Sevgili Arkadaşlar,
Basketbol mukemmel bır spor,
Yönetmek içinde , seyretmek içinde , oynamak içinde gerekli olan, olmazsa olmaz tek şey zeka,
Ben bu sporu gerçekten çok seviyorum, ama ben sadece iyi bir seyirciyim, biraz da yöneticilik ile ilgili gördüklerim ve öğrendiklerim var,
Ama eleştirmen olamam, teknik yorum yapamam, bu kadar iyi bilmiyorum bu oyunu,
Yazdıklarınızı okuyorum, izliyorum ve bir şeyler anlamaya çalışıyorum ama .................işte burası çok vahim.
Ya bu HALİL ÜNER de çok olmuş vallahi, gitsin artık, bitsin bu çile, hepiniz ve Galatasarayumız kurtulsun
Kurtulsun da,
Önerdiğiniz hocalar ya da alternatifler içinde aşağıdaki özelliklere sahip bir alternatifiniz olacak mı, yoksa bu konuda da çalışmalar yapmanız gerekecek,
Öyle bir adam bulacağız ki
----- Sezon başı, eline tek bir $ verilmeyecek, bütçesi de olmayacak, ne gün , ne kadar para geleceğini de hiç bilmeyecek, ama ondan bir takım kurması istenecek, (aslında kuramaması beklenecek)
------ Bildiği her türlü manevralarla bir takım kuracak ve çoğu zaman bir takım ödemeleri o an için kendi cebinden finanse edecek,
-------Özel durumlar gereği, gerek yerli gerek yabancı oyunculardan almak istediği hiç bir kimseyi alamayaca, almak için israr edersede onlar sürekli raiç bedellerini 5 katını talep edecekler (mazimizden dolayı) , o nedenle surekli bizi tanımayanları, ya da kendisininde tanımadıklarını deneye yanıla, ödeyemeye, odemeye ikna ederek takıma kazandırmaya çalışacak,
------- Gelen oyunculara, kalacak yer temin edecek, yiyecek yer gösterecek
------- Bu oyuncuların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak,
------- Gerektiğinde, bayan takımına yabancı oyuncu getırılmesını organıze edecek, finansman sağlayacak,
-------- bu yabancıların, telefon, kira , elektrık sorunlarını halledecek ve her turlu maddi konularda onlara karsı muhatap olacak,
-------- Kız takımının maçlarının çoğunda, istanbulda ve deplasmanlarda bench arkasında yerını alacak
cak, cek, cek
Evet arkadaşlar,
Gitsin artık bu adam, yetti, sabır kalmadı,
Yenisini bulalım, Nba den 4 te oyuncu getırtelim, hatta Kerem Tunceri, ermal, harun, kaya, hidayetle , mehmet okur u da alalım, sonrada 10 ar 15 er kişi gidip trıbunlerı dolduralım.