Yeni Sponsorumuz Vestel mi?

Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Vestel ile Manisaspor birlikteliğinde sorun olmadığı açıklanırken, Futbol Şube Başkanı Vardarer, "Herkes elini taşın altına sokmazsa, Vestel'i tutamayız" dedi.

Vestel Grubu'nun, Manisaspor'un sponsorluğundan çekileceği iddiaları şirketin en üst düzey yetkililerince yalanlanırken, Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, vilayet ve belediyenin de kulübe destek olması gerektiğini söyledi. Geçmişte verilen sözlerin tutulmaması yüzünden Vestel Grubu'nda bir burukluk olduğunu kaydeden Vardarer, "Böyle devam ederse, Vestel'i tutmamız zorlaşır. Herkes elini taşın altına koymalı" dedi.

Zorlu Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun Sakarya maçından sonra futboldan soğuduğunu öne süren Vardarer şöyle devam etti: "Bu ilişkiyi ısıtmak için vilayetin, belediyenin devreye girmesi şart. Sivas'a, Kayseri'ye yardım akarken, 19 Mayıs'ın kapalı tribünü için ödenek hala çıkmadı. Tarık Almış'taki ek tesisler için verilen söz tutulmadı. Tüm bunlar Vestel'in işini zorlaştırıyor" diye konuştu.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

ço...ok süper bi haber bu.duyunca çok sevindim.inşallah vestelin desteğiyle kaliteli oyuncular alırız.artık ülkerde iyice feneVbahçeye satar kendini...
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Bende artık Cafe Crown'dan ve Ülker'den kurtulduğumuz için seviniyorum. herşeyi onların isteklerine göre yapıyorduk. Ayrıca F.Ülker'le aynı çatı olmaktan kurtuluyoruz.
Vestel'le sponsorluğa oldukça sevindim. Onların bize daha çok katkı yapacağını düşünüyorum. Hele bir nafiz Zorlu'nun Galatasaraylı olduğunu düşündükçe. Bence Murat Hoca kalmalı. Takım birbirine yavaş yavaş oturmaya başlamıştı. Bunlar bir yana bir de Vestel ve Crea ile yaptığımız pazarlama anlaşması da çok önemli olacaktır.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

beyler cafe crown ın hakkını yemeyelım bu sene bıze sponsor olmasa bu dordunculuk gelmezdı gercı en buyuk pay murat hocada ama cafe crown a ragmen cok ıyı yabancılar alınamadı burda yabancı oyuncularımızkotuledgım yok sadece dah ıyılerı olabılırdı dıorum
ama vestel cafe crowndan cok daha ıyı bır sponsor bu da ınkar edılmez bır de sorum var takımımn adında bır degısıklık olacka mı
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

gerçekten ülker grubundan kurtulmamız adına çok iyi oldu.ülker'in sponsorluğu kadar kötü bir sponsorluk bulunamaz herhalde.neyse herkese hayırlı olsun vestel'in sponsorluğu.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Henüz kesin olmasa da sevinmek istiyorum, mutlu olmak istiyorum, şampiyonluktan söz etmek istiyorum.Yani bu habere inanmak istiyorum.

Büyük ihtimalle gelecek sene şampiyonluk yine zor olur ama; bu senden daha ciddi olarak hem de bayağı ciddi olarak şampiyonluktan söz edilebilir.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

gerçekten çok güzel bir haber umarım en kısa zamanda resmileşir de tam olarak sevinebiliriz resmileştikten sonra heyecanımız daha da artacak super yabancı transferler beklıcez murat hoca ıse kesınlıkle devam etmelı
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Sevinmemek lazım, evet, ülkerden kurtulmak güzel bir olay ama şu isim ekleme olayı iyice ısıtılıyor. Şimdi bu haberi duyunca futbol takım isminin de yanına Vestel gibi bir şey eklenebileceğini anlayabiliriz. Ki Zorlu'nun böyle bir düşüncesinin olduğundan eminim, ticari mantıkla hareket eder. Galatasaray isminin yanında farklı isimler olmasından rahatsız olmak, Ülker'den kurtulmaya sevinmek lazım.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Murat Özyer çok iyi bir hoca ama ben gene de Erman Kunteri tek geçerim. Takımın başında da onu görmek isterim.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Yine hevesimiz kursağımızda kalmasın ve yönetimimiz bizi heyecanlandırsın artık biraz Lütfen!!!
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

O sitedeki haberi pek inandırıcı bulmadım

Ayrıca Vestelinde her basket maçında salonda 4-5 kişinin bulunduğu, taraftarların Basketbol şübesine sahip olduklarını bile unutuğu bir BJKya 7.5 milyon dolar verip böyle bir zarara gireceğinide pek sanmıyorum
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Bizim taraftarımızın maçlara gitmemesi şubeye ilgisizilik değildir. Geçen sezon cola turka sponsorluğuyla Efes ve ülkeri ligde süpürdüğümüz halde, sırf 100. yıl münasebeti diye FB ile bu şekilde yapılan sponsorluğa tepkidir. Zaten ülkerden dolayı sizin kadar bizimde rahatsızlığımız var. Özellikle geçen sezon ligi 3. bitirdikten sonra yarı finalde ülkerle karşılaştığı için Banvit'i önce 3. ilan edip ULEB'e katılmamızın engellenmek istenmesi de buna bir nedendir. ULEB konusunda ısrarcı olursanız örneğin bir hollanda veya portekiz veya bir fransız takımı yerine 2. bir Türk takımı olarak sizi alabilirler, bu gayet olası bir ihtimal.

Ayrıca yönetimin gelen parayı futbola ayırması, teknik ekibin yaptığı yabancı seçimleri ve bunlara harcanan paralar hep bu seneki ilgisizliği oluşturdu. Bu yüzden tek bir sezonla bir değerlendirme yapılması hepimiz için yanlış olur.

Benim çok tepkimi çeken bir olay ki sizinde çekmişmidir, formalarda sponsor firma ismi gereğinden büyük yazılıyor. Mesela ben bu sene formanın önünde büyük harflerle yazılmış beşiktaş göremedim onun yerine kocaman bir cola turka var. Peki sizde büyük harflerle yazılmış galatasaray varmıyıdı ? hayır yok onun yerine kocaman bir cafe crown var. sponsor isimleri formalarda takım isimlerinin önüne geçmiş.

Bu arada Avrupa kupası maçları için sizi akatlara bekleriz, bizim yönetim salon adını cola turka arena olarak değiştirdi. Bakarsınız cafe crown sponsorluğu devam ederse aynı salonu kullanabiliriz. Bunu kötü niyetle söylemiyorum avrupa için salonu kullanmanız gerçekten iyi olur keza ligde de bir şey farketmez merkezi bir salon lazım. Ama bu ülkerin emri vakisi veya oldu bittiye getiriliyorsa bende daha önceki gelişmelerde olduğu en az sizler kadar rahatsız olurum.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Hayırlısı olsun,Vestel gibi bir marka Cafe Crown gibi işin altında ezilmez.Ben Zorlu'dan bu sene basketbol takımımıza çok kaliteli transferler yapacağını bekliyorum ve yapacaktır.Galatasaray Vestel önümüzdeki sezon çok iddialı bir kadroyla başlar umarım yeni sezona.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

bu haber güzel gerçekten... cafe crowndan kurtulmak beni huzurlu ve mutlu ediyor...Ama Galatasaray'a da yakışmaz değil yani süper olur GALATASARAY VESTEL gerçekten güzelde oluyor :) Yeni sezona Vestel'le başlamak güzel herşey şuan istediğimiz gibi gidiyor caanydın hariç!! İnşallah 2007-2008 takımımıza hayırlı olur!
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

2 gündür uzak kaldım forumdan. Yaşanan gelişmeleri pek takip edemedim. Vestel'in klübümüze sponsor olması kesinleşti mi? Son gelişmeler neler? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 

Üst