Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Şu girseydi, bu girseydi hesabına giriyorsun da oradan da kurtarırın yok ki. Bugün ilk çeyreğin son 13 saniyesinde iki faul hakkımız varken dört sayı yedik. Maçı kaç sayıyla kaybettik? Dört.

Caferağa'da devre sonu üç saniyede üçlük yedik. Maçı kaç sayıyla verdik? Beş..

Bahar'la Ajavon dört kere eşleşti, her pick&roll sonrası. Önlem? Yok.

Bütün seri boyunca Hoffman'ın şutunu riske ettik. 8-11 ve bugün 16 sayı. Biz riske ettikçe o soktu, o soktukça biz riske ettik. Önlem? O da yok.

Şunlar sadece şu anki can sıkıntısıyla aklıma gelen birkaç detay. Halen yazmaya devam edeceksen, buyur yaz.

Evet, sen Galatasaray'lısın biz değiliz. En çok siz seviyorsunuz bu renkleri, biz nefret ediyoruz. Rahatsızız ama buralarda yazıyoruz işte.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Fener'in sistemi nedir? Ne oynadılar bugün mesela. Ekstradan yaptıkları şey iş çeyrekte transition offenceleri kovalamak oldu ki, çok da başarılı oldular, farkı açamasalar da oyunu kontrollerine aldılar ve seyirci baskısını üstlerinden attılar. Biz de izledik, tabii sadece biz değil, bir kişi daha izledi.
Sizin kadar o yabanci kökenli kelimeleri bilmiyorum ama top cevirmesini biliyorlar en azindan saga sola pota altina derken 3lükteki oyuncu bos kaliyor... Bizde Tamika olsun Nilay olsun okadar sacma sapan paslar verdilerki pota altinda zor pozisyondaki arkadaslarina bunda bir teknik direktörün hatasi olamaz oyuncu göz göre göre takim arkadasi kendinden uzun 3 rakip takim oyuncusu arasindayken ona pas veriyorsa.
Tekrar hatirlatiyim ben avukati degilim cok acayip ekstra bir antrenör oldugunu da iddia etmiyorum ama su kadrolarla bu sonuclar normal. Gereginden fazla elestirildigini düsünüyorum.

Şunu görmek lazım Aydın Uğuz emaneten bu görevi aldığının bilincindeydi, Ümit Dahar ve diğer genç takım antrenörleriyle beraber işi kotarmaya çalışmış ve başarmıştır da. Fenerbahçe emaneten bir koçla sahada bu kadar dar rotasyonla bu kadar dağınık oynarken,uğruna tahkimlere gideilen Türkiye'nin en iyi antrenörü denilen Zafer Kalaycıoğlu gerek taktiksel gerek mental hangi üstünlüğü Fenerbahçe'ye Aydın Uğuz'a karşı kurabilmiştir. Gelecek sene karşımızda ne Haydar Kemal Ateş, Aydın Uğuz'da olmayacak.

Salih bey öyle kadro kalitesi falan diyorsunuzda bende şöyle diyeyim zafer kalaycıoğlu yine Galatasaray'ın başında kalsaydı ve fenerbahçe ile kadroları değiştirseydik yine 3-0 ile elenen biz olurduk,yani kadroların pek bir önemi yok,kadrolar arasında çok büyük bir farkta yok.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Şu girseydi, bu girseydi hesabına giriyorsun da oradan da kurtarırın yok ki. Bugün ilk çeyreğin son 13 saniyesinde iki faul hakkımız varken dört sayı yedik. Maçı kaç sayıyla kaybettik? Dört.

Caferağa'da devre sonu üç saniyede üçlük yedik. Maçı kaç sayıyla verdik? Beş..

Bahar'la Ajavon dört kere eşleşti, her pick&roll sonrası. Önlem? Yok.

Bütün seri boyunca Hoffman'ın şutunu riske ettik. 8-11 ve bugün 16 sayı. Biz riske ettikçe o soktu, o soktukça biz riske ettik. Önlem? O da yok.

Şunlar sadece şu anki can sıkıntısıyla aklıma gelen birkaç detay. Halen yazmaya devam edeceksen, buyur yaz.

Evet, sen Galatasaray'lısın biz değiliz. En çok siz seviyorsunuz bu renkleri, biz nefret ediyoruz. Rahatsızız ama buralarda yazıyoruz işte.

Ben size siz Galatasarayli degilsiniz mi dedim? Söylemedigim seyleri söylemisim gibi davranmayin lütfen.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Salih bey öyle kadro kalitesi falan diyorsunuzda bende şöyle diyeyim zafer kalaycıoğlu yine Galatasaray'ın başında kalsaydı ve fenerbahçe ile kadroları değiştirseydik yine 3-0 ile elenen biz olurduk,yani kadroların pek bir önemi yok,kadrolar arasında çok büyük bir farkta yok.
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Diger oyunculari gectim sadece Birsel bizde Tugba onlarda olsaydi 3 maci da biz kazanirdik bence. Bizde Birsel kadar iyi sut atan oyuncu yok onun kadar top calan oyuncu yok onun gibi oyun kuran yok tek basina yeterdi bizim takima.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Şu 3-0 'lık sonucu bir tek Birsel faktörü yaratmış olamaz : )
Onlarda bir sürü skorer oyuncu oldugu icin her macta ön plana cikmadi ama bizde olsa onun üzerinden oynayabilirdik. Hem hersey bir kenara oyun kurucumuz olacakti 3 mactada olmayan.

Hocam, hepimiz yeterince gerginiz. Bir de sen germe üstüne rica ediyorum, kendine sakla bu güzel fikirlerini bence, en azından bugünlük. Ortalık bir sakinleşsin. Gelip benzini döküyorsun, yangının en cafcaflı yerine.

Ya sonuçta herşey bitmiş yine üzülen biz olmuşuz,şu bizde olsaydı,şu şöyle olsaydı demek ne yazık ki hiçbirşeyi değiştirmeyecek,bu gece çoğu Galatasaray'lı için zor geçecek,çoğu Galatasaray'lıda aynı duyguları yaşıyor şuan,ama içimin gerçekten rahatlaması için merak ettiğim birşey var,cevabını alamayacağım ama çok merak ediyorum acaba şuan Zafer Kalaycıoğlu'nu Galatasaray'a getirenler hangi duygular içindeler ? Acaba Zafer Kalaycıoğlu şuan hangi duygular içinde ? Bunları gerçekten çok merak ediyorum ...

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Hocam, hepimiz yeterince gerginiz. Bir de sen germe üstüne rica ediyorum, kendine sakla bu güzel fikirlerini bence, en azından bugünlük. Ortalık bir sakinleşsin. Gelip benzini döküyorsun, yangının en cafcaflı yerine.
Ortami germe niyetinde degilim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin ama kendi fikirler ve görüslerim bunlar. Gereginden fazla elestirildigini düsünüyorum sadece hepsi bu.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Mağlubiyetlerden sonra istifa sesleri. Alıştım artık.
Mağlubiyetlerden sonra değil Muhammet. Geldiği günden bu yana söyleniyor bunlar. Sezonu kapattık güzel bir şekilde! O yüzden, gereğinin yapılması gereken günlere geldik artık.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Mağlubiyetlerden sonra istifa sesleri. Alıştım artık.

Forumun en güzel yanı yazılanları hafızasında tutması. Bizim gibi balık hafızalı bir toplum için bulunmaz nimet bu. Forumun takvimini biraz geriye alıp, 2009 Mayıs'ına dön bakalım Muhammet, neler yazıyormuş o tozlu sayfalarda.

Sarı kırmızılı formanın final serisine ulaşabildiği tek takım bayan basket ise ve öyle yada böyle bu takımla türkiye kupası kazanılmış ve lig kupasında final oynanmışsa, bu takımın başındaki adama bütün kabahati yüklemek ağır olur !

Adamın geçmişi bizi tahrik etsede gerçekler biraz farklı işliyor !!!

Serkan Özer' Alıntı:
Sarı kırmızılı formanın final serisine ulaşabildiği tek takım bayan basket ise ve öyle yada böyle bu takımla türkiye kupası kazanılmış ve lig kupasında final oynanmışsa, bu takımın başındaki adama bütün kabahati yüklemek ağır olur !

Adamın geçmişi bizi tahrik etsede gerçekler biraz farklı işliyor !!!
Facebooktaki gibi "Begen" secenegi olsa begenecektim gözüm bir an aramadi degil
"Begen" sekmesini :)

Yaw maçtan sonraki ropörtajını dinledim şimdi GSTV de.Diyorki:eek:yuncular ilk 2 maçı kaybettikleri için gergindi.Yine 3-0 olacak diye rahat oynamamışlar.Sonra ligimiz çok geç bitiyormuş da yabancılarımız wnba maçları yaklaştığı için akılları oradaymış ve o kolay sayıları o yüzden atamamışlar.Böyle olmamalıymış.İmkanı olupta buraya ropörtajı konulursa sizde farkedeceksiniz surantında hiç üzüldüğü ifade görmedim ben çok rahattı şaşırdım açıkçası :shock:

Hakan Beytemur' Alıntı:
Yaw maçtan sonraki ropörtajını dinledim şimdi GSTV de.Diyorki:eek:yuncular ilk 2 maçı kaybettikleri için gergindi.Yine 3-0 olacak diye rahat oynamamışlar.Sonra ligimiz çok geç bitiyormuş da yabancılarımız wnba maçları yaklaştığı için akılları oradaymış ve o kolay sayıları o yüzden atamamışlar.Böyle olmamalıymış.İmkanı olupta buraya ropörtajı konulursa sizde farkedeceksiniz surantında hiç üzüldüğü ifade görmedim ben çok rahattı şaşırdım açıkçası :shock:
üzülmez tabi adam misyonunu tamamladı : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...