Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Son ve tek bişey söyleyeceğim;

Emniyette zanlı,katil ya da vs olay yerinde tatbikata getirilirken CAN GÜVENLİĞİNDEN ötürü kamufle edilir şapka takılır polis yeleği giydirilir.

Son Maçta Ergin Ataman polis şapkası ile kamufle edilerek sahadan polis eşliğin de çıkartıldı

Küçük beyinleri biraz yoralım daha Can güvenliğinden endişe edilmesi için daha ne olabilir ? Yaralanmak mı? ya da ölmek ?

Sana ve fikirlerine saygılıyım abi; bununla beraber yazar Gökhan German tetikçi ya da taraflı olabilir ama yazıyı beğenip katılarak paylaştım.
Galatasaray Kulübü senelerdir yapamadığı ve gösteremediği duruşu şimdi Aziz Yıldırım' ın "Takımı ligden çekerim, takımı havuzdan çıkarırım" naralarına benzer bir uslüple yapmaya çalışıyor. Bana ters gelen budur.
Bu konuda biraz "İçimizdeki İrlanda' lı" durumuna düştük ama sağlık olsun, sizleri ve bu siteyi seviyoruz :)

Sevgili kardeşim, Aziz denilen hayvan senelerdir o naraları attı ama 1 kere bile g... yemedi o dediklerini yapmaya. Yani sadece ağzından salyalar akarak havanda su dövdü. Bizim yönetim ise o öyle olmaz böyle olur dedi :) 1 tane GS mensubunun tırnağı bile o lanet kupadan çok daha önemlidir, onun için içlerine siniyorsa alıp o kupayı münasip biryerlerine monte etsinler. Yapılan bu asil ve isyankar hareketin neticesi yıllar içinde alınacaktır sen hiç merak etme. Bu arada bizim de seni sevdiğimizi söylemeye gerek yok herhalde :)