Yeni sezonda ne yapmalı?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Bütün oyuncular demiştim zaten :)
Yönetimde istiyormuş, bakalım neler olacak.
Bu arada Eyüp kim tanımıyorum, benim adım Emin :)

HERKESE İYİ GECELER :)
 
Ülkerle devam etme ve bütçeden kısmak düşünceleri bu sezondan hiç bir ders alınmadığının göstergesidir.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Bütçe artmazsa yerli rotasyonunun güçlendirmemiz çok çok zor olur. Yabancılardan da Rancik'i tutabiliriz. Umarım, sponsor bulunur bir şekilde.
Evet yerli rotasyon için bütçe artırımı kesinlikle şart.Yerlilerin çok kaliteli olmazsa eğer şampiyonluğa oynaman çok zor.Bu çocuklardan her maç %120 leriyle oynamalarını bekleyemezsin.

Sponsor konusuna gelince Galatasaray sponsor bulmak istedikten sonra bulur ama bence bu konu çok umurlarında değil gibi.Basketbol takımı ile ilgili zihniyetleri hiç hoşuma gitmiyor.Maçlara gelmekle bitmiyor herşey.Basketbol takımı şampiyonluğa oynamasa ne olur oynamasa ne olur tarzı bir düşünce hakim gibi.Eğer böyle olmasaydı.Yiğit Şardanın ve diğer yöneticilerin Bornova maçı sonraki demeçlerinden sonra bunları konuşuyor olmazdık.Gerek bütçe gerek yapılanmayla bangır bangır geliyor olmalıydık ama şu ana kadar söyledikleri şeylerle davranışları birbirini tutmuyor.Sponsor bulamazsak ta olur en kötü ihtimal Ülkerin verdiğine razı oluruz tarzı bir düşünce kabul edilemez.Bazen acaba Ahmet Dedehayır daha mı hırslıydı bu konularda demekten kendimi alamıyorum.
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":1ihwixss]Bütçe artmazsa yerli rotasyonunun güçlendirmemiz çok çok zor olur. Yabancılardan da Rancik'i tutabiliriz. Umarım, sponsor bulunur bir şekilde.
Evet yerli rotasyon için bütçe artırımı kesinlikle şart.Yerlilerin çok kaliteli olmazsa eğer şampiyonluğa oynaman çok zor.Bu çocuklardan her maç %120 leriyle oynamalarını bekleyemezsin.

Sponsor konusuna gelince Galatasaray sponsor bulmak istedikten sonra bulur ama bence bu konu çok umurlarında değil gibi.Basketbol takımı ile ilgili zihniyetleri hiç hoşuma gitmiyor.Maçlara gelmekle bitmiyor herşey.Basketbol takımı şampiyonluğa oynamasa ne olur oynamasa ne olur tarzı bir düşünce hakim gibi.Eğer böyle olmasaydı.Yiğit Şardanın ve diğer yöneticilerin Bornova maçı sonraki demeçlerinden sonra bunları konuşuyor olmazdık.Gerek bütçe gerek yapılanmayla bangır bangır geliyor olmalıydık ama şu ana kadar söyledikleri şeylerle davranışları birbirini tutmuyor.Sponsor bulamazsak ta olur en kötü ihtimal Ülkerin verdiğine razı oluruz tarzı bir düşünce kabul edilemez.Bazen acaba Ahmet Dedehayır daha mı hırslıydı bu konularda demekten kendimi alamıyorum.[/quote:1ihwixss]
Kesinlikle Dedehayır daha hırslıydı.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Bütçe artmazsa yerli rotasyonunun güçlendirmemiz çok çok zor olur. Yabancılardan da Rancik'i tutabiliriz. Umarım, sponsor bulunur bir şekilde.

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Yabancılar istekli deniliyor, umutlanıyoruz da D-Wash örneğin; bizim sezon bitince hemen taliplisi çıktı ve gitti. Orada iyi bir performans gösterirse; ki olasılığı büyük bir ihtimal. Bize dönmesi kolay olmayacaktır. Jasa'ya zaten şüphesiz EL takımlarından da teklifler gelecektir. Wilk ve Rancik konusunu biraz daha iyimser gibi bizim açımızdan.

Bütçenin artmayacağı, hatta bir miktar daha düşeceği tam bir hayal kırıklığıdır. İster istemez üzülüyor insan. Bu şartlar altında da ne kadar şampiyonluk için takım kurulabilir, şüpheli. Ülker ile devam edilmesi de demek ki takıma sponsor bulunamadığından. Başkanımız Türkiye'de en çok sponsor geliri olan takımın biz olduğunu söylüyor, özellikle de TT ile Aslantepe ve forma reklamları faktörü ile biz rakiplerden daha iyi durumdayız sanırım yalnız bu gelirlerden amatör branşlar pek nasip alamıyor anlaşılan.

Yine de karamsar olmak için erken olabilir. 1 hafta -10 gün önce falan bütçe 15 milyonlara çıkacağı haberi ile sevinirken, şuan hayal kırıklığı içerisindeyiz. İlerki günlerde yeni haberler gelir belki, yani umarım : )
 
Bizim yabancılara bizden fazla para verebilecek klüpler bence sadece İspanyol klüpleri.
Kriz nedeniyle İtalya ligi seneye dibe vuracak, Siena bile küçülme kararı aldı.
Yunanistan liginde Pana ve Oly, Rusya'da sadece Cska, Fransa ve Almanya mümkün değil.
Ben yabancıların bizde kalacağına inanıyorum.
Diğer bir hususta, hemen kötü senoryolara başlanmış olması, yapmayın arkadaşlar, bu takım ceza almasaydı bence ligi 2. bitirecekti ve hiç bir rakibine karşı dezavantajlı olmayacaktı.

Cem Hoca'ya hepimiz güveniyoruz, eminim bu takıma gereken takviyeleri yapacaktır.
Bizlerde salondaki popülasyonumuzu arttırabilirsek, bence çok başarılı olacağız.

MÜCADELE ETMEDEN YENİLMEYİN!
 
Geçen sene bütçemiz 4 milyon dolardı yanılmıyorsam,ufak bir yanılgı payı varsa bir arkadaşım düzeltirse memnun olurum... :)
Neyse şimdi bu 4 milyon dolarda belirli bir miktar düşecek diyelim,işin açıkcası bu paralara ismimizin yanında neden bir isim ekletelim,yani sponsorsuz çıkıp ülker'in vereceği 3-5 kuruşa tenezül etmeden dik bir duruş sergileyerek sadece ismimizle yola devam etsek daha şık olmazmı,bence olur...Diyebilirsinizki bu para havadan gelecek neden kulüpten para çıksın,bazen duruşumuz böyle ufak hesaplardan daha önemli değilmi,bence önemli...Tamam endüstriyel spor'da bunlardan bahsetmek çok akılcı değil gibi ama ben bu yapılanı içime sindiremiyorum açıkcası,yöneticilerimizinde bunu sindirmemesi gerekir diye düşünüyorum...Ayrıca eklemek gerekki böyle bir parola ile yola çıkılırsa eminimki taraftar takımını daha çok sahiplenecek ve daha bir bizim takımımız olacaktır...
Çok mu duygusalım ne... :)
 
ilk basta can murat vb.diğer oyuncuları elden cıkarmak gerekir.2 tane kaliteli oyuncu kurucu lazım,rotasyonda birbirlerini aratmayacak oyun kurucu.ıkısıde yabancı olursa iyi olur.bide pota altına siyahi bir pıvot alınabılır,mesela barcelonalı Ndong olablır:D
 
Evet bencede Ndong olabilir...Bu yılki bütçemiz gözönüne alındığında tam kriterlerimize uygun bir oyuncu...Lakovic'de pek şans bulamıyor bence işaret ettiğiniz diğer mevkinin adaylarından biride o olmalı...
 
Boniface N'Dong Barcelona'da yıllık 1.2 Milyon Euro alıyor.Bu parayı N'Dong'a nasıl verebiliriz ki?Hemde Eurolegue'de değiliz.



:shock:
 
sienadan benjamin eze de benzer tip bir oyuncu ayrıca sene sonuda takımdan gönderilebileceği konuşuluyordu .
 
Tabi gelecek sezonda nasıl bir basketbol oynayacağımızı bilmiyoruz . Ndong lafı geçmişken eze nin sene sonu muhtemelen durumundan bahsettim sadece . Lebron james lik bir durum yok ;)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Kerem arkadaş ironi derken biraz açarmısın ? ben anlayamadım PM atarsan sevinirim . Konuyu kirletmeyelim
 
Yeni sezonda Ülker ile devam edilecek, son bilgi bu şekilde.
 
Ülker ile devam etmemiz bence kötü değil, burda hata anlaşmanın eksik olmasında, daha kapsamlı ve geniş bir sponsorluk olmalı.
 

Üst