Yeni Teknik ve İdari Kadromuz

Çetin Yılmaz,Nur gencer buraya gelmeden önce kendine yapılan teklifi kabul etmediğini söyledi.

Dolasıyla Nur Gencer komplekse kapılmış baya.

Bu arada Murat Tümer gelirse bu tarafa bence hayırlı olur.Ben gayet çalışkan biri olarak görüyorum kendilerini.Kulüple olan ilişkilerininde iyi olduğunu biliyorum.
 
Koçumuza güvenimiz sonsudur. Koçumuzu Galatasaray ve Darüşşafaka istedi bonservisini yüksek tutarak onları caydırdık" dedi.

Olin Gençlik menajeri Serdar Yiğitsoy'un edirnedespor.com sitesine açıklamasından bir kısım. Coach Gökhan Taştimur sezon başladıktan birkaç hafta sonra göreve başlamıştı. Nur Gencer'in gidişiyle bir alakası var mı bu durumun acaba?

Ben de başka bir sitede görmüştüm bu siteden alıntı yapılan bir açıklamayı. Bir bakayım demişken, görmüş oldum.
 
Gökhan Taştimur 2.ligin en iyi koçu çalıştırdığı 10 takımdan 7'sini 1.lige taşıdı.
Geçen sezon şampiyon yaptığı Erdemir'le 1.ligte başarılı olamadı çalıştırdığı dönemde 1 galibiyet alabildi taraftar istifaya davetetti. Erdemir'de başarılı olamayan Galatasaray gibi büyük bir camianın beklentilerini karşılayamaz.
 
Murat tümer hangi vasıflarından dolayı bu külübe menejer olmuş,biri bir açıklasın bakalım.

Eşi eski sporcu,bayan takımından birileriylede kanka vaziyetinde,giden Ali,gelen Murat al birini vur ötekine,daha önce hangi takımın menejerliğini üstlenmiş,bu kişi.

Hala Yiğit bey kendi bildiğini okuyor,yaşadığımız rezalet yetmedi daha kötüsünüde yaşatacak anlaşılan.

Hakan AYDINOL ismide açıklanır,orası o zaman yiğit bey ve şürakaları olur tam anlamıyla.

Valla artık bezdim,şu kankigil ilişkilerinden,neyse mart seçimlerinden sonra kısmetse,bize çok kafa koparma işi düşüyor.

Bu külüpte bu düzen,devam ettiği,sürece kimse heveslenmesin kahrı biz çekeriz basketbol pastasını çok güzel bir şekilde onlar yer.

Sonrada pisliklerini temizlemek yine bize düşer.
 
Zaten Erkek Basket Takımına Gelen Tüm Antrenörler Birilerinin Adamı oluyor genelde.Mesela Oktay Mahmudi gelmez bu takıma,Aydın Örs Gelmez,Hep aynı isimlerin adı geçiyor,klübe yakın olanlar,birilerinin adamları olanlar,veya lisemizden çıkan kişiler.Bunu ben akraba evliliğine benzetiyorum,aman yabancıya gitmesin olayı,böyle olunca'da sakatlıklar oluyor şube'de ister istemez.Bu konu'da Camia'nın artık ayağa kalkma zaman'ı abilerimiz gerekli tepkiyi göstersin lütfen ve bu şubede şampiyonluğa oynayan takımlar kurulsun.
 
murat tümerlede anlaşılamamış kim kaldı başka...

beni yapsınlar bari sorumlu en azından başkasının formasını başkasına giydirtmem. ;)
 
İçeridekiler dışarıdakileri dışarıdakiler içeridekileri beğenmediği sürece daha çok duyarız bu tür haberleri.
 
ya şu federasyondakiler bize kimin geleceğini nasıl biliyorlar anlamadım ki!!!!hala murat tümer in adı geçiyor,nasıl bi kanka muhabetti bu ya.....
 
Galatasaray Basketbol Şubesi Sportif Direktörlüğü görevine Murat Tümer getirilmiştir.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.


Galatasaray Spor Kulübü
 
Tuğrul DEMİR de istifa etmiş hadi hayırlısı.. Dere geçildi, dere geçilirken herşeyi bu adamın üzerine yıktılar.. Bakalım görevden alınmalar, göreve getirilmelerle ilgili kimi insanların önüne yem atacaklar...
 
Zihni Öztürk' Alıntı:
Tuğrul DEMİR de istifa etmiş hadi hayırlısı.. Dere geçildi, dere geçilirken herşeyi bu adamın üzerine yıktılar.. Bakalım görevden alınmalar, göreve getirilmelerle ilgili kimi insanların önüne yem atacaklar...
Nasıl bir şubedir burası ya Başkan farkında değil mi dışardan nasıl göründüğünün çocuk oyuncağımı bu sürekli istifa sürekli yeni atama.Sene sonunda Cem Akdağ ile de yolları ayırırlarsa hiç şaşırmam çok garip bir yer oldu basketbol şubesi.
 
nasıl istifa etmesin tuğrul demir..istediği veya söylediği hiçbirşey yapılmadığı gibi atamalardan bile haberdar edilmiyor.yani hiçkimse kaale almıyor adamı.iyi yapmış..çok bilenlerin getirdiği adamları (murat tümer gibi)görüyoruz..senelerdir kendi kabuklarında yaşayan ve emek vermeyen insanlar geliyor hem de büyük yetkilerle..inşallah bunların yanında gerçek emektarlardan olan cem akdağ sezon sonunda gitmez..ama bütün bu olumsuzlukların cevabı seçimde ters döner gibi geliyor bu yönetime..
 

Üst