Zach Auguste

Konunun Ozan Kabak değil Zach Auguste olduğunu sanıyorum, oraya da dönersek verimlilik puanında en iyi olmasına rağmen bence de takımın en iyi oyuncusu değil, Aaron Harrison bence de.

Ama Webster, Hayes, Arapovic, Kloubucar'dan bariz daha iyi iken o isimlerin konularına her hafta 10 mesaj yazmayıp Auguste'un double double maçlarından sonra bile bahane bulup eleştirmek için buraya koşman zaten takıntılı olduğunu gösteriyor.
 
Klobucar konusunu sezon başında kapattık zaten. Kötü transfer. Sahaya bile çıkmaması gereken adamı niye eleştireyim daha ben? Arapovic 15 ay topa dokunmadi 60 bin dolara oynatiyoruz. Takimdaki rolü belli. Zaten ana rolde olacak diye alınmadı. Webster konusunda haklısın. Ciddi problem yaratmaya başladı. Eğer bir değişiklik olacaksa ilk orada olmalı. Bunu da maç başlığına yazdım. Hayes'den iyi demişsin açıkcasi buna en fazla gülüp geçerim.


Konumuz tabi ki ozan değil. Ama birbirimizi yillardir tanıyoruz. Izlemedigin maclara istatistik uzerinden yorum yapiyorsun bu ilk değil. Double double yapmis. Muazzam basari keske bi de eslestigi oyuncunun oynadigi topa baksaydin.

Kaldi ki bu mac ozelinde bi sey yazmamistim idare eder bi oyun vardi ortada. Ama Elegar'ı yildız yapip Tofaşa gönderdi kendisi. O konuda büyük teşekkür hak ediyor bence de.
 
Yani abi artık sana ne söylesem bilmiyorum bela okusam olmuyor, sövsem olmuyor. Ya ciddi manada şu sezon bitsin ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim ya.
 
Nigel Hayes'in match-up ına tek bir pozisyonda bile savunma yapamadığı maçı kaybettiren son çeyreğin suçlusu da Auguste mu oldu? LOL
 
Maçın en kritik bölümünde crossover yapmaya kalkışan ve istatistiği uğruna takımı baltalamaya kalkışan Auguste'u tabi ki suçlayacağım. Klobucar ile beraber yabancı oyuncular arasında en yanlış transfer. Üstüne bencil ve gamsız.
 
Oyun zekası fazla kıt. Bu seviye için kabullenebilecek bir zaaf ama bütçe artar veya hedefler büyürse daha çok göze batar bu eksiklik. Kapasitesine bakmadan top sürmeye kalkmasına deli oluyorum.
 
Sezon başından beri gerçek bir oyun kurucuyla oynamamasına rağmen çok özverili oynuyor.Oyun zekası Richard Hendrix kadar yüksek değil,orta mesafe şutu hemen hemen yok ve serbest atışlarda oldukça zorlanıyor (%55'le atıyor ligde).Ama takımda gerçekten savunma yapabilen tek oyuncu.Kendisinin dışında takımın tamamı savunmada vasat ya da yetersiz olan oyunculardan oluşuyor.Onların açıklarını kapatması gerçekten zor.Hücumda da doğru noktalarda topu alabildiği kadar etkili olabiliyor.Diante Garrett-Vasilije Micic-Alex Renfroe ve hatta Sarunas Vasilauskas gibi gerçek bir oyun kurucuyla oynasa değeri çok daha artardı.

Gelecek sezon mutlaka takımda kalmalı.Mutlaka.
 
Sezona gerçekten çok iyi başladı, hırsını hissedebiliyorsunuz, ben de teşekkür ediyorum kendisine. Tek sorun oyun zekası ve savunma zaafiyeti. Elinden geleni yapmaya çalışıyor savunmada ama kendisine yardımcı ve yedekleyecek savunmacı bir pivot şart.
 
Kontrolü kaybetti ve tamamen dağıldı. İşi şahsi güç gösterisine döndürüyor.
 
Valla ben artık bu adamı değil, 2. senesinde kontrat veren sorumluları ve hala böyle yüksek tansiyonlu deplasmanlara 5 başlatan hocayı suçluyorum. Keşke Arapovic dönünce Moore'la uzatıp bu arkadaşın kontratından çıksak. Bir oyuncu 20 attığında da, 5 sayıda kaldığında da takıma zarar verir mi yahu.
 

Üst