Yeter Artık!! İstifa et!!

Bakın yazılanlarda , halil üner ismi olmayan satırları okumayı, anlamayı denesenize.

Ya da yarın hep beraber Ahmet Cömert de konuşalım, hatta olmazsa Halil hocayı da çağıralım,
Ne dersin.

Ama şuna emin ol ki, gerek yüz yüze benimle, gerekse HÜ ile ( ki benim kendisi ile sadece bir merhabam var, o da maçlarda aşina olduğumuzdan, adımı kesinlikle bilmez) 15 dakika konuşursan, ona olan kızgınlığın bir anda ciddi boyutlarda hayranlığa dönüşür,

Dediğim gibi şu an amatör şubelerimiz gerçekten fecii durumda, fertlerin kişisel çabaları ile ayakta durma savaşı veriyorlar.
Bu durumlar geçecek ama, inan , yargısız infaz çok kötü, ki bu adam kim yanına gitse konuşan, kim ne sorsa cevaplayan bir adam.

Forumda da biraz daha konuşılacak ortama imkan verecek şekilde yazılar yazılsaydı emin ol buradan da cevap cerirdi.
 
Ben "kim yanına gitse sorusunu yanıtlayan" koç istemiyorum. Sahada işini yapan koç istiyorum.H.Ü e soru sorsak ta alacağım yanıtları biliyorum. Bol bol bahane üretecek.. O yüzden gereksiz.

BEn sahadaki sonuçlara bakıyorum. TAbi ki tek sorumlu H.Ü değil ama sorumluların başında geliyor.. Birazcık basketbolla ilgilenen biri takımın oynadığı rezil oyunun büyük oranda kötü coaching den kaynaklandığını görebilir.

Siz taraftara şirinlik yapan koç mu istiyorsunuz sahada takımını hakkıyla idare eden koç mu? Ben 2. sini istiyorum ve bu kesinlikle H.Ü değil.

ŞAhsi görüşüm H.Ü giderse takımın şu anki durumdan daha iyi olacağı yönünde. Ayrıca geldiğimiz konuma bakınca kargaların "HÜ gitsin" diyenlere mi güleceği yoksa ısrarla onu savunanlara mı güleceğini de yorumsuz geçiyorum..

P.S. Forumdaki ortam HÜ ye uygun değil demişsiniz şimdi gördüm. Kusura bakmayın biz burada ana avrat küfür etmiyoruz o yüzden ortamı yadırgamış olabilir.
 
İçinde Halil Üner geçmeyen cümleleri de okuyorum tabii. Anlıyorum da demk istediklerini. Kulüp yapılanması olarak bazı kulüplerin gerisinde kaldığımız ortada. Ama hem biz herkesten geride değiliz, hem de her şey bununla açıklanamıyor maalesef.

Halil Üner biz inanmasak da sırf bu kulüp için, kafasında başka hesaplar olmaksızın fedakarlıklar yapıyor, elini taşına altına sokuyor diyelim. Peki buna karşılık sonuç nedir? Ben söyleyeyim: Performansı sürünen bir takım, iki sezondur gidip gelişleri bitmeyen yabancılar, bol bol beylik laf (Şampiyon olacaktık hani, buna ne buyrulur, biz demedik mi "bu kadar büyük laflara gerek yok" diye?), ayrıca hem kulübün idari bakımdan amatörce yönetilmesine katkıda bulunarak üzerimize yönetim tarafından ısrarla yapıştırılan "amatör şube" etiketini cilalamak, hem de bunu yaparken profesyonel (!) bir anlayışla transfer peşinde koşmak. Bunlar nasıl çelişkilerdir?

Orhun Ene basketbolu bırakırken bıkkınlığı nedeniyle olduğu kadar Galatasaray'ın durumuna dikkat çekmek için de yapmıştı bunu. Hem de sahada takımı sırtlayan kişi, saha dışında da takımın temel direği olduğu halde. Halil Üner'in takımı sırtladığı filan yok, yetmezmiş gibi günü kurtarma çabalarıyla yönetimin çabalarına yağ sürüyor, söylediği gibi iyi bir Galatasaraylı ise gelmesin yönetimin oyununa, bıraksın gitsin takımı o zaman. Çıksın madem tüm idari bozukluklar ve kendisi dışındaki sorumlular ayan beyan ortaya. Yönetime tepki olarak kimse de gelmesin takımın başına. Küme düşülecekse de düşülsün, dibe vuralım her anlamda. Elbet bir gün akıllar başa gelir, daha sağlam bir yapılanmayla dönülür lige. Ama hem durumdan herkesten fazla şikayetçi olup bir yandan da durumun aynen sürüp gitmesine katkıda bulunmak, hem de hiçbir başarı elde edememek çok daha kötü.

Tekrar ediyorum, çıkıp lafı dolandırmadan desin ki "Evet, ben olmasam bundan kötü olurdu", edecek tek sözüm yok, buyursun yönetsin takımın bildiği gibi. Gerekçelendirmesine de lüzum yok, sadece kendine güven gösterip bunu desin yeter.
 
O zaman niye problem ediyorsun,
Küme düşüldükten sonra bırtekım şeyler daha iyi olacaksa, senin deyiminle , senin mantığınla, HÜ bu düşünceyede hizmet ediyor gibi gözüküyor.

Anlaşmamız mümkün değil ,
Çünkü dediğim gibi olay tamamen HÜ i eleştirmiş olmak için eleştirmek,
İnan çok yanılıyorsun, hem de çok,
Seninle 10 dakika konuşabilirsek, iddia ediyorum gelip burada beyan ettiğin fikirlerinden dolayı özür dilersin.

Galatasaraylılığın ölçüsü yok, ne siz HÜ den daha çok ne de bizden daha az Galatasaraylı olamazsınız.
Ama ne yazık ki şartlar ne olursa olsun, benim Galatasaraylılık anlayışımda hiç bir branşta hiç bir şubenin küme düşerse düşsün ' ü yok.

Dediğim gibi konuşalım, cep 0532 2124715
msn mailto:kae@deep-nblue.com
Yarın saat 11 den itibaren de a.cömert te olacağım.

Sevgiler.
 
kaemre' Alıntı:
Ama şuna emin ol ki, gerek yüz yüze benimle, gerekse HÜ ile ( ki benim kendisi ile sadece bir merhabam var, o da maçlarda aşina olduğumuzdan, adımı kesinlikle bilmez) 15 dakika konuşursan, ona olan kızgınlığın bir anda ciddi boyutlarda hayranlığa dönüşür,

niye ben salak mıyım halilin yaptığı işi karakterinin ne olduğunu görmüyor muyum?

ne olacak halille konuşunca 2 senedeki galibiyet sayımız 11 den 22 ye mi çıkacak? halil gözümün önünde galatasaraylılara ettiği küfürü hipnozla mı unutturacak? oyuncularına ettiği küfürlerin vurduğu tokatların hakettikleri için olduğunu mu vurgulayacak ?



ya ozzy kardeşim şurada yaratamadık halile layık bir ortam yalasaydık biraz belki beğenip teşrif ederdi. alışık çevresine kim gitse ağamsın hocam paşamsın hocam denmesine ne işi var halilin gerçeklerle.
 
roberto baggio' Alıntı:
ya ozzy kardeşim şurada yaratamadık halile layık bir ortam yalasaydık biraz belki beğenip teşrif ederdi. alışık çevresine kim gitse ağamsın hocam paşamsın hocam denmesine ne işi var halilin gerçeklerle.

Burada ve tribünlerde, HÜ le konuşan o kadar çok kişi var ki, ben hiç birinin bir yerleri yaladığına inanmıyorum,
Ayrıca onunla konuşanların , ona ağamsın paşamsın dediklerini de zannetmiyorum,
Sanırım bu yöntemler, medeni cesareti olmayanların, arkasına sığındıkları eylemler.
Söyleyebilecek sözü, konuşacak yüreği olan her kez, herkezle konuşabilir,
İstersen bir dene, yarın git kavge et, suçla, eleştir, ama emin ol hiç bir şey yalamana gerek kalmadan bunları yapabileceksin.
Sana kim niye cevap versinki, ben de yazdıklarıma pişman oldum
 
roberto baggio' Alıntı:
ya ozzy kardeşim şurada yaratamadık halile layık bir ortam yalasaydık biraz belki beğenip teşrif ederdi. alışık çevresine kim gitse ağamsın hocam paşamsın hocam denmesine ne işi var halilin gerçeklerle.


kim neyi yalamış
kim demiş yok hocamsn yok paşamsın

ya adam akıllı yazı yaz yada bidaha bu foruma yazma
 
kaemre,

Sunlari da yanitlayabilirmisin: Halil Uner Sedat Peker sorusturmasi kapsaminda bir gece nezarette sorgulanmismidir, sorgulanmamismidir? Galatasaray'in Basketbol kocunun bir mafya lideriyle ne gibi bir iliskisi olabilir ki sorusturma kapsamina alinir?

Etik olarak bu durumu kabullenebiliyormusun?

Halil Uner gecen senki performansi ve bu seneki durumu sonrasinda Galatsaray'i biraksa baska herhangi bir is bulabilir mi ?Tolga gorevi birkatiktan sonra Telekom'un basina gecmek icin Engin Bayav'i araya sokmaya calismismidir calismamismidir? Eger bir tek is onerisi bulabilse bulabilse sizce 1 dk burada kalir mi? Galatsaray'i cok sevdigi ve yanliz birakmak istemedigi icin devam ettigine mi inaniyorsunuz?
 
Sn Dawkins,
Bakın, ben Halil Üner'in avukatı değilim,
Kaç tane yazı yazdım bu topiğe, içinde HAlil Üner gitmesin, mutlaka takımın başın da kalsın gibilerden bir tek satır a rastladınız mı,
Ben her ortamda, her koşulda Galatasarayın menfaatleri doğrultusunda fikirlerimi ve gün ile ilgili düşüncelerimi belirttim.
Ne dedektifim, ne savcıyım ne de polisim.
Böyle birşeyler yapmışsa suç duyurusunda bulunun.
Yarın çok ciddi bir maç var, belki de son umutlardan biri,
Bu maç öncesinde bu konuşulanlardan sonra dua edelimde, yaptıklarımızdan dolayı, Galatasaraylılar hakkımızda suç duyurusunda bulunmasın.

Ayrıca her suçluyu infaz etme gibi bir şansımız da yok,
Örneğin böyle bir becerim olsa, inanın bu becerimi HÜ den önce Roberto Baggio için kullanırdım.
HÜ hakkında bülbül kesilen bu zat, Çok ama çok fazla galatasaraylıyı, ben de dahil, halil Ünerin biryerlerini yalamakla , yada ona dalkavukluk etmekle suçladı.
Şimdi ben bu zat'ın yazdıklarına inanarak, HÜ e tavır mı alayım.
 
Roberto haklısın yalaya yalaya bir hal olduk. Oysa yalamayıp yerin dibine soksaydık şimdi Galatasaray sıralamanın en başlarında olabilirdi !!!
Ki o kadar fazla yalıyoruz ki forumda bilimum şekilde hem erkek hem de bayan takımı coach larına ISTIFA mesajları yazılıp çiziliyor. :roll:

Bir de yalamasak ne olacak bilmiyorum artık ;)

Sevsek de sevmesek de Halil ÜNER şu anda Galatasaray erkek basketbol takımının başında ve gidişat küme düşmeye doğru giderse bundan takımın mevcut oyuncuları, taraftarlar ve şube yönetimi kadar teknik heyet de zarar görecektir. Elbette bu sonucu kendisi de görüyordur, madem ki iyi ya da kötü bir sonuca şu an itibariyle katlanıyor; sezon sonunda kariyerinin sonunu getirebilecek bir sonuca da hazırlıklı olacaktır.
 
Ben "küme düşerse düşsün" demiyorum. Halil Üner gitse ve yönetime tepki olarak da kimse gelmese bile en fazla olacağı bu diyorum. Zaten şu anda da durum dosdoğru o yöne gidiyor diyorum. Düşsek de bir şekilde günün birinde, belki daha iyi biçimde kurtuluruz diyorum. Ama hem başarısızlıktan şikayet edip, hem bu sistemi kabullendiği halde hiçbir başarı sağlayamamak, hem de -şu ana kadarki gidişata bakıldığında- takımı uygun adım ikinci lige götürmektense takımı bırakıp biraz şubenin durumuna dikkat çekmeye çabalasa daha müspet olur diyorum. Ama bunu da yapamaz, çünkü bugün istifa etse basından kimse çıkıp "Halil'i de pes ettirdiler sonunda" demez, kimse söylediklerini pek ciddiye almaz. Böyle diyen bir kişi bile çıkar mı sizce?

Esas aynı mesajdaki ikinci paragrafta söylediklerime bir şeyler demenizi beklerdim.

Ben Halil Üner'den kişisel anlamda nefret filan etmiyorum. Takımı yönetme biçimini ve performansını beğenmiyorum, hepsi bu. İki yıllık performansını beğenebilecek kimse olabileceğini de sanmıyorum. Spor profesyonelleşmiştir ve Galatasaray da öyle ya da böyle profesyonel bir kulüptür. Profesyonellikte öncelikli olan performanstır. Düşünün şimdi: Bir şirketiniz var ve başına bir yürütmeden sorumlu müdür getiriyorsunuz, şirketi başarılı kılsın diye. Bir önceki yıla bakıldığında pazar payında ilk 3, ya da bazı değerlendirmelere göre ilk 5-6 içindesiniz, yani bir sonraki yıla pek çok rakibinizin önünde başlayacaksınız. Bu müdür öyle bir şekilde geliyor ki göreve, şirketi göreve geldiği yıl pazarda lider yapacağını iddia ediyor. Etraftan gelen "yapma etme, bu kadarını hemen bekleyen yok zaten" çağrılarına da yukarıdan bakıyor. Aradan iki yıl geçiyor, başında bulunduğu şirket pazarda sonunculuğa tutunmaya çabalar duruma geliyor. Bu süre boyunca kendisi sürekli dönemsel bahaneler buluyor ve başarısızlığın sorumluluğunu bir türlü üstlenmiyor, "Benim de hatalarım oldu." bile demiyor. Durum objektif biçimde bu kadar işte. Şimdi bu durumda bu kişiye karşı nasıl bir tavır almak lazımdır?

Geçen sene futbol takımının durumu da aynen böyleydi, belki daha beterdi. Sonra ne oldu peki?

Sedat Peker söylentisi beni de rahatsız ediyor, ama dediğim gibi, Halil Üner'e karşı olmamın nedeni öncelikle kişiliği ya da kişisel bağlantıları değil, performansı ve buna bulduğu bahaneler. Öte yandan bence de Galatasaray'ı bıraksa koç olarak iş bulamaz. Telekom iddiasını da soralım kendisine ilk görüşümüzde.

Biz burada Galatasaray'ı değil Halil Üner'i rahatsız edebilecek ama genelde performansına dayalı şeyler söylüyoruz. Galatasaraylılık denen kavrama ya da Galatasaraylılar'a yaptığımız en ufak bir tahribat yok. Burada yazılanlardan etkilenip yarın takımı iyi yönetemeyecekse (ki bence etki olursa tam tersi yönde olur) bu onun sorunu ve sorumluluğudur.

Ben Ankara'dayım. İstanbul'da olsam maçlarda kesin görüşürdük, ama bu aralar İstanbul'a da gelme planım yok. İnşallah İstanbul'da olduğum bir zaman hep beraber görüşür, yüz yüze de konuşuruz; daha rahat olur öylesi. Bu başlık çok kişiselleştiyse diğer forum kullanıcılarından özür dilerim, bundan sonrasına özel mesajla da devam edilebilir.
 
roberto baggio' Alıntı:
kaemre' Alıntı:
Ama şuna emin ol ki, gerek yüz yüze benimle, gerekse HÜ ile ( ki benim kendisi ile sadece bir merhabam var, o da maçlarda aşina olduğumuzdan, adımı kesinlikle bilmez) 15 dakika konuşursan, ona olan kızgınlığın bir anda ciddi boyutlarda hayranlığa dönüşür,

niye ben salak mıyım halilin yaptığı işi karakterinin ne olduğunu görmüyor muyum?

ne olacak halille konuşunca 2 senedeki galibiyet sayımız 11 den 22 ye mi çıkacak? halil gözümün önünde galatasaraylılara ettiği küfürü hipnozla mı unutturacak? oyuncularına ettiği küfürlerin vurduğu tokatların hakettikleri için olduğunu mu vurgulayacak ?



ya ozzy kardeşim şurada yaratamadık halile layık bir ortam yalasaydık biraz belki beğenip teşrif ederdi. alışık çevresine kim gitse ağamsın hocam paşamsın hocam denmesine ne işi var halilin gerçeklerle.

Sen iyice yoldan ciktin.Kim nasil yalamis bi anlatta bizde bilelim?Bildigin cok sey olmali?

Ne zamandir yazmayayim diyorum ama artik yeter. Yazma kardesim bir daha bu foruma.Sana kimse gelip buraya zorla yaz demiyor. Ya kendi insiyatifinle git ,ya da bugüne kadar hic yapmadigimiz sekilde silelim accountunu !
 
Ya yazmayayım diyorum diyorum, sonra 2 gün girmeyip ne olmuş diye bakınca harbiden dayanamıyorum...
Sevgili Kaemre abi'm ya Halil Üner Avukatlığı yaftasını beni bulamayınca sana mı yapıştırdı Anti-Halil Derneği Üyeleri...
Beni burada Halil Üner sanan arkadaşlar da çıktı valla...
Neyse, işin espri yanını görmeye çalışıyorum ama Roberto Baggio cidden olayı abartmaya başladın... Öyle yalama filan yazarsan cevabını veririm...
Burada Galatasaray için fikr beyanı filan seviyesi aşılmış...
Aynı seviyede konuşmaya bile değmez...
''Benim 7 yaşındaki çocuğum bile daha iyi taktik verir'' filan gibisinden ettiğin laflar zaten bakışını, basketboldan anlama seviyeni gösteriyordu.
Öyle işkembe-i kübradan atmak hoştur ve boştur...
Harbiden gelip şunları yüzyüze halil üner'le konuşsana...
zaten Kaemre'ye yüklenen vatandaşlara bakınca, aynı soruları bana da sorduklarını görüyorum...
Ne güzel... Devam edin...
 
Her zaman derim sadece biraz mantik.
Koru korune nefret yada sevgi kadar zararli birsey yoktur.
Bu klupte a dan z e hersey kotu.Tek bir harfi ayirtetmeden.
Ama ahh su ben demistimciler yokmu.
Su sube kapansada herkes artik huzura erse.

Su forumda tartismaninda fikir belirtmeninde elestirmeninde nasil olucagini,olmasi gerektigini ve o laf soyletilmeyen Galatasaraya yakisan sekilde nasil oldugunu unutmaya basliyorum artik.

Saygilar.

coolidge gelicegin zaman mutlaka haber ver.
 
ozzy' Alıntı:
P.S. Forumdaki ortam HÜ ye uygun değil demişsiniz şimdi gördüm. Kusura bakmayın biz burada ana avrat küfür etmiyoruz o yüzden ortamı yadırgamış olabilir.


roberto baggio' Alıntı:
ya ozzy kardeşim şurada yaratamadık halile layık bir ortam yalasaydık biraz belki beğenip teşrif ederdi. alışık çevresine kim gitse ağamsın hocam paşamsın hocam denmesine ne işi var halilin gerçeklerle.


ooo ne çok yarası olan varmış.

burasının halile uygun bir ortam olmamasının sizce sebebi nedir? ozzynin dediği gibi burada kimse ana avrat küfür etmiyor. halile uygun olmamasının tek sebebi açık açık eleştiren oldukça fazla insan olması. ne yapacaktık halile uygun ortam olsun diye yalakalık mı yapacaktık. bu mesajda kime yalakalık yaptı denmiş. aksine yalakalık yapılmadığı için halil teşrif etmiyor demişim.

ha bunun için forumdan adam mı atacaksınız buyrun atın atma sebebini de açık açık yazın halili geldiği günden beri aşırı eleştiriyor deyin bundan sonra üye olacaklar nasıl davranacaklarını bilsinler. hem diğer eleştirenlerde hizaya girer.

isminde gs olan bir yerden kendi isteğimle çıkmıyorum. gs ismini değiştirirseniz sizi sizin fikirlerinizle başbaşa bırakabilirim.


ÖNDER' Alıntı:
Sen iyice yoldan ciktin.

yolumu sen mi belirleyeceksin?
 
Roberto BAggio'yu tanımam ama başka forumlardan da bilirim. Kendisiyle çok sert tartıştığım tarzını onaylamadığım da olmuştur ama bu sizi celallendiren postta direkt bir suçlama veya bir hakaret yok bence..

Neyse herkes muradına ermiş rahatlamıştır artık...Yavaş yavaş forumda HÜ e uygun ortam yaratmaya başlıyoruz.. Sırada kimler var?
 
beyler su adamı hala nasıl koruyosun anlamıom takım kumeye gıdıo yok kalsın o gercek galatasaraylı yerım onun gıbı galatasaraylıyı...ben ondan daha cok galatasaraylıyım bee..galatasaraylısan galatasaraya hızmet edecen kufur degıl...bu adama ılk geldıgınden berı ısınamaddım sız nasıl koruonuz anlamadım...TEKRAR SOYLUYOM BU SENE ALT YAPIDAN BI ANTRENOR BI DAHAKI SENEDE NE YAPIP EDIP ORHUN ENE GETIRILMELI...

ORHUN ENE YI ISTIYORUZZZZZZZZZZZ........

CUMKU ASIL O GERCEK GALATASARAYLI........
 
Bence de biraz acele olmuş herşey...

roberto baggio'nun kimseye bu iddia edildiği gibi bir ithamda bulunmadığı attığı post dikkatle okunursa anlaşılabilir.aksine burda kimseye yalakalık yapılmadığını belirtmeye çalışmış.Ama tabi ne anlamak istediğinize de bağlı olay.

Olay daha sakin bir şekilde değerlendirilir umarım.
 
Yazılanların sakin olarak değerlendirilmesinde fayda var bende ilk okuduğumda yanlış anlamıştım velakin şimdi okuyunca RB'nin postunda herhangi bir itham göremedim, admin arkadaşlar biraz daha sağduyulu yaklaşabilir bu duruma zaten takımın durumu kötü birbirimizi kırmak kimsenin bir işine yaramaz.
 
RB amacın üzüm mü yemek? Bağcıyı mı dövmek ?

Şuan yaptığının veya girdiğin yolun farkındamısın? Yolun, çaban mücadelen herneyse Halil Üner'i eleştirmek,ona inanmadığını söylemek ve ondan Galatasaray'a fayda gelmediği için onun takımdan ayrılmasını dile getirmek değil.

Artık sözlerin kullandığın kelimeler buradaki insanlara iftira ve hakarete döndü. Bunu kabul etmemiz hoş görmemizi sakın ola bekleme.

Bilinç altınızda neler yatıyor bilemiyorum. Ama mücadelen Halil Ünerle değil kendinle.

Sınırlarıda kendinin tayin ettiği bir oyunda kendince birilerini düşman ilan edip kendince kavga ediyorsun.

Yalaka diye kastettiğin kim?


Amacın burayı veya buradakileri burada veya başka platformlarda dürüst olmayan ve iftira niteliği taşıyan sözlerle yıpratmaksa artık bundan sonra buna izin verilmeyecek.

Şimdi sözüm diğer forum sakinlerine buna forum yöneticileride dahil.

Son 3 aydır farkındamısınız kimse etkilenmesin, yıpranmasın diye artık foruma yön verenler doğru dürüst yorum bile yapmıyor, yapamıyor.

Forumda bana sadece Halil Üner değil herhangi biri için dahi yalakalık yapıldığını ispatlayın.

Nede olsa basketbol forumuyuz birde istatistik yapın Halil Üner lehine yazanların ve alaeyhine yazanların yazısını oranını hesaplayın.

Aleyhine yazılan veya lehine yazılanların oranını hesaplayın.

1999'da GSBasket'in temelini atarken, Galatasaray'ın bir Spor Kulübü olduğunu ve
Galatasaray Basketbol şubesinin Galatasaray'ın Spor Kulübü kimliğini korumasında bir Kale vazifesi gördüğünü söyleyip
onun devamlalığını amacımız olarak belirledik. Bu site şahıs sitesi olmadı ama her yapıda olduğu gibi buraya yön veren isimler oldu olacakta.
Ama 1999'da da sitenin stratejilerinden biri olarakta bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bunun taşınması gerektiğini söyledik.

O dönemde amaç popularite veya hit kaygısı olsaydı tercihlerimizi daha farklı kullanırdık. Üstelik hem maddi hem de manevi olarak
yıpranmaz, çoğu zaman boşa kürek çekmez. Takım yenildimi veya başarısız oldumu kendimizi bu kadar kahredip, üzmez.

Üstelik kendiyle mücadelesi olan insanların demagojileriyle muhattap olmaz.

Deyim yerindeyse işin geyiğinde olurduk.

Bu forumda tek kural karşılıklı saygıdır. Çok sesliliğe inanıyorum. Hatta bu forumda zamanında farklı söylemleri olanlar için bazen dile getirilemeyenleride dile getiriyor diye inatla onları korudum

Ama olayı çirkefliğe ve iftiraya çevirenler için hoşgörü beklenmesin.

Ciddiye almamızda beklenmesin.
 

Üst