Yeni Yönetim ve Basketbol'a Bakış Açısı.

Medical Park gelecek sezon hem kadın basketbol takımımza hemde erkek basketbol takımımıza sponsorluk yapacak (via eyüp yıldız )

Umarım amatör branşlar için (basketbol başta olmak üzere) bundan sonra daha fazla yatırımla daha başarılı bir takım çıkarırırz.

Bütçeler rakiplerle aynı veya onlardan daha fazla olursa, her zaman biz daha şanslıyız çünkü işin yürek kısmı bizde fazlasıyla var. Gerek taraftar ,gerek hoca olarak.Yani iş bütçeye bakıyor,umarım Medical Park iyi paralar verir de bizde iyi takımlar kurarız.

bu yazılanlar doğru mu sponsor+yönetimden gelen 20 milyon civarı para? bu paralar çıkacaksa uçar gideriz,başka söze gerek yok.

başkan bugün Kanaltürk'te biz 3 yılımızı tamamladığımızda amatör branşlarda tamamen tesisleşmesini tamamlamış bir Galatasaray olacak dedi...

12 milyon dolar çok büyük bir para. Zaten olması gereken de böyle bir sponsorluk anlaşması. Medical Park olur yada başkası olur ama minimum 10 milyon olacaktır/olmalıdır anlaşma.

Eğer bir sponsor gelip GS'a +10 milyon euro vereceğim diyorsa bu yönetim başarısıdır kabul ama en çok da sizin başarınızdır arkadaşlar. Rakiplerimiz maça seyirci gelsin diye okul okul davetiye dağıtırken otobüs tutup müşterilerini taşırken bu taraftar salonlara koştu. koştu koştu ve taraftarlığının hakkını verdi. Dosta düşmana endişe sağladı. Bugün itiraf etmeyenleri bile biliyor GS tribünlerinin salonalrdaki önlenemez yükselişini ve etkisini. Ben bu yüzden başta bu site olmak üzere ultrAslan ve fevri olarak maça çoluğunu çocuğunu alıp koşan herkese teşekkür ediyorum. Varsın medya görmesin salonlardaki seyirciyi. Bak adam görüyor parayı da veriyor... Medical Parka da teşekkür ediyorum. Bu olay doğru olsa da olmasa da farketmez fikrim değişmez Medical Park iyi bir sponsor...

Ünal Aysal bugün Telegol'de 3 yıllık sürem içinde amatör şubelerimizin tesisleşmesi bitmiş olacak dedi.

Ayrıca programın sonunda Serhat Ulueren'e de çok güzel ayar verdi. "Taraftarlarımız bizim aleyhimizde yayın yaptığınızı düşünüyorlar, bunun açıklamasını yapar mısınız? " diye sordu Ulueren'e başkan.
Valla Serhat Ulueren renkten renge girdi bir anda ne diyeceğini şaşırdı :D.
Bir de Hürriyet'in basın toplantılarına ve antremanlara alınmayacağı söylentileri dolaşıyor...

Yeni yönetim gerekirse,koyar.çünkü başarı odaklı bir yönetim yeni yönetim..

Açıklamalar o yönde fakat benim korkum,bu sene yönetimin sadece futbol başarısına odaklanabilme ihtimali.Ne kadar açıklamalar bütün branşlarda başarı odaklı olsa da,bu sene için para aktarımı sadece futbola olabilir.Bu yüzden yönetimden sponsor harici bir katkı beklemiyorum ben.

Açıklamalar o yönde fakat benim korkum,bu sene yönetimin sadece futbol başarısına odaklanabilme ihtimali.Ne kadar açıklamalar bütün branşlarda başarı odaklı olsa da,bu sene için para aktarımı sadece futbola olabilir.Bu yüzden yönetimden sponsor harici bir katkı beklemiyorum ben.

amatör şubeleri önemsemeyen birisi bütün amatör şubelerimizin kendi salonu olucak demez bence.Adam her konuda,her dalda başarıya odaklı ve bence vizyon budur.Galatasarayda özlediğimiz tablo..

Futboldan anlamadığını söylüyor,umarım futbol transferlerini bülent tulunun vizyonuna bırakmaz sadece..