E.Nisan YILDIZ' Alıntı:Sarp!
Forma olayında, bu klüp düşmeli diyenlerin başında gelirsin, olmadı son maçta alkışlarsın, hepte doğru olduğu sanırsın...
Bir kere burası yanlış olmuş. Forma skandalından hemen sonraki Efes maçında salondaydım. Üstelik, bu yıl çoğu maça İspanyolca'dan dolayı gelemememe rağmen. Son maçta da kurs yerine geldim ki bu takımı alkışlayayım. Ayrıca, takım düşmeli gibi bir şey de demedim asla.
Bir şey yapmaktan kasıt, takımı desteklemekse iki yıl boyunca bunu çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Bu yıl maçlara gelemememin sebebi kursum ve kadın takımının başındaki malum şahsiyetti. Sana göre en ufak katkım olmayabilir, ben kendi çapımda iki yıl önce kadın takımını destekleyen kemik 50 kişiden biri olmaktan da, Murat Hoca'nın ilk senesinde salondaki az sayıda insanlardan olmaktan da, fırsat bulduğumda altyapıda oynayan genç kardeşlerimizi desteklemekten dolayı da memnunum ve 20 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak fena destek olmadığımı ve Galatasaray'ın etik değerlerini önemsediğimi düşünüyorum. Eğer, yapabileceğim başka birşey geliyorsa aklına yaz abi; ama Zafer Kalaycıoğlu'nu geldiğinde desteklemek gibi şeylerden farklı olsun lütfen.
Ahmet Dedehayır bu şubeye hareketlilik getirmiştir, ona kimse diyecek bir şey bulamaz; fakat kendi yarattığı sinerjiyi de kendisi bozdu. Yeri geldiğinde hepimiz burada teşekkürlerimizi yazdık zaten.
Şunu da yazayım, Ergin Ataman elbette ki bir ZK değil. Gelirse başarılı olabilir, çok başarısız da olabilir, hiç kestiremiyorum; ama bu kulübün bazı değerleri erozyona uğratılmamalıdır. Bunlar evrensel ve genelgeçer şeyler olmayabilir; ama Galatasaray kendi değerleriyle doğmuş, büyümüştür ve yoluna öyle devam etmelidir.