Yenilmez Armada Özel T-Shirtleri Galatasaray Store´da

Onur Abi şu başlıktan anladım ki ben gerçekten temiz kalpliyim :)

Dün haberim olmuştu bu tshirtlerin çıkacağından, reklam çekimlerini görmüştüm GS TV'de. Bugün sana söylemek istiyordum; bir başlık açalım, herkes bu tshirtlerden alsın, güzel bir sinerji yaratalım diye ki foruma girdiğim gibi bu başlığı gördüm :)

Fiyatlar da çok uygun, artık iş bize düşüyor. Bu ürünler rekor kırmalı aslında, basketbol maçına salona herkes bu tshirtlerle gelmeli.

Kırmızı olması çok hoş olmuş. Fiyatlarda çok uygun. Alınıp topluca on numara bir sinerji yaratılabilir. binlerce kişinin kırmızı olduğu bir tribünü düşünün.

umarım bütün gs storelarda vardır. daha önce basketbol ürünlerini sordugumda sadece floryadaki magazada oldugunu söylemişlerdi

Evet güzel bir ürün olmuş tribünde "kırmızı" olayını gerçekleştirmek için kulüpten güzel bir adım, fiyat da uygun diğer ürünlere göre mutlaka alabilen herkes alsın ve tribünleri KIPKIRMIZI yapalım

Çok beğendim ve hemen siparişini verdim internetten.
Sinerji konusunda ise yorum yapan arkadaşlara katılıyorum , çok güzel bir ortam yaratılabilir..Özellikle de Play-Off döneminde...

Mutlaka alacağım en kısa sürede.Lütfen sahip çıkalım bu ürünlere arkadaşlar.

Onur Abi şu başlıktan anladım ki ben gerçekten temiz kalpliyim :)

Dün haberim olmuştu bu tshirtlerin çıkacağından, reklam çekimlerini görmüştüm GS TV'de. Bugün sana söylemek istiyordum; bir başlık açalım, herkes bu tshirtlerden alsın, güzel bir sinerji yaratalım diye ki foruma girdiğim gibi bu başlığı gördüm :)

Fiyatlar da çok uygun, artık iş bize düşüyor. Bu ürünler rekor kırmalı aslında, basketbol maçına salona herkes bu tshirtlerle gelmeli.
Gazanfer, yapılan röportajda Üstünberk t-shirtten bahsederek maliyet fiyatına satışa çıkacağının müjdesini vermişti zaten. Pazarlama AŞ´nin basketbol ürünlerine bakış açısını değiştirmek için bulunmaz bir fırsat bu ürün.

Basketbol maçlarımızda Abdi İpekçi´de bir stand kurularak bu ürünlerden satılsa, satışları olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum.

Ürünü çıkarmak oldukça iyi ama şunların üstünde biraz daha emek olsa çok daha iyi olurdu bana göre. Bunun yapımında ki emeği görmemezlikten gelmiyorum ama bundan çok daha iyiside yapılabilirdi. Oldukça basit bir ürün olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Taraftar olarak desteklemek tabi bizim görevimiz ama yönetim de muftakta biraz daha yaratıcı olsun. Ürünlerimizde gerçekten çekicilik yok.

Şamil'de gördüm de hemen gidip aldım bir tane kendime, bir tane de kız arkadaşıma. Ben uzun kollulardan tercih ettim. Güzelmiş gerçekten. Sadece ve basketbol için. Daha ne olsun. Store'daki birçok üründen daha iyi bence.

Şamil bu işe kendini tam olarak adamış anlaşılan. : )

Ben de uzun kolluyu tercih ettim. Giyeceğim ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım salonda hemen hemen herkesin üstünde görebilirim bu t-shirtlerimizi. Hem ürün güzel hem de Savaş´ın deyimiyle kıpkırmızı bir tribün için.

Şamil bu işe kendini tam olarak adamış anlaşılan. : )

Ben de uzun kolluyu tercih ettim. Giyeceğim ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım salonda hemen hemen herkesin üstünde görebilirim bu t-shirtlerimizi. Hem ürün güzel hem de Savaş´ın deyimiyle kıpkırmızı bir tribün için.
Benim tişört sana gelecek, haberin olsun. =)

Bugün elime geçti t-shirt. Gerçekten çok güzel, hem ucuz hem de albenili. Gs Store bu şekilde ucuz ve güzel ürünler çıkaracağına nerede pahalı ve estetik açısından güzel olmayan şeyler var onları çıkartıyor.

Bu arada t-shirt için hem Onur Abi'ye hem de Şamil'e teşekkürler.. ;)

Ben de bugün aldım t-shirtümü. Çok güzel bir ürün olmuş gerçekten. Yarın basketbol maçlarımızı Yenilmez Armada t-shirtümle izleyeceğim.