Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU
Şu saatten sonra istifa etmesine gerek kalmamalı.
Şu saatten sonra istifa etmesine gerek kalmamalı.
Muharrem İncenin aylar önce meclis konuşmasında bahsettiği bir husus vardı.Salih Coskun' Alıntı:Oyun kurucumuz yok, sutör guardimiz yok, pivotumuz yok karsi takima baktigimizda her bölgeye 2-3 oyunculari var tek basina birsel senin tugban ve nilayinin toplamini 5e katlar. Arada ucurum bir kalite farki var 2 takim arasinda. Senin yildiz diye milleti kandirmak üzere trnasfer ettigin Tamikalar Katieler profesyoneli gectim amatör basketbolcularin %99 attigi pozisyonlari üstelik bombos durumdayken kaciriyorsa ve böyle bir durumda burda basabas giden 3 mac varsa Zafer hocayi alkislamak gerek.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Sende gideceksin seni getirenlerde gidecek,kim ne derse desin Galatasaray sahipsiz değil,isteyenler bizi hain ilan edebilir,hiç umrumuzda değil söz konusu Galatasaray'ın çıkarlarıyla biz her türlü kötü sıfatı kabul etmeye hazırız.
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Takımla bütün sezonu bir arada geçiren Sarp olduğu için tabii, seri boyunca tek set izleyemememiz de doğrudan benim suçum.
Cem Akdağ döneminde bu takımın kafadan üç seti var, ezbere bildiğimiz. Final serisinde üç maç izledik, tek set anlatabilecek biri varsa dinlerim.
Okan Çevik döneminde de ısolation setimiz vardı ama onun da suyunu çıkarmıştık. Dört kişi kaçıyordu köşelere, one-man-show şekli oynuyordu Augustus. Uyutuluyoruz ve mışıl mışıl uyuyoruz, uyanmamak için de direniyoruz ki o hepsinden güzeli.
Ver topu Tamika'nın eline, kızcağız 40 dakika tepinsin dursun.Oda insan hem savunma hem hücum illallah ediyor yani...A.Çağlar TORUN' Alıntı:Cem Akdağ döneminde bu takımın kafadan üç seti var, ezbere bildiğimiz. Final serisinde üç maç izledik, tek set anlatabilecek biri varsa dinlerim.
Siz böyle dedikce ben savunacagim sonrasinda sanki dünyanin en iyi hocasini savunuyormusum gibi komik bir durum ortaya cikacak. Fenerin yerlileri Türkiyenin en iyileri ve yillardir iskelet kadro beraber oynuyor. Haydar Atesin takimi Spartak Moskovaya kafa tutmadi mi? Ardindan biz kupada yenmedik mi? Sonra Haydar Ates istifa etti ama Fener ayni oturmus kadro ve sistemle devam ediyor. Merak ediyorum Catchingsin, Nilayin, Katienin bombos atislari kacmasaydi ve o 1-2 hakem hatasi da olmasaydi bugün 3-0 biz kazanmis olabilirdik ozaman yorumlar ne olurdu?Semih Ural' Alıntı:Haydi şimdi Zafer Kalaycıoğluna destek zamanı. Seneye daha çok destek çıkılsın. Nilaya daha fazla süre versin.
Hocasız Fenere 3-0 süpürüldük. Büyüksün hocam. Çok büyük hocasın.