Mithat Duran' Alıntı:
[quote="okan seker":qsqefabf]Özhan canaydın GALATASARAYIMIZIN için bir utanc abidesir, kara lekedir...
O bizi nekadar seviyo sevmiyor bilememde Sokak olarak biz GALATASARAYIMIZI nekadar seviyorsak onuda okadar sevmiyoruz !!!!
Kendini kurtarmak için harcadıgı adamlar baskan olarak kaldıgı dönemde
Fatih terim: ona söz verdigi hiç bir oyuncuyu almamıstır ...
Hagi:En kaz alıp turkıye kupasını kazandırmıs vasat takımı ligde 2 yapmıstı
Gerest: Vasat takımla bir sene Sampiyonluk bir senede 2 yapmıstır takımı
Ergun Gursoy: Yonetici olarak en cok calısan kisi iken birden kaka olarak lansedılmesının baslıca sebebi zati muhteremdir
Simdi lise lisesiz kimse bu zatti bize iyi baskandır sudur budur demesın:Bankaya olan borcdan dolayı Adnan polat yardım kampanyası baslatıgında televizyona cıkıp verdigi demec aynen suydu; istesem ben bu borc öderdim ama ödemiyorum herkes olaya el atsın diye ....Böle bir acıklama bir kurumun basındakı ınsana yakısmaz.
Mithat abi sunuda söleyım 2000 kemik oy olan biri olabılır.Özhan canaydın tekrar baskan olursa stadda oy veren 2000 kısıye oynar takım,Taraftar (sokak) ozhan canaydın baskan oldugu surece suanda gordugun destegın 100%1 vermez takımada klubede...
Adamın ismini duydukca bile nefretden tüylerim diken diken oluyor !!!!
İşte bu kardeşlerimin yanlış bilgileri yüzünden insanlar yanlış anlamalara sebeb oluyor.
Bak canım kardeşim.İlk önce Fatih TERİM istediği oyuncuların %70 alınmıştır.Kimse almaguer pinto ,felipe,lukunku,cristian vede daha nice futbolcuları Özhan bey değil Fatih hoca almıştır.
Haginin gitmesinin baş sorumlusu Ergün GÜRSOY'dan başkası değildir.
Aynı şekilde eric gerets için futboldan anlamıyor bize yararı olmaz diyerek kendisiyle çalışmayacağını söyleyen şuan ki başkanımız,ve onun sevgili yandaşı Sn ADNAN SEZGİN beyfendidir.
Ergün GÜRSOY beyfendiye gelince kendisi yanlış kişilerin dolduruşuyla koltuk sevdasına düşmüş, sevgili oğlunu başkan yapmaya kalktığı için yaşanan sıkıntılı anlarda sorumluluktan kaçtığı için bıraktırılmıştır.
Böyle 2000 kişiye oynarsınız farazilerine kendin inanıyorsan bilemem ama o statda başkan kim olursa olsun maç seyretmek için sabahlayacağını hepimiz biliyoruz.
Eğer suçlayacaksanız,gerçekçi nedenlerle suçlamalısınız yok eğer böyle yalan yanlış mesnetsiz bilgiler suçlarsanız kusura bakmayın ben doğruları yazarım.
Özhan beyin başkanlık gibi bir amacı yok kim uyduruyorsa bunu buda yalan.Kendisinin sağlık sorunun kötülüğü vede ciddi olduğundan bu işlerle uğraşamaz.[/quote:qsqefabf]
Haklısın mithat abı FATİH TERİMİN TV RÖPORTAJINDA portekıze nene ıcın gıdıpde prates alıp gelmemiz gibi dimi? petre bratu tamas gibi vasat oyuncuları yıldız diye getirmistir, gelen giden oyuncunun haddı hesabı yoktur.Dogrudur fatih terimin her istedıgı oyuncu alınmıstır ama her mevkiye verdıgın listenın son sırasındakı oyuncular alınmıstır o olmazsa bu bu olmazsa su suda olmaz bari bunu alalım dedigi oyuncuların geldıgını hepimiz biliyoruz.Banka konusuna gırmemısın bile...