transferler hakkında bilgi varmı?
cansu şen' Alıntı:Bazı arkadaşlar masalsı şeyleri de merak etmiş, onlarıda paylaşayım.
E.Ataman, ile yönetim normal sezonu lider bitiriceğimize ikna olmuş durumda, play off lara lider giren bir Galatasaray taraftarının da desteği ile şampiyonluk konusunda EP ve FB kadar şanslı.
Hedef normal sezonu lider bitirmek, bu işin profesörü ise tartışmasız E.Ataman, ayrıca E.Ataman'da, taraftara güveniyor, iyi bir sinerji yaratılırsa çok farklı şeyler olacağına inanıyor.
Eurocup'ta, mücadele etme hakkı kazanılırsa, E.Ataman ile en az final four yapacağımız düşünülüyor.
A.Türsan, Uleb nezdinde girişimlere başladı, burdan olumlu sonuç almak için herşey deneniyor, kısaca Wild Card için başvuruldu, bu konuda E.Ataman'ın gelmesi için ayrıca önem taşıyor.
Masal kısmıda bitti, bana müsade, bye.
cansu şen' Alıntı:Semih bey, EP ve TT den bazı oyuncuların ismi geçiyor, isim vermek istemiyorum ama şu ipucunu verebilirim, bu oyuncuların tuttuğu takım Galatasaray.
Eğer ismi geçen oyuncular bize gelirse gerçekten çok mutlu olacağız.
Cem hocaya, haksızlık yapıldığı aşikar, bunu bende kabullenmekte zorlanıyorum.
Cem hoca, şubede bir şekilde kesinlikle istihdam edilmeli.
FAKAT SEVİNDİRİCİ BİR DURUMDA VAR ORTADA.
Önümüzdeki sezon bir stratejimiz var, gerçekleşir gerçekleşmez bilemem ama bir planımız var.
Kendime soruyorum, biz E.Ataman ile normal sezonu lider tamamlayabilirmiyiz???
Bence evet.
Peki lider tamamlarsak, play off larda, taraftarında desteği ile şampiyonlukta EP ve FB kadar şansımız olurmu???
Bence evet.
Önümüzdeki sezon, bir rüzgar yaratılırsa, bizlerde bu rüzgarı güçlendirmeliyiz, normal sezonu lider bitirmek için bizde çabalamalıyız, kısaca A.İpekçi'de daha kalabalık olmak lazım.
Benim kişisel yorumumda bu şekilde.
Cansu Şen ismim, doğru isimle yazıyorum, ayrıca anlattıklarım doğru ve gerçek ise, ismimin bir önemi kalıyormu?Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Sayın Cansu Şen gerçek isminizide açıklarmısınız bir ara ?
İsmim doğru efendim, mademki ismimi biliyorsunuz söyleyin?Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Anlattıklarınızın doğruluğuna katılıyorum ve inanıyorum fakat isminizin doğru olmadığını biliyorum,keşke gerçek isminizle yazsaydınız mesajları.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Anlattıklarınızın doğruluğuna katılıyorum ve inanıyorum fakat isminizin doğru olmadığını biliyorum,keşke gerçek isminizle yazsaydınız mesajları.