Adnan Polat seçim tarihi'ni 14 nisan olarak açıkladı.Ben bu seçim'in tüm camia'mıza hayırlı olmasını diliyorum,ancak mevcut yönetim'in stad açılışındaki hataları ve basiretsiz duruşu, futbol takımı'nın mevcut hali ve son yaşanan durum ne olursa olsun basketbol branşına yapılan güzel hamleler ve alınan naticeler tüm taraftarı memnun ediyordur şüphesiz. gsbasket.org ailesine yeni üye oldum ama uzun süredir takip eden bir kişi olarak burada basketbol bilgisi yüksek ve arma sevdalısı birçok arkadaşın güzel,seviyeli tartışmalarını zevkle takip ediyorum ve biliyorumki galatasaray'ın basketbol şubesin'den bir çok üst düzey insan'ında buradan yazılanları takip ettiğine inanıyorum.gs basket.org olarak gelecek yeni yönetim'i veya ilgili kurulları basketbol'a bakış açısı konusunda en azından şu anki durumu muhafaza edebilmek adına,teşvik edici bir oluşum içine girmek konusunda düşüncelerimizi paylaşmalıyız diye düşünüyorum.hatta seçimleri beklemeden yönetime yakın arkadaşlar vasıtasıyla bu konular hakkında bilgilendirme ve öneri ler yapmamız doğru olur diye düşünüyorum herkese saygılar.