Yonja.Com / GSBasket

Gecenin bi körü ama girip hemen friend request yapiorm :)

Çorbada bizim de tuzumuz olsun :)

Ne derler reklamın iyisi kötüsü kıroluğu olmaz :)

Baktık ki site grupçuluğa uygun, etraf grup kaynıyor; neden GSBASKET olmasın dedik ...

İyi yaptık iyi .... Haydi yüzümüzü kara çıkarmayın :)

Brawo walla iyi fikir... Güshel yapmissiniz... Yakinda tasar orasi :)

Herkes elini taşın altına koyacak artık .....

Ben de askerlik nedeniyle yonja.com sitesinde daha yeniyim, asıl görev sitede eski olup da arkadaşlıkları fazla olanların ....

Bu site ilk baslarda cazip görünüyor ama gitgide sıkılıyorsunuz...Ben uzun zamandır girmiyorum ama simdi bir bakacagım ;)

Bir kere ilk ben vardim levent=)
Herseyin ilk haberi bana geliyor bu net aleminde.
GSBASKET hesabinida acmistik ama onderin soyledigi gibi kim ugrasicak.Sıkıılıyor insan.
Nyese hayirli olsun umutlarinizi sondurmeyelim=)

Bence çok saçma bir site. Asıl kuruluş amacından saptı ama çok fazla rağbet görünce o yolda devam etti. Bende bayadır var ama 5 6 aydır resmim yok bulunmam imkansız :) Bir başka kız arkadaşım benim yerime girip bazen birşeyleri kontrol eder o yüzden silemiyorum da :) Ama reklam açısından gerçketen rağbet görür. Tabi testimonial olarak çok bombalar da gelebilir :)

bu iş zor valah
reklam lazım ama forum user cekmek imkansız olacak gibi kimse sallamıyor sitenin amacınıda anlamıs degilim

Yahu kardeşim ne yapacaksınız amacını ? Çöpçatan işte başka bişey yok. Saldırın ! :)

Su an itibariyle 28 kişi friends list de görünüyor. Ben her daim ilgilenemiyorum, herşey sizlerin elinde. Unutulmasın, saldırın, boş bırakmayın :)