın hevesini kırdınız