Yeni Sponsorumuz Vestel mi?

Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="Tugberk Demirci":e5b9f]fakat vestel manisadan sponsorluğunu çekti olabilirmi???
Vestel, Manisaspor'dan sponsorluğunu çekmedi.[/quote:e5b9f]
gazetede çekti yazıyodu özür dilerim gazete yanılttı beni de
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

eğer cafe crown ile devam edilirse maçlarda tavrımızı koymalıyız hatta geç bile kaldık açılacak bir kaç pankart ile ülker e gereken mesajlarlar verilmeli koç ürünlerine yapılan boykot gibi cafecrown almıyoruz tarzı pankartlar ve fb ye yapılan kıyakların ve iki takım arasındaki sponsorluk eşitsizliğinin göz önüne çıkarılması gerektiğini düşünüyorum yönetim basiretsiz ya biz ?
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

" Ama günümüz şartları ... " ile başlayan cumleler duyacagıma emınım.
Kımsenın fkırını degıstırme gıbı bır nıyetım yok.Yada nıye sponsor ıstıyorsunuz gıbı bır sorgu sualım yok kımseye.
Ben eskı kafalıyım , klubumun adının arkasında onunde baska ısım ıstemıyorum.Bu sene kahvecıler seneye beyaz esyacılar parayı bassın ve basarı gelsın.Pekı onlar olmadıgında gerıye ne kalıyor?
Onlarla gelen basarı kımın ? Onların mı yoksa bızımmı?Benım camıam butce ayırmaya deger gormuyorsa amator branslarını , ıstemıyorum kımseden bır sey.Alt yapıdan yetısebılen oyuncularla oyanayabıldıgımız kadarını oynıyalım.Kımseyle sıdık yarıstırmak ıcın pahalı transferler ıstemıyorum.Yada 10 bın koltuklu salonlar.Kendı yagında kavrulan , az ise az , zayıfsa zayıf ama gercekten dogru yonetılıyorsa ve basarılı ıse zamanla kendı oz kaynaklarıyla yukselecek bır takım ıstıyorum.Her bransta oldugu gıbı basketbolda da benım ıcın bu gecerlı.
 
Re: Yeni Sponsorumuz Vestel

hocam seni ispanyada takım tutmaya davet ediyorum :) tabi bu işin şakası
o senin dediğin tarzdakendi yağıyla kavrulacak kaynaklara ulaşmak için büyük paralar lazım türkiyede çünkü sponsorluklar okadar büyük mevlalar değil.e bir takımı zamanla ileri taşıcak kanaklarda yüklü mevlalar
 

Üst