Şube kapanırsa yazıklar olsun bu arada.Turgay adlı şerefsizi o koltuktan indiremeyip şubeyi kapatmak nedir kaç yıllık emek var burada sponsor desteği ile hazıra konmadık biz tırnaklarımızla kazıyarak bu noktaya geldik
Dursun bey niye paylaşmasın arkadaş. Kimin ne paylaşacağına veya ne yazacağınada mı karar verir olduk bu forumda. Gayet konuyla ilgili bir paylaşımdır, bunun üzerine yorumlarda yapılır burada. Tepkiniz gereksiz olmuş.
Kimin ne yazacağınada ve neyi paylaşacağınada kimse karışamazda kararda veremez elbet,takdir edersinizki bu davada haklı olan taraf GALATASARAY olarak bizleriz,varsın onlar bizim haberlerimizi paylaşsınlar tabii isterlerse,Nihat kardeşimiz kesin yanlış bir şey yapmamış ama biz haklıyken, onların hezeyan içerisinde kendilerini savunma komplekslerine ( o kadarki cevap yazılarında hala arsızlık örneği göstere biliyorlar ) bizde ortak olmayalım istiyorum yanlışmıyım ???
bu tür paylaşımlar o haberin veya söylemin doğru olduğunu göstermez. daha çok haber niteliği taşır buda bi forum sitesine veya sayfasına zenginlik katar. konuşacak, tartışacak, eleştirecek, nefretimizi, öfkemizi uygun dille yazacağımız nice yorumlara sebep olur. mesela ben gidipte fenerin açıklmasını okumam ama burada bi arkadışımız paylaşırsa aynı şekilde öfkemi yazacağım mesajlara sebep olur. arkadaşımız fenerin bu söyleminin doğru olduğu için değil, bu sayfayı zenginleştircek bir bilgi haber olduğu için yazmıştır. buda gayet normal. bunu sen niye paylaşıyorsun demek doğru değil bence. iyi akşamlar dilerim.
Gökhan German BASKET DERGİSİ' Alıntı:Seri boyunca bir sürü çirkinlikler yaşandı. Bu son karar ile içine edilen final serisinin üstüne ‘tüy’ dikildi.
Finale çıkmama ile ilgili açıklamada, elle tutulur hiçbir şey yok.
‘Can güvenliğimiz yok’ deniyor.
Bu sene Galatasaray 4 kere o salona gitti, kimsenin burnu bile kanamadı. Ayrıca valiliğe can güvenliğim yok diye başvurursun, dikerler oraya binlerce polis, o maç oynanır. Geçmişte örnekleri var.
‘Hakemi beğenmedim. Değiştirilsin’ deniyor.
Haklı bir istek olabilir. Futbolda da, basketbolda da yıllardır istenmeyen hakemler var. Ama hiçbir kulüp istemediği hakem maç yönetiyor diye takımı sahadan çekmiyor.
‘Federasyon’un kararı adil değilmiş’
O zaman kararı beğenmeyen her kulüp maça çıkmasın. Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir saçmalık.
Mücadele etmeden yarıştan çekilmek. Çık sahaya yarış, hakkını başka yollarla ara.
109 yıllık köklü bir kulüp, Türkiye’nin en büyük camialarından birisi Galatasaray. Şanlı tarihi başarılarla, kupalarla, Avrupa Şampiyonlukları ile dolu. Yöneticilere sesleniyorum. ‘Babanızın çiftliği’ değil orası. Sordunuz mu divan kurulu üyelerine, taraftarlara, ya da bir yıl boyunca emek harcayıp o şampiyonluk kupasını kazanmak isteyen oyuncularınıza. Ne hakkınız var sahada ter döken oyuncularınızın emeğini bir kalemde silip atmaya. Onlar çıkıp şampiyonluk için sonuna kadar mücadele etmek istiyor, düne kadar yaptıkları gibi. O formanın hakkını vermek istiyorlar.
Ama Galatasaraylı oyuncuların şampiyon olma hakkı ‘gasp’ edildi. Fenerbahçeli oyuncular, hiç içlerine sinmeyecek bir şampiyonluk yaşayacak.
Euroleague A lisansı almak için ULEB’in kapısını kaç kere çaldınız. Şimdi de şubeyi kapatmayı düşünüyorsunuz.
Yazıklar olsun…
Seri boyunca taraftar şovunu yaptı, yöneticiler şovunu yaptı, başkanlar şovunu yaptı, sadece basketbolcular yapamadı. Herkes racon kesti, bir tek sahnenin asıl sahibi olan oyuncular kesemedi.
Her iki takım yöneticileri ve başkanları için söylüyorum. Futbolu yeteri kadar kirletmiştiniz, şimdi de basketbolun içine ettiniz.
Ortamı geren, tek amaçları hakemi ve federasyonu etki altına almak, basketbolculardan rol çalarak, taraftarına ‘bakın takımı ben şampiyon yaptım’ demek için her türlü kepazeliği göze alanlar…
Ergin Ataman, Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Şükrü Ergün ve son kararı alan Ünal Aysal başta olmak üzere, kahve ağzıyla ‘tweet’ atıp gerginliği tırmandıran diğer tüm yöneticiler…
Oturun kına yakın…
Kına yakın! / GÖKHAN GERMAN | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları
Arda abi bu düşüncede olabilirsin ancak aynen katılıyorum demen şaşırttı resmen beni. Galatasaray aleyhine yazilsin diye yazilmis bir yazı tamamen. Içinde doğru noktalar olabilir ama tamamen basketbol dünyasında sık rastladığımız şekilde bize saldırı içeriyor. Romantik de ayrıca. 6 maçtır herkes şov yapmış da oyuncular yapmamış. 6 maçtir şov yapmayan adamlar son maçta bize dünyanın en iyi basketbolunu izletecekti, ne Aziz ne hakemler ne FB tribünleri sahaya etki etmeyecekti öyle mi? Son maç oynansa basketbol keyfi yasayacakmisiz hissi veriyor yazı. Şaşırdım desteklemene.
Bununla beraber yıllarca Aziz Yıldırım ve ekibinin kendileri açısından olumsuz seyreden her karar ve/veya olaydan sonra takımı ligden cekerim, havuzdan çıkarırım gibi naralarını eleştirip gülerdik. Şimdi ne değişti onu da anlamak zor.
Arda, böyle bir şarlatanın tamamen Galatasaray'ı yerin dibine sokmak amaçlı yazısını buraya asman yapılan mükemmel hareketin etkisini azaltmaz kardeşim. Bu yazının tamamına katılıyorum demek ise saçmalığın dik alası !!! Hayret yahu, bunca sene yönetim uyuma diye atılan çığlıklardan sonra yönetim ilk defa şahane bir duruş sergiliyor ve bu net duruş burada bile Galatasaraylılığı sorgulanamayacak senin gibi birinden bile tepki görüyor !!! Aklım almıyor bu tip çıkışları... Bu takımı o terör ortamında tamamı kudurmuş binlerce itin önüne yem gibi atmak intihar etmekle eşdeğerdi, üstelik de tamamen karşıyakanın şampiyon olabilmesi için hazırlanmış tüm bu koşullar altında... Yahu dünden beri burada birkaç tane provokatif adam yazdı da yazdı ama sen bari yapma Arda. Nereden biliyorsun oyuncuların o bok çukuruna çıkmak istediklerini? Sen de bir zamanlar basketbol oynadın, ben de. Bırak bu tip maçları okul maçlarında bile belalı oldukları tescilli taraftarın önünde oynarken tedirgin olurduk, elimiz kolumuz bağlanırdı. Neticede hoca da oyuncular da insan yahu. O lağımdan üstüne bok sıçramadan yara almadan çıkabilmeleri mümkün değildi. Bu kadar açık gerçekler varken nasıl oluyor da hala maça çıkalım falan diyebilen oluyor, vallahi şaşkınlık içindeyim. Yönetimin verdiği bu tarihi kararla artık meydanın boş olmadığı hatırlatıldı ve bomba federasyonun kucağına bırakıldı. Bırakın artık onlar düşünsün yahu. Ben bile Ünal Aysal yönetiminden hiç mi hiç haz etmeyen bir taraftar olarak dünkü açıklamayı başkan yaparken neredeyse gözlerim doldu. Lütfen artık sığ düşünceleri bir tarafa bırakıp yapılan bu cesur çıkışa destek olup arkasında duralım. Bir de içerden biz hançerlemeyelim geç de olsa yapılan bu muhteşem hareketi...