Yensende Yenilsende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu topici actım bende bir düsünceye inanıyorum murat özyer bizim takımımızı calıstırıcak kapasiteye sahip degil.Bunun içinde Yensede MURAT ÖZYER İSTİFA Yenilsede MURAT ÖZYER İSTAFA

Bugunku maca gelicek olursak evet macı farklı kazandık ama ben macı salonda izledim.Bence hala cok eksıklerımiz var begenmedim takımı kendi adıma sölüyorum birazdaha disli rakip cıksa karsımıza macı alamayabılırdık.Eyüp abide ona göre oynardık diyerek tezime karsı baska tez sundu diger arkdaslarımla beraber :)

Macda en cok begendim iki oyuncu erdem ile alicandı .Gurovicde bir takım sıkıntı var belli ama düzelicektır benchın hemen arkasındaydık gurovice bagırınca oda samimi bir sekılde arkasını dönüp bizi alkısladı ben bu adamı cok sevdim insallah sorunu neyse hemen cözülür vede 1 seneden fazla bu takımda kalır !!!

Kerem kilitli murat özyer topicini acmam dedigi için bu baslıgı actım kimse yannıs anlamasın :)
 
Volkan şaka yaptın sanmıştık, hepimiz şoktayız :)

HEPİNİZ......... :) :)
 
Murat Özyer giderse çok ararsınız , çok değerli bir hoca ..

Zamanla takım oturacak düzene , göreceksin (iz) ..

Yakın zaman da ya da en geç devre arasında alınacak iyi bir guard takımı izletmeye ve salonu da doldurtmaya yeterli diye düşünüyorum ..
 
Adam yeniyor gene yaranamıyor :)
Murat hoca bi parmak gösterecek onlara ama neyse :) :)
 
Volkan Özger İStifa ! ! ! Murat Özyer'i istifaya davet eden bu kişiyi bende foruma yazmamaya davet ediyorum !

Anlayana ;)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Volkan şaka yaptın sanmıştık, hepimiz şoktayız

HEPİNİZ.........

ABİ dedim ben sana bak tahrık edenler kendilerine belli ediyor iste ben bundan bahsediyorum vede onlara artık kedidir o kedi diyorum sinek viziltısı geliyo ben bişileri göstermek için acmıstım herkes kendi rengini bölece belli ediyo ben istifa derim.Maca gider o takımı desteklerim burdan bosa sallamam ;)

ANLAYANA

Bu arada burası demokratik bir site girmiceksin okumak istemiyosan !!!

ANLAYANA ;)
 
Bende 'Yensende Yenilsende' diye konuyu görünce destek amaçlı bir konu olduğunu zannettim. :)Ama durum farklıymış.Ben sonuna kadar Murat Özyer'e destek diyorum. ;)
 
Arkadasım bos konusma :) biz cabımızın adını bılıyoruz gerekeni yapıyoruz.Bugun macta olanlar gördü ;)

Burası Demokratik bir site :) okumıcaksın kardesim bu kadar rahatsızsan elimizden bu kadarı geliyo he fazlası senın elinde üyelik kapat yapıcaksın zor degil !!!! :)
 
Burak ve Volkan!

İkinizde forumun eskilerindensiniz, birbirinize sarmayın artık, hiç gerek yok!

Volkan hakaret etmeden istediği gibi eleştirsin bence, bir Özyerist olarak bunu söylüyorum :) :)

Volkan sende hep aynı şeyleri söylüyorsun, bence gelişmeler olmasını bekle, böyle durmadan taramalı gibi saydırmayı bırak, yoksa bütün forum Burak gibi benim gibi Özyerist(isim babası arda öztürk'e sevgiler) olacak :)

Laf sokmalara gerek yok kısaca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst