Ben de şunu şuraya bırakayım. Belki yanıtlayanlar olur.
Ergin Ataman seneye hangi takımı ... - Straw Poll
D-League'de şansını denesin. Orda çok süper guardlar varmış agsgsgssh ??
Ben de şunu şuraya bırakayım. Belki yanıtlayanlar olur.
Ergin Ataman seneye hangi takımı ... - Straw Poll
Sabri, Yasin, Tolga Ciğerci gibi kazmalara düşünmeden milyon euroları bağlayan yönetim, Galatasaray'a gelebilmek için tazminatının bir kısmını karşılamayı kendisi teklif etmiş Filipovski'ye, tazminatının tamamını öde demiş. Adamın sözleşmesini bilmiyoruz ama eti belli budu belli Banvit'in koçunun ne kadar ücreti olabilir ki? Parasal konular Galatasaray'a faydalı olacak birine gelince akıllarına geliyor. Yaptıkları terbiyesizlikten başka bir şey değil. Bu iş de bundan sonra olmaz herhalde.
Şimdi açık konuşmak gerekirse Dursun Özbek yönetimi dürüst bir yönetim değil ve Filipovski konusunda da detaylarda oldukça saçma şeyler var. Önce koçtan buy-out'a katkı bekledikleri şeklinde haber çıkıyor, sonra çıkan haberde koç buy-out'a katkı yapmaya tamam diyor ama yönetim bu sefer vazgeçiyor. Bu bana yapılsa benimle dalga mı geçiyorsunuz derim ve masadan kalkarım, tabi eğer bir masaya oturulduysa.. ve oturulduğu halde böyle bir şey yapılıyorsa bu iş bilmezlik ve saygısızlıktır bence.Kunter ismi ciddiye binince Flipovski'den sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan biri de benim,aksine Flipovski ismi hiç geçmese idi Kunter ismine daha sıcak bakıyor olurdum hal böyle olunca Flipovski isminin geçmesi Kunter'i istemeyen birilerinin bir çeşit algı yönetimi miydi şeklinde bir komplo teorisi de aklından geçmedi değil.Flipovski haberlerinin ayrıntıları biraz garip gelmişti çünki adam cebinden buy-out'a katkı saglamaya hazır ama bizimkiler buy-out ödemeye hiç yanaşmıyor vs Flipovski'nin kontratında çıkış maddesi varsa zaten hoca koydurmuştur çok uçuk bir rakam olamaz diye düşünuyorum yok öyle bir madde yoksa iş tamamen Banvitin ınsafına kalmıyor mu ortada belirli bir rakam varmış gibi çıkan haberler anlamsız bu durumda.Zaten Caglar T. benim gözümde piyasadaki az sayıdaki güvenilir haber kaynağından biri ona bakarsak asıl ciddi aday Kuntermiş onunla da ancak prensipte bir görüşme yapılmış hal böyle iken Flipovski ile buy-out ne olacak noktasına gelinmiş olması da pek olası gelmiyor.
Gerçekten bilgi sahibi birileri aydınlatırsa daha iyi olur tabi
Erman Kunter, yada bir başka deyişle Erman abi çok büyük oyuncu ve aynı zamanda çok önemli bir koçtu. 90 lı
yılların ikinci yarısı ve 2000 li yılların ilk 10 senesi çok önemli işlere imza atmıştır. Lakin 2010 dan itibaren düşmeye başlayan bir kariyer çizgisi var.
Erman abi'nin basketbol bilgisi, zekası ve oyunu okumasını öyle halil üner ile falan kıyaslamak basketbol cahilliği, ama dediğim gibi kariyeri düşüşte. Hala bir hırsı var mı, beklentisi ne bunlar hep soru işareti. Ben şahsen Erman abi'yi koç olarak değil, altyapının da dahil olduğu bütün organizasyonun başında olacağı bir projenin çok daha anlamlı olacağı kanısındayım. Koç olarak bize aşağıya inen değil yukarı çıkmak isteyen birbin olması gerekirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi