Yeni Sezonda Koç Kim Olmalı?

• Konbuyu başlatan Kürşat Kosovalı
  • Başlangıç tarihi
Erman Kunterin kariyerine ve başarılarına büyük saygım var. Ama bu yönetimin Erman Kunteri getirmesinin sebebi liseli olması bence tamamen. Kendisi zaten yıllardır üst seviyede koçluk yapmıyor ve son yıllarda başarılı olduğundan söz edilemez. Ben Filipovskiyi tercih ederim alabilirsek önemli bir iş yapmış oluruz o da olmazsa madem yerli biri alınacak Oktay Hoca Erman Kunterden daha iyi tercih olur bence.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre kardesim eger Okan Cevik veya muadili bir isim olsaydi lise fikrine katilirdim, ama Erman Kunter'in durumunda cok gecerli degil bence. Bu daha cok yonetimin vizyonu ve herhangi bir plani olmadiginin basketboldaki versiyonu. Futboldaki benzer ornekleri gibi ; hamza, denizli, riekering ve tudor.
Mahmudi'de olsa ayni durum plan yok program yok, 4 milyona Erman Kunter playoff yapar ustune bide yarifinal falan ohhh diye dusunuluyor, plan bu, kapasite ne yazik ki bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an her ne kadar dengesiz bir takım olsak da Avrupa'daki en başarılı 12. kulübüz istatisliklere bakılırsa. Erman Kunter bu kulüp için 2-3 gömlek altta kalır. Ben hiç olumlu yönden yaklaşmayacağım duruma. Erman Kunter gelirse abartmıyorum Avrupa'nın en sert 2. ligi olan ligimizde küme düşmemeye oynarız hatta düşeriz de. EuroCup'ta da ilk turda rezil oluruz. Kariyeri boyunca ne yapmış ? Yapılanma falan hikaye bize net şekilde heyecan veren bir koç lazım. Bu sene düşük bütçeyle tıpkı Partizan , Kızılyıldız ekolü gibi doğru çarklıyı oturtup takım olmamız gerek. Erman Kunter gelirse tarihimize kara leke olarak geçer bu sezon !!!

Ergin Ataman en kariyerli yerli koçtur. Onunla yolları ayırıyorsak, yerine gelecek isim mutlaka yabancı bir koç olmalı. Aksi takdirde çıtayı düşürmüş oluruz.

Her değişen yönetim sonrası kim gelirse gelsin bunlardan daha kötüsü olmaz diyoruz; her gelen öncekilere rahmet okutuyor. Ama bu sefer gerçekten innarak söylüyorum Özbek senden kötüsü gelemez... Nereden belli: Ataman gitsin diye aylarca buralarda konuşuldu gelinen nokta "En iyisi Ataman kalsına getirdin" bizi.

Takımlar transferi bitirmeye çalışırken biz hala koç işini halledemedik. Hoş, aldığı topçunun lisansı için çekeceği faxı unutan bir yönetim transferde kaçan treni nerden bilecek...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransa'da düşüşte olan bir koçu getiriyor isen , bence konuşulacak fazla bir şey yok. Fransa Ligi ile TBL arasında çok büyük fark var artık. Erman Hocayı severiz ama düzenli bir düşüşte son yıllarda. Artık aldığı gençlerde aşama kaydedemiyor. Ozan Bulkaz'ı falan alsak daha iyi. Hiç olmazsa, her sene 150-200 bin dolara daha sonra yıldız olan iki oyuncu getiriyor. Önümüzdeki seneye kadroda hazır iki oyuncu olur en azından .

Son düzenleme:
samimi olmayan yerlerde ayrılıklar kacınılmaz olur, ihanet ise en ağırıdır. tüm samimiyeti ile 5 yıl boyunca destek olan herkese teşekkürler.

Evet şimdi daha kolay konuşabiliriz.
Hayırlı olsun.

Erman Kunter gelirse vay halimize...

Ergin Ataman : bu sabah yapılan gorüşmede gerekirse bu sezon hic ücret almadan da Kalabileceğimi belirtmeme rağmen Can topsakal istenmediğimi belirtti .

İlginç.

Ben haterlık yapmayacağım Erman Kunter hayırlı olsun Bjknin o kötü kadrosuyla Euroleaguede top 16 yaptığınıda gördü bu gözler fransada nispeten çok küçük bütçelerle sezona çalışmış isim.
En azından parkede sistemli ne yaptığını bilen dengeli bir takım görürüz yıllardır kaos basketbolundan bıkmıştık.

Erman Kunter son yıllarda çok vasat bir görüntü içinde. Sırf liseli olduğu için getirildiğinden başka mantıklı bir sebep bulamıyorum. Ne lise aşkıymış, futbolda liseli bir hoca olsa oraya da onu getirirler. Neyse hayırlısı olsun. Yine de sonuna kadar desteğimizi vereceğiz elbette.