Yeni Yönetim ve Basketbol'a Bakış Açısı.

Adnan Polat seçim tarihi'ni 14 nisan olarak açıkladı.Ben bu seçim'in tüm camia'mıza hayırlı olmasını diliyorum,ancak mevcut yönetim'in stad açılışındaki hataları ve basiretsiz duruşu, futbol takımı'nın mevcut hali ve son yaşanan durum ne olursa olsun basketbol branşına yapılan güzel hamleler ve alınan naticeler tüm taraftarı memnun ediyordur şüphesiz. gsbasket.org ailesine yeni üye oldum ama uzun süredir takip eden bir kişi olarak burada basketbol bilgisi yüksek ve arma sevdalısı birçok arkadaşın güzel,seviyeli tartışmalarını zevkle takip ediyorum ve biliyorumki galatasaray'ın basketbol şubesin'den bir çok üst düzey insan'ında buradan yazılanları takip ettiğine inanıyorum.gs basket.org olarak gelecek yeni yönetim'i veya ilgili kurulları basketbol'a bakış açısı konusunda en azından şu anki durumu muhafaza edebilmek adına,teşvik edici bir oluşum içine girmek konusunda düşüncelerimizi paylaşmalıyız diye düşünüyorum.hatta seçimleri beklemeden yönetime yakın arkadaşlar vasıtasıyla bu konular hakkında bilgilendirme ve öneri ler yapmamız doğru olur diye düşünüyorum herkese saygılar.

Ünal Aysal'ın, Hakan Üstünberk'e teklif götürdüğü söyleniyor yeni yönetim için. Takımımızın bu yılki başarılarında Hakan Üstünberk'in ciddi katkıları olduğunu düşünüyorum. Umarım basketbol şubesi aynen devam eder görevine.

Yeni yönetimden basketbol anlamında beklediğim şeyler:

1- "Aslantepe'ye 10000 Kişilik Salon" un yapımına bir an önce başlamaları.
2- Yalçın Dümer'i gönderip adam gibi bir anonsçu getirmeleri.
3- Şubenin başına Hakan Üstünberk gibi kulübün her maçında bizzat salonda olan bir yönetici atamaları.
4- Real Madrid, Siena gibi takımlarla sezon öncesi hazırlık maçları yapmak, iyi formalar ve basketbol ürünleri tasarlatmak yada dans ekibi kurmak gibi fikirlerle kulübü marka yapacak hamleler yapmaları.
5- Oktay Hoca'nın işine karışmamaları...
6- Engelsiz Aslanlar'ımıza doğru düzgün formalar ve iyi bir otobüs tahsis etmeleri. "Dilara Endican İstifa"yı da unutmayalım.

Fatih Altaylı,Hakan Üstünberk in Ünal Aysal tarafından yeni yönetime alınacağını yazmış bugün.İnşallah doğrudur bu haber.

Hakan Üstünberk haberi doğruysa eğer çok sevinirim. Yeni sponsorun da Pegasus olacağına dair söylentiler var ayrıca.

Sponsor öncelikle iyi bir bütçede vermeli.Umarım bütçemiz 8-9 milyon dolar civarı olur veya daha fazla.

Oktay hocaya karışmasınlar.
Hakan Üstünberk yönetimde olmalı.
Salon yapılmalı Aslantepeye.
Adam gibi sponsor bulsun yeni yönetim yeterlidir.

3- Şubenin başına Hakan Üstünberk gibi kulübün her maçında bizzat salonda olan bir yönetici atamaları.
4- Real Madrid, Siena gibi takımlarla sezon öncesi hazırlık maçları yapmak, iyi formalar ve basketbol ürünleri tasarlatmak yada dans ekibi kurmak gibi fikirlerle kulübü marka yapacak hamleler yapmaları.
6- Engelsiz Aslanlar'ımıza doğru düzgün formalar ve iyi bir otobüs tahsis etmeleri. "Dilara Endican İstifa"yı da unutmayalım.
Aynı temenniler ve benim ekleyeceğim madde
7- İyi bir sponsorluk anlaşması ile +10 milyon dolarlık bir bütçe oluşturulmalı

Açıkcası bu yönetiminde Basketbol şubesine iyi baktığını düşünmüyorum. Başımıza gelen (kötü osla da ) en önemli olay Cemal Nalga olayıdır. O andan itibaren yönetim imajını kurtarmaya karar verdi yoksa bilfdiğiniz gibi takımın pivotu bile yoktu. Karakterli oyuncular takımına sahip çıktı. en önemlisi taraftar takımına sahip çıktı ve GS fak ufak gelmeye başladı. Yeni sezon da da çok şey bekliyorduk ama beklentimizi tam karşıladığı söylenemez. Oktay Mahmuti'nin gelmesi şubenin çizgisini değiştirdi yani yönetim gene şanslıydı. Bu kez Gerçekten Basketbola ağırlık verecek bir yönetim istiyorum. Şampiyonluk hedefini direk koyan GS'ın spor kulübü olduğunun bilincinde olan bir yönetim. Takımın kimyasını bozmaycak sinerji yaratacak, Oktay hoca ile beraber çalşacak bir yönetim. Pazar günkü maç bu anlamda tüm şubenin hatta tüm aamtör şubelerin kaderini değiştirecek maçtır. Bu seride, taraftar gerekli ilgiyi gösterirse (ki şüphem yok) GS'ın başına geçip amatör şubeleri yok sayacak bir aday olacağını düşünmüyorum. Yeni yönetimden çok isteğim var. Bunları ayrıca sayacağım. Ama sıcak gündem yaşıyoruz ne olursa olsun hepsi birlik olsun pazar günü tribünde görelim onları. Ünal aysal eğer aday olacaksa onunda Pazar günü salonda olması lazım. Adnan Polat'ın ve Hakan Üstünberk'in en önemli (iyi anlamda) özellikleri her maça gitmeye çalışmaları idi. Bu maça gelmeyecek de hangi maça gidecek GS başkanı ve adayları...

hepsine katılıyorum ayrıca iyi bir sponsor bulmalarınıda lazım yeni yönetimin...

Kesinlikle Oktay hocaya karışılmamalı ,
Adam akıllı bir sponsor bulunmalı ,
Hakan Üstünberk görevine devam etmeli ( İlk geldiğinde çok soru işareti vardı kafamda ama ayrı bir saygımı kazandı bir yönetici her maçta takımın yanında olabilir mi ya gerçekten tebrik etmek lazım inşallah olur yönetimde . )
Salon , salon salon ,
İlginin artarak devam etmesi gerekir . (Ben başkan adayı olsam her saniye Futbolla ilgili planlarımı anlatacağıma basketbol , voleybol gibi branşlarda yapılacaklarıda anlatırdım eğer bu branşlara ametör branş muamelesi yapılırsa yazık ve ayıp olur . )

Herşey mükemmel olmalı.Müthiş bir salon,10 bin kişinin üzerinde kapasiteli.Oktay Hoca'ya çok daha büyük bir bütçe ne kadar olabilirse artık ama en az 11,12 milyon $ olabilirse 20 milyon $ .Ve başkan kim olacaksa o isim en azından basketbol takımlarımızın kendi sahasında oynadığı maçlara gelmeli.Sonuç olarak biz basketbolda 1 numara olmalıyız,1 numara olmamız için ne gerekiyorsa yapılmalı.Galatasaray ismi basketbolda marka olmalı.

Sponsorumuz Pegasus veya Türk Telekom hiç farketmez.Yeterki iyi bütçeler versinler.
Eğer Cafe Crown gibi maksimum 4-5 milyon dolar vereceklerse olmaz.
En az 8 milyon dolar olmalı artık bütçemiz.:)
Umarım istediğimiz herşey olur.
Birde yeni yönetim Aslantepenin yanına şöyle 15.000 kişilik salon yaparsa süper olur.

Hakan Üstünberk , Ünal Aysal yönetiminde olmayacak.Yine basketboldan anlamayan biri yönetimin başına geçecektir bu durumda.O zaman bakış açısını konuşmayada gerek kalmaz.

Hakan Üstünberk , Ünal Aysal yönetiminde olmayacak.Yine basketboldan anlamayan biri yönetimin başına geçecektir bu durumda.O zaman bakış açısını konuşmayada gerek kalmaz.

Hakan Üstünberk de anlamıyordu Basketboldan Erdal. Basketboldan hatta mümkünse hiç anlamasın. Anlayanları kilit yerlere koysun ve onların dediklerini yapmak için mücadele etsin. Bir yönetim kurulu üyesinden beklediğim bu sadece.