Ne zaman yabancı coach gelir dertler biter..
Benim ingiliz arkadaş var oda olur mu?Emir Kalyoncu' Alıntı:Ne zaman yabancı coach gelir dertler biter..
Önce bu mantık olmadıktan sonra daha çok yabancı koç eskitiriz işte.Onun yerine yabancı koç antrenörü getirsek biz koç ihraç etsek.Bunu düşündük mü hiç acaba?Alperen Kaplan' Alıntı:Dışarıdan oyuncu hocası getireceğine,kondisyoner getireceğine kondisyonerlerine,antrenörlerine iyi eğitim ver...
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Röportajı da Ümit Avcı yapmış, Özyer konusunda tarafsızlığına inanmıyorum zaten.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Aydın Ors'un yanında Murat Ozyer staj gordu de ne oldu??
Soyle Messina,Repesa,Obradovic gibi coachlarin yanına sıkı bir calismaya yollamalıyız gelecek vaadeden isimleri.
Birde oyuncu konusunda sunu yıllardır anlamam..Kiraya verilecek oyuncular olur,gideriz Dackaya,Kepeze,Ted'e kiralik yollarız.Hic kimsenin aklına gelmezmi Yunanistan Liginden bir takıma kiraya vermek,veya Ispanya 2.liginden bir takıma yollamak..??
Genc oyuncuları Avrupanın ust duzey liglerinde pisireceksin.Sadece oynayacagı takımı orta-alt duzey sececeksin.Alicanı mesela seneye kirala Yunan liginden Maroussi'ye! En azından cocuk Diamantidislere,Mike Batiste'lere karsi oynayacak.Bora Sancarlara,Reha Ozlere karsi oynadigi icin zaten gelisemiyorlar!!!!
Emir Kalyoncu' Alıntı:.Alicanı mesela seneye kirala Yunan liginden Maroussi'ye! !!!!
Emir Kalyoncu' Alıntı:Pilot takımını Avrupadan sececeksin! Turkiyeden Bora Sancarların,Reha Ozlerin oynadıgı takımlardan degil!!
Emir Kalyoncu' Alıntı:Pilot takımını Avrupadan sececeksin! Turkiyeden Bora Sancarların,Reha Ozlerin oynadıgı takımlardan degil!!
Emir kardeşim bunlar o kadar kolay şeylermiş gibi yazıyosun ki Andersenden masallar kategorisine girecek neredeyse.Biz daha yeni çift rakamlı basketbol bütçelerine çıkmışken, daha kendi ülkemizde altyapıya para harcayamıyoken nerede yabancı takıma para verip pilot takım yapacağız.Hangi takım bizde süre bulamayan adamı kadrosuna alır.en fazla Adriyatik amatör basketb ol ligi alır.Kendi oyuncu varken başka oyuncuları ile işi ne?Emir Kalyoncu' Alıntı:Bu Maroussi olmazda AEL 1964 olur..O olmazda Egaleo olur..Sonucta Oli,Pana,Aris olacak hali yok.
Futbolda bile anlamıyorum Aydını Sivasa kiraya vermeler falan.Ver Aydını Brezilya,Arjantin liginden zayif bir takımaorada oynasın kendini oralarda gelistirsin.Oranın teknigini kapsın.Ne isi var Sivaslarda buzun uzerinde,siradan antrenorlerle,geri kalmis dusunce yapısıyla adammı gelisir?