Yeter Artık!! İstifa et!!

Bogazicili' Alıntı:
Yazılanların sakin olarak değerlendirilmesinde fayda var bende ilk okuduğumda yanlış anlamıştım velakin şimdi okuyunca RB'nin postunda herhangi bir itham göremedim, admin arkadaşlar biraz daha sağduyulu yaklaşabilir bu duruma zaten takımın durumu kötü birbirimizi kırmak kimsenin bir işine yaramaz.


Ata beni bilirsin, tavrımıda birbirmizi hatta bir Galatasaraylının kırılmasına asla izin vermeyecegimide bilirsin. Fakat üstte yazdığım gibi RB kendiyle mücade içinde ve seinde iyi tanıdığın kişileri karalıyor, kırıyor. Şuan saldıraya uğrayan degil saldıranda, kırılan değil kıranda RB.
 
Roberto kimse burda elestiri yapmayin demiyor. Elestiri tabikide olacak,ama kimse burda Galatasaray isminin altindaki herhangi birine hakaret edemez. Ayni sekilde kimse buraya gelip bu ortamda biseyler yapmak icin ugrasan insanlari olmadik ithamlar altinda birakamaz.

Bu da burda sana iyi niyetle attigim son mesajdir. Evet yolunu ben belirlemeyecegim,buyur kendin belirle bundan sonra.Ne ekersen onu bicersin...
 
Gerek Galatasaray'ın içinde bulundugu durum gerekse Halil Üner'in alınan basarısızlıklar karsısında ısrarla istifa etmeyişinin forum içinde de bazı tatsızlıklara neden olacagı belliydi.. Ve kabak Roberto Baggio'ya patlamıs..

Roberto Baggio benim kisisel olarak uzun zamandır tanıdıgım ve saygı duydugum biridir.. Tıpkı bu forumu yöneten arkadaslar gibi.. Herbiri son derece degerli insanlar.. Belki bu insanlar birbirlerini yakından tanısalar en ufak bir sürtüsme dahi cıkmayacakken malesef forum ortamında bazı inatlasmalar ve önyargılar yüzünden olay bu noktaya kadar geldi.. Ne diyim, üzüldüm..

Bogazicili ve Sovereign'in de dedigi gibi bence admin arkadasların olayı birkez daha degerlendirmesinde fayda var. Cünkü ihrac biraz agır olmus bence de.. Kimseye birşey kazandırmaz ayrıca..
Ayriyeten ihraca sebebiyet veren söz konusu mesajda bu forumda Halil Üner'e yalakalık yapılmadıgı icin Halil Üner'in burada yazı yazmadıgı kastedilmis. Yani bu forumdan kimseye karsı agır bir suclama yok..

Tabii adminlere karısmak ne işim ne de haddim. Ancak dedigim gibi uzun zamandır tanıdıgım insanlar arasında -Galatasaray'ı son sürat 2. lige düsüren Halil Üner yüzünden- böyle bir mevzunun ortaya çıkması gercekten cok üzücü.. Umarım gerekli sagduyu gösterilir ve bir orta yol bulunur..

Saygilar,
 
Sevgili Roberto Baggio,Ve yazdıklarının anlamını doğru olarak anlayabilen arkadaşlar......
Ben şahsım adına, hepinizden, sarfedilen cümlenin anlamını anlayamadığım için özür dilerim,
Site yöneticilerinden ricam,
Bir komisyon kurup, bu tür yanlış anlaşılabilecek cümlelerin, doğru olarak ne şekilde anlanılması gerektiğini bizlere anlatması,

Tekrar özür diliyorum, ve de ifade edilen cümleyi nasıl anlamamız gerektiği konusundaki çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum......................

Bu arada yalakalık, yalama, gibi tabirler için sözlük anlamına da baktım, mesela yalamak karşılığı olarak, dondurma yalamak var ..... ama ben art niyetli olarak düşündüm,
Kişilere ağam, paşam demek de saygı yada onlara değer vermek, yüceltmek anlamında kullanılıyormus.
Art niyet gösterdik, yanlış anladık, dediğim gibi affola,
Site yönetimi de yardımcı olursa , bir daha böyle şeyler yaşanmaz,
Tekrar kusura bakmayın
 
Ahmet Abi bu konuyu fazla uzatmanın kimseye faydası yok.

Can yazımı tekrar okurmusun ;) kabak patlamak sözünde hala israr ediyorsan telefonda konusalım.
 
Uzasın istemiyorum ama .. Orada söylenmiş sözü niye üstünüze aldınız anlamadım. Bunu yaparak o lafı üstlenmiş oldunuz farkında mısınız?

Adama sordunuz kimi kasdettin diye adam forumu kasdetmedim demiş daha ne istiyorsunuz? Ha buna inanmasanız bile geri adım atmış bak kıvırıyor dersiniz bu yetmiyor mu size? Hem ihraç et bi de marifetmiş gibi nickin altına "banned!!" yaz(yazı bugün silinmiş).. Bi de kıçına tekme yemiş adam avatarı koyaydınız tam olaydı bari. Bu hırsın öfkenin göstergesi..

Ha konunun özüne gelirsek R.B nun ima ettiğini söylediğiniz şekilde ahbap çavuş ilişkilerini ön plana çeken insanlar olduğuna ben de inanıyorum. Bu forumda da var bu insanlardan..Bu benim kişisel görüşüm kimseyi de bağlamaz, kimseye de bu konuda açıklama yapmak zorunda değilim.

Bunu dile getirmem demek burada zıt görüşte olduğum kişileri suçluyor olduğumu ya da birilerine hakaret ettiğimi göstermez.

P.S. Bir eli öpülesi insan da H.Ü i kulüpten ömür boyu banlasa da yorgan gitse kavga bitse..
 
Halil hoca artık başta kendi iyiliği için şubeye yeni coach bulmaları için ricada bulunmalı.

Bu saatten sonra yabancılardan da bir şey beklemek mantıksız... Boddicker kesin gideceğini çok evvelden belirtti. Jackobson ve Johnson da motivasyon eksikliğinden vasat oynamaya başladılar.

Seneye devam etmek isteyenlerle şimdiden oturulup sözleşme yapılır (en az 2 yıllık)... gitmek isteyene de şimdiden "güle güle" denmelidir.

Canını dişine takıp sonuna kadar mücadele edebilecek... etmek isteyenlerin vaktidir bu vakit!!!

Küme düşersek her şey yalan olur....
 
Bu mactan sonra da istifa etmeyecek mi Halil Uner? Bu macta hic hakem falan diye aglamaya hakki yok. Hakem aleyhimize oldugu kadar lehimize de tercihler kullandi.

LUTFEN BIRAK ARTIK! KENDIN ICIN VE BIZIM ICIN ARTIK GIT!!!
 
Yok istifa etmez. Hocanın ne suçu var ki? O mu çıkıp oynuyo? Bence H.Ü ile 25 yıllık kontrat yapılmalı.. Yok yok ölene kadar.
 
Halil Üner başarısız tamam da 2 Amerikalın en kritik anda 1/5 faul atarsa Halil Üner tavanda olsa bile maçı kazanamazsın.
 

Üst