Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

Yönetim Kurulumuz nasıl bir karar almalıdır?

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Şube kapanırsa yazıklar olsun bu arada.Turgay adlı şerefsizi o koltuktan indiremeyip şubeyi kapatmak nedir kaç yıllık emek var burada sponsor desteği ile hazıra konmadık biz tırnaklarımızla kazıyarak bu noktaya geldik

Şu saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..

AYSAL; Çok geçte olsa verdiği karar son derece doğru ammaaa bu verdiği kararın arkasında duracağına inanmıyorum çünkü bu kararından döndüreceklerdir. Oda fırsatı fırsat bilip başka bir çözüm düşünmeli, TBF'den, En üst düzey Emniyet tedbirleri ( Kadın Taraftarlarımızdan korkup 4 Toma getirmişlerdi,Biraz daha gaza gelseler ALAY komutanlığını bile yığabilirlerdi Salonun önüne,Helal olsun Dişi Aslanlarımıza.Bu derece korkutmuşlar ) FIBA Europe hakemlerini talep etmeli neden olmasın ???

Neyine maça çıkacaksın ki? Niye çıkalım?Ergin hocamız ve oyuncularımız anasına avradına küfür yesinler diye mi maça çıkalım ? Ergin hocamız parkeleri topallaya topallaya çıktı maçtan. emir denen karaktersiz ceza yedi mi ? Hakemin kucağına attı topu.Furkan Aldemir beşiktaş maçında sinirden parkeye yumruk attı teknik faul yedik? O karaktersiz topu hakemin kucağına attı ne oldu? obradovic denilen it herif taa potanın altına kadar gelip hakemin omuzuna kolunu atarak itiraz etti bişey oldu mu ? Ergin hocam mahmut uslu karısından küfür yedi teknik faul çaldı ? Ne ara unutuldu bunlar? Arroyonun dişi kırıldı ? Turgay Demireli karşıma getirin ben sorayım soruları , ben söyleyeyim haksızlıkları bizim yönetime gerek kalmadan.Biz yabancı madde atıldı diye yedik dimi cezayı?Eee onlar atmadı mı ? Yedek kulübesine girdi lan adamlar. Ben 4. seri maçında Işıl Alben'e yazdığım mektubumu adamlara yalvara yalvara verdim. Adam hatta vermeyecekti bi ara.Bizim salonda bir mektubu zar zor veriyolar onların salonda ? Bizim ceza 11 Haziran hemen açıklandı , onların ceza ?Daha çoooook konuşulacak şey varda işte yaz yaz bitmiyor.Biz şimdiden gönüllerin şampiyonuz.Unutmayın TÜRKİYE'DİR GALATASARAY ve İYİ Kİ GALATASARAYLIYIZ !

Ebedi dostumuza önerimiz:

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düsürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir..

Gelinen noktada Fenerbahçe Spor Kulübü olarak karşı karşıya kaldığımız gerçek, artık sadece bu külübün yarıştığımız takımlarını değil, bu külübü yönetemeyen yöneticilerinin korkularını da yenmek zorunda olduğumuz gerçeğidir..

Karşı tarafın açıklaması !!!

Dursun bey niye paylaşmasın arkadaş. Kimin ne paylaşacağına veya ne yazacağınada mı karar verir olduk bu forumda. Gayet konuyla ilgili bir paylaşımdır, bunun üzerine yorumlarda yapılır burada. Tepkiniz gereksiz olmuş.

Kimin ne yazacağınada ve neyi paylaşacağınada kimse karışamazda kararda veremez elbet,takdir edersinizki bu davada haklı olan taraf GALATASARAY olarak bizleriz,varsın onlar bizim haberlerimizi paylaşsınlar tabii isterlerse,Nihat kardeşimiz kesin yanlış bir şey yapmamış ama biz haklıyken, onların hezeyan içerisinde kendilerini savunma komplekslerine ( o kadarki cevap yazılarında hala arsızlık örneği göstere biliyorlar ) bizde ortak olmayalım istiyorum yanlışmıyım ???

Kimin ne yazacağınada ve neyi paylaşacağınada kimse karışamazda kararda veremez elbet,takdir edersinizki bu davada haklı olan taraf GALATASARAY olarak bizleriz,varsın onlar bizim haberlerimizi paylaşsınlar tabii isterlerse,Nihat kardeşimiz kesin yanlış bir şey yapmamış ama biz haklıyken, onların hezeyan içerisinde kendilerini savunma komplekslerine ( o kadarki cevap yazılarında hala arsızlık örneği göstere biliyorlar ) bizde ortak olmayalım istiyorum yanlışmıyım ???

bu tür paylaşımlar o haberin veya söylemin doğru olduğunu göstermez. daha çok haber niteliği taşır buda bi forum sitesine veya sayfasına zenginlik katar. konuşacak, tartışacak, eleştirecek, nefretimizi, öfkemizi uygun dille yazacağımız nice yorumlara sebep olur. mesela ben gidipte fenerin açıklmasını okumam ama burada bi arkadışımız paylaşırsa aynı şekilde öfkemi yazacağım mesajlara sebep olur. arkadaşımız fenerin bu söyleminin doğru olduğu için değil, bu sayfayı zenginleştircek bir bilgi haber olduğu için yazmıştır. buda gayet normal. bunu sen niye paylaşıyorsun demek doğru değil bence. iyi akşamlar dilerim.

bu tür paylaşımlar o haberin veya söylemin doğru olduğunu göstermez. daha çok haber niteliği taşır buda bi forum sitesine veya sayfasına zenginlik katar. konuşacak, tartışacak, eleştirecek, nefretimizi, öfkemizi uygun dille yazacağımız nice yorumlara sebep olur. mesela ben gidipte fenerin açıklmasını okumam ama burada bi arkadışımız paylaşırsa aynı şekilde öfkemi yazacağım mesajlara sebep olur. arkadaşımız fenerin bu söyleminin doğru olduğu için değil, bu sayfayı zenginleştircek bir bilgi haber olduğu için yazmıştır. buda gayet normal. bunu sen niye paylaşıyorsun demek doğru değil bence. iyi akşamlar dilerim.

( arkadaşımız fenerin bu söyleminin doğru olduğu için değil, bu sayfayı zenginleştircek bir bilgi haber olduğu için yazmıştır )

O kadarını bizde biliyoruz,Onlardan bir haberin veya paylaşımın bu Foruma zenginlik katacağına Şahsen siz renktaşların yorumlarını okumaya ve katlanmaya razıyım.Çünkü Onların bir haberinde,açıklamalarında ve hatta cevaplarında tutarlılık,güzellik yokki zenginlik katsın.Dediğim gibi bir Renktaşın uzun yorumlarına ve Paylaşımlarına katlanırım daha iyi hiç olmazsa eziyet olmaz.Hayırlı Akşamlar !!!

Maça çıkmayalım, bunlara derslerini verelim, herkese gider v.b. naraları atıyoruz iyi güzel de kime neyin atarını yapıyoruz anlamak mümkün değil. Öncelikle Galatasaray bu maça çıkmaz ise şampiyonluğu elleriyle teslim edecek. Sonraki nokta ise TBF den gelebilecek türlü yaptırımlara muhattap olmaktır. Bu konuda Gökhan German' ın Basket Dergisi' ne yazdığı yazıya aynen katılıyor ve sizlerle de paylaşıyorum.

Gökhan German BASKET DERGİSİ' Alıntı:
Seri boyunca bir sürü çirkinlikler yaşandı. Bu son karar ile içine edilen final serisinin üstüne ‘tüy’ dikildi.
Finale çıkmama ile ilgili açıklamada, elle tutulur hiçbir şey yok.
‘Can güvenliğimiz yok’ deniyor.
Bu sene Galatasaray 4 kere o salona gitti, kimsenin burnu bile kanamadı. Ayrıca valiliğe can güvenliğim yok diye başvurursun, dikerler oraya binlerce polis, o maç oynanır. Geçmişte örnekleri var.
‘Hakemi beğenmedim. Değiştirilsin’ deniyor.
Haklı bir istek olabilir. Futbolda da, basketbolda da yıllardır istenmeyen hakemler var. Ama hiçbir kulüp istemediği hakem maç yönetiyor diye takımı sahadan çekmiyor.
‘Federasyon’un kararı adil değilmiş’
O zaman kararı beğenmeyen her kulüp maça çıkmasın. Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir saçmalık.
Mücadele etmeden yarıştan çekilmek. Çık sahaya yarış, hakkını başka yollarla ara.
109 yıllık köklü bir kulüp, Türkiye’nin en büyük camialarından birisi Galatasaray. Şanlı tarihi başarılarla, kupalarla, Avrupa Şampiyonlukları ile dolu. Yöneticilere sesleniyorum. ‘Babanızın çiftliği’ değil orası. Sordunuz mu divan kurulu üyelerine, taraftarlara, ya da bir yıl boyunca emek harcayıp o şampiyonluk kupasını kazanmak isteyen oyuncularınıza. Ne hakkınız var sahada ter döken oyuncularınızın emeğini bir kalemde silip atmaya. Onlar çıkıp şampiyonluk için sonuna kadar mücadele etmek istiyor, düne kadar yaptıkları gibi. O formanın hakkını vermek istiyorlar.
Ama Galatasaraylı oyuncuların şampiyon olma hakkı ‘gasp’ edildi. Fenerbahçeli oyuncular, hiç içlerine sinmeyecek bir şampiyonluk yaşayacak.
Euroleague A lisansı almak için ULEB’in kapısını kaç kere çaldınız. Şimdi de şubeyi kapatmayı düşünüyorsunuz.
Yazıklar olsun…
Seri boyunca taraftar şovunu yaptı, yöneticiler şovunu yaptı, başkanlar şovunu yaptı, sadece basketbolcular yapamadı. Herkes racon kesti, bir tek sahnenin asıl sahibi olan oyuncular kesemedi.
Her iki takım yöneticileri ve başkanları için söylüyorum. Futbolu yeteri kadar kirletmiştiniz, şimdi de basketbolun içine ettiniz.
Ortamı geren, tek amaçları hakemi ve federasyonu etki altına almak, basketbolculardan rol çalarak, taraftarına ‘bakın takımı ben şampiyon yaptım’ demek için her türlü kepazeliği göze alanlar…
Ergin Ataman, Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Şükrü Ergün ve son kararı alan Ünal Aysal başta olmak üzere, kahve ağzıyla ‘tweet’ atıp gerginliği tırmandıran diğer tüm yöneticiler…
Oturun kına yakın…
Kına yakın! / GÖKHAN GERMAN | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Arda abi bu düşüncede olabilirsin ancak aynen katılıyorum demen şaşırttı resmen beni. Galatasaray aleyhine yazilsin diye yazilmis bir yazı tamamen. Içinde doğru noktalar olabilir ama tamamen basketbol dünyasında sık rastladığımız şekilde bize saldırı içeriyor. Romantik de ayrıca. 6 maçtır herkes şov yapmış da oyuncular yapmamış. 6 maçtir şov yapmayan adamlar son maçta bize dünyanın en iyi basketbolunu izletecekti, ne Aziz ne hakemler ne FB tribünleri sahaya etki etmeyecekti öyle mi? Son maç oynansa basketbol keyfi yasayacakmisiz hissi veriyor yazı. Şaşırdım desteklemene.

‘Can güvenliğimiz yok’ deniyor.
Bu sene Galatasaray 4 kere o salona gitti, kimsenin burnu bile kanamadı.

Herhalde kan gövdeyi götürmeli ki maçlar oynanmasın yada ceza alınsın vay be

Arda abi bu düşüncede olabilirsin ancak aynen katılıyorum demen şaşırttı resmen beni. Galatasaray aleyhine yazilsin diye yazilmis bir yazı tamamen. Içinde doğru noktalar olabilir ama tamamen basketbol dünyasında sık rastladığımız şekilde bize saldırı içeriyor. Romantik de ayrıca. 6 maçtır herkes şov yapmış da oyuncular yapmamış. 6 maçtir şov yapmayan adamlar son maçta bize dünyanın en iyi basketbolunu izletecekti, ne Aziz ne hakemler ne FB tribünleri sahaya etki etmeyecekti öyle mi? Son maç oynansa basketbol keyfi yasayacakmisiz hissi veriyor yazı. Şaşırdım desteklemene.

Pek tabi ki burası senelerdir olduğu gibi demokratik bir platform ve dolayısıyla herkes farklı görüşte olup düşüncelerini dile getirebilir; bu konuda benim yorumum bu şekildedir.

Tamam bu maçta Ülker Arena' nın da kapatılması ve maçın seyircisiz oynanması gerekirdi, onda ben de hemfikirim ama olay bu doğrultuda sonuçlanmadı diyerekten maça çıkmama kararı almak da bence çok ağır bir sorumluluk. Galatasaray yönetimi süreci iyi okuyamamış ve gerekli kulisleri yapamamıştır; sonrasında ise karar açıklandığında KÜSTÜM OYNAMIYORUM demiştir. Bu mudur yani mantıklı olan? Benim irdelemeye çalıştığım husus budur.

Farklı düşünen bir sürü arkadaşımız var abi. Ben aynen katılıyorum demene şaşırdım. Yoksa bu anketi açan da benim. Takımı çekelim diye acardik yoksa değil mi? Ben bu yazıda biraz saldırı gördüm sadece.

Ikinci yazdığına gelirsek şu maça kadarki ortamda iyi yonetilemedigimiz hatta rezalet yönetildiğimiz gerçek. Aynı fikirdeyiz ama son karardan başka alınacak bir karar kalmadı malesef. Ben de teşekkür ettim mesela bugüne kadar yapilan hatalar hala aklımda. Havaya uçacak değilim. Yanlış yaptigimiz çok iş var malesef ama iş işten geçti işte.

Bununla beraber yıllarca Aziz Yıldırım ve ekibinin kendileri açısından olumsuz seyreden her karar ve/veya olaydan sonra takımı ligden cekerim, havuzdan çıkarırım gibi naralarını eleştirip gülerdik. Şimdi ne değişti onu da anlamak zor.

Arda, böyle bir şarlatanın tamamen Galatasaray'ı yerin dibine sokmak amaçlı yazısını buraya asman yapılan mükemmel hareketin etkisini azaltmaz kardeşim. Bu yazının tamamına katılıyorum demek ise saçmalığın dik alası !!! Hayret yahu, bunca sene yönetim uyuma diye atılan çığlıklardan sonra yönetim ilk defa şahane bir duruş sergiliyor ve bu net duruş burada bile Galatasaraylılığı sorgulanamayacak senin gibi birinden bile tepki görüyor !!! Aklım almıyor bu tip çıkışları... Bu takımı o terör ortamında tamamı kudurmuş binlerce itin önüne yem gibi atmak intihar etmekle eşdeğerdi, üstelik de tamamen karşıyakanın şampiyon olabilmesi için hazırlanmış tüm bu koşullar altında... Yahu dünden beri burada birkaç tane provokatif adam yazdı da yazdı ama sen bari yapma Arda. Nereden biliyorsun oyuncuların o bok çukuruna çıkmak istediklerini? Sen de bir zamanlar basketbol oynadın, ben de. Bırak bu tip maçları okul maçlarında bile belalı oldukları tescilli taraftarın önünde oynarken tedirgin olurduk, elimiz kolumuz bağlanırdı. Neticede hoca da oyuncular da insan yahu. O lağımdan üstüne bok sıçramadan yara almadan çıkabilmeleri mümkün değildi. Bu kadar açık gerçekler varken nasıl oluyor da hala maça çıkalım falan diyebilen oluyor, vallahi şaşkınlık içindeyim. Yönetimin verdiği bu tarihi kararla artık meydanın boş olmadığı hatırlatıldı ve bomba federasyonun kucağına bırakıldı. Bırakın artık onlar düşünsün yahu. Ben bile Ünal Aysal yönetiminden hiç mi hiç haz etmeyen bir taraftar olarak dünkü açıklamayı başkan yaparken neredeyse gözlerim doldu. Lütfen artık sığ düşünceleri bir tarafa bırakıp yapılan bu cesur çıkışa destek olup arkasında duralım. Bir de içeriden biz hançerlemeyelim geç de olsa yapılan bu muhteşem hareketi... Bok mu var, bu senede alınmasın bu kupa, lanet olsun ya? Insan yaşamından veya bir takım temel değerlerden daha mı önemli yahu? Geçen seneye kadar 20 küsur sene bu kupayı almadık da büyüklüğümüzden bir şey kaybettik mi? Hadi yeter artık, zaman köstek değil, tek vücut halinde destek zamanıdır...

Genelde içen adam muhteşem şeyler üretir de Bu Gökhan da pek işe yaramıyor. Zaten yazılarının çoğunu istiklal barlarından çıkardığı için genelinde de neden başarısız olduğunu görmek mümkün.

Öyle valilikten vay efendim can güvenliğim yok diyince binlerce polis dikilmiyor Efendi. Geçmişteki hangi örnekleri kıyaslamış bilmiyorum ama biraz araştırsa imiş keşke.

Bu sene 4 kere gitmişiz kimsenin burnu kanamamış. Zaten arkadaş da belirtmiş hemen üstte. Demek ki daha önceden bir kaç yaralı veya ölü vermemiz gerekiyordu can güvenliğinin olmadığını göstermek için (Ha Gökhan geçmişte örneği de var :) efes Ülker serisini görmemiş olamazsın çok popüler buaralar internette)

Hiçbir hakem beğenmediği hakem yönetiyor diye çıkmam demiyormuş zaten Galatasaray dışın da hiçbir kulübe istemediği hakem verilmiyor Gökhan (Geçmişte de örnekleri var :)

Uzarrrrr giderr bu kadar maddeni bile kale aldırdın ya Aslın da çok da kötü bir yazar değilmişsin ya : )

edit : Gazeticilik ya da sinema televizyon okuyan arkadaşlar çok iyi bilirler ilk başta öğretilen ; geçmişte örnekleri var diyipte cümlesini bitiren yazar,yazamayandır

Bununla beraber yıllarca Aziz Yıldırım ve ekibinin kendileri açısından olumsuz seyreden her karar ve/veya olaydan sonra takımı ligden cekerim, havuzdan çıkarırım gibi naralarını eleştirip gülerdik. Şimdi ne değişti onu da anlamak zor.

Aziz Yıldırım yıllardır avcunun içindeki federasyonlara, hakemlere bu tepkiyi verdi, hem kollanan hem ağlayan taraf oldu her yenilgide.
Bizim durumumuz çok farklı. Yıllardır kadınlarda, erkeklerde bariz bir şekilde hem saha içinde hem dışında mağdur ediliyoruz. Haksızlığa verilen radikal tepkiyi "Küstüm, Oynamıyorum" şeklinde yorumlamanız bence çok yanlış.
Her türlü haksızlığı geçtim, bir de hakem atamalarıyla dalga geçiyorlar başka hakem yokmuş gibi.

Yönetim bir çok konuda geç kaldı, bu tepkiler çok önce verilmeliydi ama şu maça figuran olarak çıkmak da çok anlamlı değil bence.

Arda, böyle bir şarlatanın tamamen Galatasaray'ı yerin dibine sokmak amaçlı yazısını buraya asman yapılan mükemmel hareketin etkisini azaltmaz kardeşim. Bu yazının tamamına katılıyorum demek ise saçmalığın dik alası !!! Hayret yahu, bunca sene yönetim uyuma diye atılan çığlıklardan sonra yönetim ilk defa şahane bir duruş sergiliyor ve bu net duruş burada bile Galatasaraylılığı sorgulanamayacak senin gibi birinden bile tepki görüyor !!! Aklım almıyor bu tip çıkışları... Bu takımı o terör ortamında tamamı kudurmuş binlerce itin önüne yem gibi atmak intihar etmekle eşdeğerdi, üstelik de tamamen karşıyakanın şampiyon olabilmesi için hazırlanmış tüm bu koşullar altında... Yahu dünden beri burada birkaç tane provokatif adam yazdı da yazdı ama sen bari yapma Arda. Nereden biliyorsun oyuncuların o bok çukuruna çıkmak istediklerini? Sen de bir zamanlar basketbol oynadın, ben de. Bırak bu tip maçları okul maçlarında bile belalı oldukları tescilli taraftarın önünde oynarken tedirgin olurduk, elimiz kolumuz bağlanırdı. Neticede hoca da oyuncular da insan yahu. O lağımdan üstüne bok sıçramadan yara almadan çıkabilmeleri mümkün değildi. Bu kadar açık gerçekler varken nasıl oluyor da hala maça çıkalım falan diyebilen oluyor, vallahi şaşkınlık içindeyim. Yönetimin verdiği bu tarihi kararla artık meydanın boş olmadığı hatırlatıldı ve bomba federasyonun kucağına bırakıldı. Bırakın artık onlar düşünsün yahu. Ben bile Ünal Aysal yönetiminden hiç mi hiç haz etmeyen bir taraftar olarak dünkü açıklamayı başkan yaparken neredeyse gözlerim doldu. Lütfen artık sığ düşünceleri bir tarafa bırakıp yapılan bu cesur çıkışa destek olup arkasında duralım. Bir de içerden biz hançerlemeyelim geç de olsa yapılan bu muhteşem hareketi...

Sana ve fikirlerine saygılıyım abi; bununla beraber yazar Gökhan German tetikçi ya da taraflı olabilir ama yazıyı beğenip katılarak paylaştım.
Galatasaray Kulübü senelerdir yapamadığı ve gösteremediği duruşu şimdi Aziz Yıldırım' ın "Takımı ligden çekerim, takımı havuzdan çıkarırım" naralarına benzer bir uslüple yapmaya çalışıyor. Bana ters gelen budur.
Bu konuda biraz "İçimizdeki İrlanda' lı" durumuna düştük ama sağlık olsun, sizleri ve bu siteyi seviyoruz :)