Yeni Teknik ve İdari Kadromuz

şimdide sky türk de haberlerde denk geldi. Nur gencer kendi ekibimle geldim kendi ekibimle giderim demiş sky cem hocanında bu yüzden ayrılacağını söyledi yerine adayda cetin yılmaz dediler rezillik ya..
 
ortada dönen konuları tam bilemediğimden yorum yapamıyorum. belki de transfer konusunda sorun çıktı. belkide ççoğu arkadaşın dediği gibi federasyonun parmağı var. Ya da cem hocanın hala gelmemiş olması. bilmiyorum bir çok sebebi olabilir.

Çetin yılmaz gelecekse batur abilerini de meneger yapsınlar. Aziz Yıldırımla acaba bunu mu konuştular bayan basket maçında..
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamada, Gencer?in sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini söyledi.

Polat, Gencer?in kalp spazmı geçirdiğini belirterek, "Hafta içinde kalp spazmı geçiren Gencer, görevine sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyeceğini, bu tempoyu sağlığının kaldıramadığını belirterek, istifa etti. Biz de istifasını kabul ettik. Sağlık daha önemli" diye konuştu.
 
Galatasaray yönetimde bir olaylar oluyor.Ben bir türlü bu olaylara anlam veremiyorum.Birisi çıkıyor sahtekarlık yapıyor.Daha sonra yeni bir ekip geliyor.Bu ekip basketbolun sorumlusu benim diyor.Yönetici istifasına çok seviniyor.Daha sonra bu ekibin başı istifa ediyor.Ben anlamıyorum bu işe.Bence bu iş galatasaraylıktan çok kim daha güçlü olayına döndü.Yani resmen siyasetteki başkanlık seçiminde yapılan olaylara döndük.Başkan olabilmek için yapılan her yol mubahtır mantığı oluyor.Bu da galatasaray çok büyük zarar velir.Bunu önlemek gerekiyor.Yoksa basketbol takımlarımızın hepsi kümeye düşer.Bu gün erkek takımına yarın bayan takımı olur.Bayan takımıyla da uğraşmalar başladı zaten.Lütfen bunu önleyelim arkadaşlar.
 
Galatasaray Yönetim Kurulu tarafından, 24 Kasım tarihinde göreve getiren Genel Menajer Nur Gencer`in görevine son verildi. İşte detaylar:

Yaşanan forma skandalının ardından radikal kararlar alarak erkek basketbol şubesini adeta yeniden yaratan Galatasaray Yönetim Kurulu, bir değişikliğe daha gitti.

24 Kasım tarihinde genel menajerlik görevine getirilen Nur Gencer`in görevine bugün itibariyle son verildi.

Medyaspor`dan Oğuz Yenihayat`a konuşan Gencer, olayı doğrularken kulüp ile yollarının neden ayrıldığını kesin olarak bilmediğini söyledi ve şunları ekledi:

"Neden böyle oldu bilemiyorum. 8 tane eski başkan ve Divan Kurulu üyelerine benimle ilgili bazı yazılar yollanmış. O belgelerde 14 ay hapiste yattığım yazıyormuş. Hatta Şu an ki Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten de benimle hapse girmiş. Bu gerçek değil. 3 gün önce pasaport aldım. Emniyet Müdür yardımcısına da özellikle söyledim bu olayı detaylı araştırmalarını. Araştırmadıkları yer kalmadı onlar birşey bulamadı. Sütten çıkma ak kaşıksın dediler. Biri benle uğraşıyor. Herhalde hapis yatsam haberim olur değil mi? Böyle birşey olsa pasaport almamım imkanı yok. Bir de bu işin hukuk tarafı var."

Gencer, görevdeki ekibin şimdilik yola devam ettiğini belirterek, "Ekibim görevine devam ediyor ama şimdilik... Zaten kendileri devam etmez, Galatasaray Kulübü daha iyilerini bulur." dedi.

Öte yandan Nur Gencer, Çetin Yılmaz`ın Galatasaray Cafe Crown takımına baş antrenör olabileceğini belirterek konuşmasını tamamladı.

Oğuz Yenihayat / Medyaspor
kaynak: megabasket
 
sabir yarabbim! yonetim siniyo galiba camiayi.. adami gorevden aliyolar baskan saglik sorunlari nedeniyle istifa etti diye aciklama yapiyor.. anlasilan takimin ayaga kalkmasi rahatsiz etmis turgayi.
 
Bu yazdığım yazıyı not alın. Milat olacak bir yazı. Galatasaray bilerek küme düşürülüyor. Galatasaray Cafe Crownla yaptığı anlaşma gereği telekomla birleşemiyordu. Ama takım küme düşerse ozaman cafe crown sponsorluktan çekilecek ve böylelikle Galatasaray telekomla birleşecek. Demedi demeyin çok güzel oyun oynandı. Bir yerden duymadın duyum almadım sadece kendi öngörülerim.

Federasyonda bunu anladığı için takımı küme düşürmedeki bütün ihale onlara kalmasın diye. Yoksa dünyanın her yerinde bu suçun cezası küme düşürülmektir.
 
Sanırım,Nur beyin göreve geldikten sonra,kadrolaşmasına izin verilmedi.Keşke 4 sene öncede bu kadar duyarlı davranabilselerdi.

Nur beyin getirmek istediği kişilerde bir sorun oldu camiada,o yüzden işten el çektirldi,gibi geldi bana.
 
Pes vallahi! Bir şube böyle mi yönetilir? Hepimiz zannediyoruz ki dibe vurduk artık yükselme zamanı. Yine yanılmışız.

tüm bu yaşananlara hala tahammül edebiliyoruz. bize de helal olsun.
 
OZKAN AKTAS' Alıntı:
Federasyonda bunu anladığı için takımı küme düşürmedeki bütün ihale onlara kalmasın diye. Yoksa dünyanın her yerinde bu suçun cezası küme düşürülmektir.


bırak hazırlık maçını, resmi bir maçta da yapsan bu olayı, küme düşme olayı yok. ki buna benzer olayalr yaşanmış hiç küme düşürülme olmamış. fedrasyon emir alacağı sadece 1 yer istiyor. efesi sildiler zaten FB-GS arasında kalacağına direk tek elden emir alayım diyor. dediğin telekom olayı ciddi bir şeyler olabilir ama telekom'un ankarayı bırakması ankara içinde, iyi bişi değil.

şube konusunda da gerçekten insan da keyif bırakmadılar. ne kız ne erkek basket maçından keyif alamayacak hale geldik. gecen sene en azından kız maçlarını keyifle seyrediyordum..
 
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

24.11.2009 tarihinde Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Şubesi Genel Menajerlik görevine getirilen Nur Gencer, 3 Aralık 2009'da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'a sağlık sorunları sebebiyle istifasını sunmuştur.

Kamuoyuna duyurulur.


Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5521.php
 

Üst