Sühan abi herkes Hakan Üstünberk gibi geri planda kalıp kenar yönetime müdahale etmemezlik yapmaz ki.Yeni gelen yönetici pekala Ahmet Dedehayır'ın tarzında birisi de olabilir.
Sühan abi herkes Hakan Üstünberk gibi geri planda kalıp kenar yönetime müdahale etmemezlik yapmaz ki.Yeni gelen yönetici pekala Ahmet Dedehayır'ın tarzında birisi de olabilir.
ali sabancı madem yönetime girecek pegasus galatasaray'ımıza sponsor olsun..pegasus türk hava yollarına karşıvalla olmayacak dua değil...
Eleştirilerinin bir kısmına cevap vereyim Sühan abi.Öncelikle Sophia Young bizle kalmayı çok istiyordu ama türk vatandaşı olursa Amerika Milli Takımda oynama hakkını kaybedecekti.Ondan bu hakdan vazgeçmek istemedi.Preston Shumpert olayına lafım yok.Geç kalındı ama iş halledildi gelecek sene yerli olacak Shumpert.Uzun konusunu ise 6. yabancı olacağı gerekçesiyle almadık.Otobüs konusu ise Üstünberk'in tek başına halledeceği bir konu değil.Eleştirmek de biraz haksız sayılırız daha ilk senesi Üstünberk'in.
Ahmet Dedehayır ise istikrarlı olarak her sene kötüye gitti.Tee 2008 Şubat'ında Britton Johnsen'ı alarak takımın kimyasını bozmuştu.Sonraki sene yaşları geçmiş isimli ama klube katkı veremeyecek 3 Yugoslav kökenli oyuncuyu takıma transfer etti üçünden de verim alamadık.Ama beyimiz kabağı Murat Özyer'in başına patlattı.Mincinözlü'de takıma bir şey katmayınca gelecek sene takımı küçülttü ve bildiğimiz Cemal Nalga olayı ortaya çıktı.Eğer o zamanlar Hakan Üstünberk yapısında bir yöneticimiz olsaydı belki bugün hala koçumuz Murat Özyer'di ve tarihimizde ilk kez Euroleague'de oynamaya hak kazanmıştık.Tabi son söylediğim tahmin ama benim tahminim bu yönde.
Son olarak Ahmet Dedehayır ve türevleri bu şubeden uzak dursunlar.
Taxim ne Sühan abi?
ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimama 10 milyon dolar bayağı büyük para..umarım gerçekleşir..pegasus ve 10milyondolar söylentisi dolaşıyor.