Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
İki mesaj üst üste olacak pardon ama bizim sahaya çıkmama nedenimiz güvenlik falan değil, böyle yanlış bir algı yaratıldı nedense. Yönetim de muhtemelen bunu kullanıp güvenlik garantisi aldık diye maça çıkıyoruz diyecek.

Eğer ki maça çıkmayacaksak, bizim salonumuzda neler yaşandıysa aynılarının ülker arenada da yaşandığı ve çifte standart sonucu para cezası ile geçiştirildiği için çıkmıyoruz.

Yahu siz nasil bir romantizmin icerisinde yasiyorsunuz; saniyor musunuz ki, biz cikip onurlu mucadelemizi terimizin son damlasina kadar sahaya yansitirsak, her seyi kontrol altinda tutan recep ankarali ve yonettigi hic bir derbiyi fenerbahce'nin kaybetmesine izin vermeyen emin mogulkoc insafa gelerek diyecek ki: "bari bu sefer onurumuzla yonetelim."
Oyle bir dunya yok, Galatasaray ne zaman kupaya dogru bir adim atsa, once tribundeki gudumlu seyirci, o da yetmezse sahadaki 3 adet tetikci bu maci elimizden cekip alacak, biz de kendimizi yiyip bitirdigimiz ile kalacagiz.
Galatasaray yonetimi, cesur bir karar vermek zorunda, zira dik bir durustan daha buyuk bir gurur yok bu camianin kulturel kodlarinda..

Maça çıkalım diyen arkadaşlar lütfen şunu bir kez daha düşünün. Olay sadece güvenlik değil. Olay tapelerde adı geçen , yıllarca hakkımızı yemiş , her türlü şerefsizliği göreviymişcesine icra eden hakemlere ; her türlü cezada Aziz'in köpekliğini yapan fenerasyona artık dur deme vaktinin gelmiş ; hatta geçmiş olmasıdır. Bizim müzemizden 1 kupa eksilirse hiçbirşey kaybetmeyiz. Ancak bütün bu şerefsizliğe karşı koyun gibi o maça çıkarsak , o zaman ben klüp değerlerinin uygulanıp uygulanmadığını sorgulamaya başlarım. Bu klübün bazı değerleri , sade taraftar olarak beni rahatsız etse de ; bu klübü diğer klüplerden farklı tutan da bu klübün kendine has değerleridir. Ve eüer biz o maça ( bütün bu haysiyetsizliklere rağmen) çıkarsak bu klüp değerlerini yitirmiş demektir. Ve bu bir kaç kupadan çok daha fazlasıdır.

Galatasaray yönetiminin görevleri takımı sahadan çekmekle bitmeyecektir. Basketbol ve futboldaki federasyon çatısı altına girip taraflı yönetim gösteren her kurum yeni sezona kadar temizlenmelidir. Zira hiçkimsenin Galatasaray'ın hakkını yemeye gücü yetmemelidir. Bu benim kişisel beklentim değil ; olması zorunlu olandır.

Sonuç olarak ; takımımız bu şartlar altında maça kesinlikle çıkmamalı ve bu yapı ile ilgili yapabileceği herşeyi yapmalı ; hatta gerekirse çirkinleşmelidir. Turgay Demirel gibi , Recep Ankaralı gibi , Engin Kenerman gibi haysiyetsizler sürüsüne de basketboldan el çektirilmelidir. Konu ''öyle mi olsa böyle mi yapsak ki'' aşamasını geçeli çok olmuştur. Bu geçmiş yönetimlerin zamanında yapması gereken hamle , artık yapılması zorunlu bir hal almıştır. Saygılarımla

Bu maç artık kesinlikle "sahaya çıkıp ölümüne oynayalım, kazanalım" mantığıyla kazanılabilecek bir maç olmaktan çıktı. Şu anki geçerli koşullarla bizim o terör yuvasından galip çıkmamız mümkün değildir. Yani "vatan,millet,Sakarya" filan bunlar boş laflar. Yapılması gereken tek şey, koşullarda değişiklik olmadığı takdirde o sahaya asla ama asla çıkmamaktır, ÇOK NET!!! Alsınlar bu şekilde kazanılmış şerefsizce şampiyonluğu başlarına çalsınlar. Bu maça her koşulda çıkılıp da çok zayıf bir ihtimalde olsa bile alınacak bir galibiyet, büyük olaylara sebebiyet verecek ve belki de o terör mabedi, ölüm çukuruna dönüşecektir. Tekrar ediyorum, çok net bir şekilde belli ki, tribündeki itler ve sahadaki köpek tetikçiler bu maçı bize vermemek için gereken herşeyi yapacaklardır. Oradan galip çıkmak imkansıza yakın bir olaydır. Eyyyy Galatasaray yönetimi, derhal karar verin ve çok değerli hocamız ve oyuncularımızı o pislik çukuruna çıkarmayın. ÇEKİLİN SAHADAN, BIRAKIN O BOK ÇUKURUNDA KENDI BOKLARININ İÇİNDE DEBELENSİNLER !!!!

vine.co/v/MIDZxz2uJEJ

Maçın baş hakemine taraftarlar tarafından fiziksel müdahaleye varan istekler ve küfürler bir arada söyleniyor.

Ve hakem de taraftarı ''Tamam tamam dur'' sözüyle onların isteklerini onaylayarak sakinleştiriyor.

Yapılan oyunlara göz yumulmamalı ve kesinlikle o oyunun bir parçası olunmamalı o sahaya çıkmak kesinlikle şaçmalıktır. Serinin 2.maçını unutmayın orada aldığımız maçı hakemler verdi son maçta ne bekliyoruz ki ? Hocamız can güvenliğim yok diyor gerekirse yarın çıkacak milli takımdan da istifasını verecek evet çok radikal kararlar ama şu saatten sonra alınması gereken karar bunlar. Yönetim takipçiyiz diye etrafta dolaşıyorsa bunu da yapacak takımı maça çıkarmayacak. Futboldan da basbetboldan da soğuttular Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Yönetim kurulu illâ bir karar almak istiyorsa topluca bir istifa kararı almakta özgürlerdir. Bir yönetim kurulu takımının haklarını savunmaktan acizse, gerisi lâf-ü güzâftır..

bu maça çıkıp aslanlar gibi mücadele edip yenelim romantizmi galatasaray'a tüm branşlarda toplam en az 10 maç kaybettirmiştir fenerbahçe deplasmanlarında. yalnız bu yönetimde öyle bir yürek yok, değişen bir şey olmaz.

Şampiyonluklar,başarılar,kupalar gelir geçer..
Lakin böylesine tarihi bir karar alırsanız,'nasıl olsa yapamazlar blöf yapıyorlar' diyenleri şaşırtmakla kalmayıp bu devranı döndürme adına yapılabilcek en müthiş hamleyi yaparak en azından ilerleyen senelerde çalınacak kupaların önüne bir set çekersiniz.. Takımıda terör salonuna değil ipekçiye getirirsiniz taraftarla kucaklaştırarak bir şölen havasında sezonu noktalarız..
Karar sizin...

Maça çıkalım diyen arkadaşlar lütfen şunu bir kez daha düşünün. Olay sadece güvenlik değil. Olay tapelerde adı geçen , yıllarca hakkımızı yemiş , her türlü şerefsizliği göreviymişcesine icra eden hakemlere ; her türlü cezada Aziz'in köpekliğini yapan fenerasyona artık dur deme vaktinin gelmiş ; hatta geçmiş olmasıdır. Bizim müzemizden 1 kupa eksilirse hiçbirşey kaybetmeyiz. Ancak bütün bu şerefsizliğe karşı koyun gibi o maça çıkarsak , o zaman ben klüp değerlerinin uygulanıp uygulanmadığını sorgulamaya başlarım. Bu klübün bazı değerleri , sade taraftar olarak beni rahatsız etse de ; bu klübü diğer klüplerden farklı tutan da bu klübün kendine has değerleridir. Ve eüer biz o maça ( bütün bu haysiyetsizliklere rağmen) çıkarsak bu klüp değerlerini yitirmiş demektir. Ve bu bir kaç kupadan çok daha fazlasıdır.

Galatasaray yönetiminin görevleri takımı sahadan çekmekle bitmeyecektir. Basketbol ve futboldaki federasyon çatısı altına girip taraflı yönetim gösteren her kurum yeni sezona kadar temizlenmelidir. Zira hiçkimsenin Galatasaray'ın hakkını yemeye gücü yetmemelidir. Bu benim kişisel beklentim değil ; olması zorunlu olandır.

Sonuç olarak ; takımımız bu şartlar altında maça kesinlikle çıkmamalı ve bu yapı ile ilgili yapabileceği herşeyi yapmalı ; hatta gerekirse çirkinleşmelidir. Turgay Demirel gibi , Recep Ankaralı gibi , Engin Kenerman gibi haysiyetsizler sürüsüne de basketboldan el çektirilmelidir. Konu ''öyle mi olsa böyle mi yapsak ki'' aşamasını geçeli çok olmuştur. Bu geçmiş yönetimlerin zamanında yapması gereken hamle , artık yapılması zorunlu bir hal almıştır. Saygılarımla

Olay tapeler ise o konu bambaşka. O zaman bütün sezon oynamayıp ligden çekilelim. Recep Ankaralı ve o'nun gibilerin zaten hala mevkiilerini koruması büyük ayıptır.

Türk sporu ve Dünya sporu kirlidir. bunları sümen altı eden adamlar bugün Fiba başkanı.

Önceki mesajımda da yazmıştım; bu saatten sonra nasıl bir tavır koyarsak koyalım, pek faydası olacağını sanmıyorum. Ancak şu bir gerçek ki, FB camiası ve taraftarı aşırı derecede gergin durumda. Çünkü onlara göre rahat kazanmaları gereken bir şampiyonluk serisini son maça sıkıştırdılar ve camia olarak bu tür maçları kazanma kültürleri yok. Final maçlarında genelde kaybediyorlar. Şimdi biz "maça çıkmıyoruz" deyip, sonra geri adım atıp, maça çıkarsak, onları kendi elimizle motive etmiş oluruz.

Bu yüzden yönetim dikkatli olmalı, maça çıkmama kararı alırsa "ne olursa olsun" çıkmamalı... Sonrasında kararından dönmemeli...

Hayırlı olsun. Bizim için tarihi bir karar... Umarım geçmişte FB ve BJK yönetimlerinin yaptığı gibi, sonradan sözümüzden dönmeyiz.

evet beklenen açıklama geldi ve maça çıkmayacağımızı en yetkili ağızdan açıkladık..
ŞEREFLİ DURUŞ NAMUSLU KALABİLMEK ÇİRKİFLİĞE BULAŞMAMAK TEZGAHA GELMEMEK TİYATRONUN FİGURANI OLMAMAK ADINA alınan bu kararı sonuna kadar destekliyorum... FİİLEN ŞAMPİYON OLAN TAKIMIMIZ 19 HAZİRAN GÜNÜ ABDİ İPEKÇİDE MAÇ SAATİNDE ONURE EDİLMELİDİR 15 BİN SEYİRCİYLE BİRLİKTE...

"Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir."

Bu rezaletleri bahane edip basketbol şubesini kapatacaklar Voleybol içinde bulurlar bir başka bahane sadece futbol kulübü oluruz.

"Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir."

Bu rezaletleri bahane edip basketbol şubesini kapatacaklar Voleybol içinde bulurlar bir başka bahane sadece futbol kulübü oluruz.

Erkek Basketbol Şubesini değilde,Kadın Basket Takımını dağıtmak için iyi bahane zemini oluşturmak isteyebilirler ama sanmıyorum Bu Yönetim bu kararları alsa bile arkasında duramaz demedi demeyin.Sezonun açılmasına 1 2 hafta kala U dönüşü yaparlar yada yaptırırlar benim tanıdığım yönetimse ...

Seneye Yunanistan liginde oynasak çok güzel olur bence. Bizi istedikleri kadar sevmesinler hakemler taş çatlasın bu kadar taraflı olabilir, hatta bu kadar olamaz muhtemelen. Bence yönetim bunu bir düşünsün.