Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Serkan Gürsoylu' Alıntı:
Kırmızı herhangi birşey giyebilmişmi acaba onca sene Fenerde çalışırken?

Zor geliyor galiba böyle bir programa giderken lacivert yerine Gs ile ilgili birşey giymek, e tabi haklı aslında aidiyet hissetmediği bir klüp Gs!
Tamam sizin dediğiniz gibi olsun. Ama şunu söyleyeyim bravo size adamın artık ne giydiğini bırakın oturduğu sandalye lacivert olsa aaa bu adam lacivert sandalyede oturuyor dersiniz. Anladım adamdan nefret ediyorsunuz ama bu kadar da saçmalık görnedim. Sadece gülüyorum söylediklerinize.

ya yapmayın Allah aşkına bu kadar da olmaz ya neymiş lacivert gömlek giymiş şuymuş buymuş Zafer hocayı seviyor muyum hayır istifa etmesini en çok isteyenlerdenim ama bu eleştiri çok saçma geldi gerçekten ..

Zamanı geldi de geçiyor fazlasıyla yeter kulaklarının çınladığı

Final serisi bitene kadar bu konuyu kilitliyoruz, maçlar bitince konuşulacak çok şey olacaktır zaten.

Zafer Kalaycıoğlu sağ olsun (!), bizi fazla bekletmedi konu başlığını tekrar açmamız için.

Evet bittiğine göre konuşulacakları merak ediyorum.

Yahu nedir Zafer Kalayciogluna olan düsmanliginiz. Bu adam degil mi hala Türk Basketbol tarihinin en büyük basarisi olan Euroleague 3lügünü Galatasarayimiza kazandiran? Bu degil mi yillardir Fenerbahceyle Galatasarayimizi ezip gecen?? Yildiz denilen Sophia, Tamika, Katie bombos turnikeleri atamiyorsa bunda kocun ne hatasi var o mu cikip atsin?? Veya o mu ögretsin turnike nasil atilir?

Salih Coskun' Alıntı:
Yahu nedir Zafer Kalayciogluna olan düsmanliginiz. Bu adam degil mi hala Türk Basketbol tarihinin en büyük basarisi olan Euroleague 3lügünü Galatasarayimiza kazandiran? Bu degil mi yillardir Fenerbahceyle Galatasarayimizi ezip gecen?? Yildiz denilen Sophia, Tamika, Katie bombos turnikeleri atamiyorsa bunda kocun ne hatasi var o mu cikip atsin?? Veya o mu ögretsin turnike nasil atilir?

O adam değil, bize Euroleague üçüncülüğünü kazandıran. Biraz daha araştır istersen. Önce bilgi, sonra fikir.

Yıllardır kimi ezdi geçti hocam? En yakın rakibi Beşiktaş'tan iki kat fazla bütçelerle alınan şampiyonluklarda, Galatasaray çocuk yaştaki oyuncularla oynarken, altyapı oyuncuları idman yapmaya antrenör bulamazken yenince ezme mi oluyor?

Bir de, yazın WNBA seyrederseniz, Catchings'in, Young'ın buradaki gibi kaos içinde kullanılmadığını kendilerine nasıl pozisyon hazırlandığını görebilirsiniz. Young için iki sezon önceki Galatasaray'ı izlemek de yeterli olur. Canı çıkıyor hatunun her maç hücumda savunmada boğuşmaktan.

Burada defalarca yazıldı basketbol açısından da diğer açılardan da neden istenmediği. Biraz zaman ayırıp bulabilirsin.

Yasim okadar büyük olmadigi icin ozamanlari bilmiyorum ama 3.lügü Zafer Kalayciogluyla aldik diye biliyordum her neyse önemli degil. Zafer Kalaycioglu Finale de tasimadi mi Feneri Eurocupta? Spartak Moskovaya yenilmislerdi ki o takima herkes yeniliyor. Bence abartildigi kadar basarisiz degil hatta cok basarili Fenerin ceyregi etmeyecek bir takimi olmasina ragmen basabas oynadik tüm maclari ince farklarla kaybettik.

eğer ben kulübümü zerre kadar tanımışsam bu adam o koltukta oturmaya devam edecektir...

inşallah beni yanıltırlar...

Neden istenmediginin sebebi gördügüm kadariyla kiravatlarina takmissiniz cok gecerli bir sebep:))

Sende gideceksin seni getirenlerde gidecek,kim ne derse desin Galatasaray sahipsiz değil,isteyenler bizi hain ilan edebilir,hiç umrumuzda değil söz konusu Galatasaray'ın çıkarlarıyla biz her türlü kötü sıfatı kabul etmeye hazırız.

Salih Coskun' Alıntı:
Neden istenmediginin sebebi gördügüm kadariyla kiravatlarina takmissiniz cok gecerli bir sebep:))

Salih bey, buakşamdan ve bu seneden sonra kalması için bir neden de siz söyleyin lütfen.

Ya çok başarılı. Takım müthiş basketbol oynuyor zaten. Euroleague'i de kasıp kavurduk. Karşıdaki takımın başındaki Aydın Uğuz bu seviyedeki ilk deneyimini yaşadı, üstelik A Takım'daki ilk senesi. Ondan önce de Ateş vardı. Seneye öyle de olmayacak, isim yapmış bir coach aldılar işte.

Galatasaray da Fenerbahçe de Avrupa'nın en yüksek bütçeli kulüplerinden oldular son birkaç senede. Bunu anlayın artık. Mevcut coachlarla; ancak bu başarılar geldi Euroleague'de. Fenerbahçe ise Ratgeber'le gerekli hamleyi yaptı. Tutar mı tutmaz mı göreceğiz. Tabii, sizin mantıkla devam edersek, biz tutmayacağını bile bile göle maya çalmaya Fowleslar'ı, Younglar'ı, Catchingsler'i, Douglaslar'ı harcamaya devam edeceğiz.

Hakem deniyor. Bu gözler iki yıl önce Şahenk'te bir takım nasıl katledilir gördü. (FIBA'nın göz göre göre Yugoslavya'yı kayırdığı yönetimlerden sonra daha kötü bir yönetim görmemiştim) Rakibin antrenörünün sahaya nasıl girdiğini de. Bir takımın oyuncularından %110'unu nasıl aldığını da. Ne oldu, niye bazıları aynı sahada dolaşamadılar yine. Sorguladınız mı hiç?

Salih Coskun' Alıntı:

Şurada kimseyi sinirlendirmeye gerek yok. Yazıldı elli defa. Merak eden açar bakar. Varsa basketbol içinde konuşacağın bir şey buyur yaz, herkes yorumunu yapsın; ama böyle mesajları sileceğim bundan sonra.

Bir yıl önceden yazdığım için bazı şeyleri, içim çok rahat. İsteyen istediğini yazsın artık.

Sarp, boşver sende babacım. Yazma, cidden nefesine, eline yazık. Herkes layık olduğu şekilde yönetilir, her anlamda, her yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...