E
Emin Doğanca
Misafir
Basketbolun ''b''sini bilmeyen bir adamı Şube Sorumlusu yaptığı için Adnan Babaya teessüf ediyorum .
1- İlk sene neden sakat olduğunu bildiğiniz halde Holmann ı transfer ettiniz.?
2- İstikrardan bahsediyorsunuz neden 3 sezon hiçbir yabancınız kalmadı her sene ayrı yabancılarla çalıştınız.??
3- Bu sene başında neden ısrarla Marshall tranferini istediniz???
CENK SEVER' Alıntı:Evet yönetimin hatası var tabi ki baştan onunla çalışmayacaktı )))) Neyse sana iyi geceler diliyorum.Sonra istersen tartışırız gene bu konuyu..
mustafa_güler' Alıntı:* Galatasaray taraftarının Murat Özyer konusunda ikiye bölünmesini neye bağlıyorsunuz. Takım içinde takım gibi olmuştunuz, bir sizi tutanlar, bir de tutmayanlar...
Benim gördüğüm tek taraftar vardı. Tribünde sürekli arkamızda olanlar. Ben sanal ortama çok güvenmiyorum. Orada gerçek kimlikler saklandığı için kimin ne yazdığını bilemezsiniz. Benim için taraftarın görüşleri önemli. Ben UltraAslan'a da diğer taraftarlara da şu teşekkürü ettim. Yendiğimiz gün zaten problem yok, ama yenildiğimiz gün de bizim arkamızda oldukları için onlara minnettarlığımı ilettim. O çok önemliydi, yenildiğiniz gün sırtınızı yaslayabileceğiniz birilerini arıyorsunuz ve o taraftar grupları hep oradaydı. Benim onlara borcum var. Takım da bunu hissediyordu. O vefakar taraftarla doğru bir empati kurduğumuza inanıyorum ve aramızdaki bağ sonuca bağlı değildi.
Ünsal Y.' Alıntı:O arada; bilgi kirlenmesi yaratmamak adına; Jerry Holman Galatasaray'a sakat gelmedi. Gayet detaylı bir medical checkden sonra geldi. Transferin doğru yanlış olup olamdığını tartışabiliriz; ama Holman,2ın Galatasarayda tutmasının tek sebebi sakatlığı- ki dediğim gibi fiziksel oalrak sapasağlamdı; sadece eskisi gibi değildi- değil- Holmanınki kadar ciddi sakatlıklardan sonra sahalara çok daha iyi dönen oyuncular var- bazı başka özel problemleri vardı.
Ahmet Son' Alıntı:Biz senelerdir Galatasaray'ın her branşında abileri ve de abicileri bütün çıplaklığıyla görüyoruz, biraz da Murat Özyer'i görsek ne olacak ki ?
CENK SEVER' Alıntı:[quote="Ünsal Y.":30up2hkq]O arada; bilgi kirlenmesi yaratmamak adına; Jerry Holman Galatasaray'a sakat gelmedi. Gayet detaylı bir medical checkden sonra geldi. Transferin doğru yanlış olup olamdığını tartışabiliriz; ama Holman,2ın Galatasarayda tutmasının tek sebebi sakatlığı- ki dediğim gibi fiziksel oalrak sapasağlamdı; sadece eskisi gibi değildi- değil- Holmanınki kadar ciddi sakatlıklardan sonra sahalara çok daha iyi dönen oyuncular var- bazı başka özel problemleri vardı.