Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Keşke Zafer Kalaycıoğlu konusunda sesimizi daha gür çıkarabilseydik,zamanında bu konuda tepkilerini veren arkadaşlarımıza destek olabilseydik,bu konuda pişmanlık duyduğumu söyleyebilirim.Ama artık zafer kalaycıoğlundan kurtulmak için diğer arkadaşlarımıza destek verebiliriz en azından geleceğimiz kurtulsun.

Adamlar Türkiye kupasını bize kaptırdılar diye hemen koçlarının istifasını verdirdiler.Bakalım biz verdirebilecekmiyiz yoksa primmi vereceğiz.

Oyun kurucumuz yok, sutör guardimiz yok, pivotumuz yok karsi takima baktigimizda her bölgeye 2-3 oyunculari var tek basina birsel senin tugban ve nilayinin toplamini 5e katlar. Arada ucurum bir kalite farki var 2 takim arasinda. Senin yildiz diye milleti kandirmak üzere trnasfer ettigin Tamikalar Katieler profesyoneli gectim amatör basketbolcularin %99 attigi pozisyonlari üstelik bombos durumdayken kaciriyorsa ve böyle bir durumda burda basabas giden 3 mac varsa Zafer hocayi alkislamak gerek.

Tamika'ya Katie'ye ben yıldız demiyorum, tüm dünya diyor. Önce biraz basketbol öğrenip gelirseniz, daha mantıklı tartışmalar yapabilirsiniz.

Madem Birsel bizimkileri beşe katlıyor, önceki yıllarda Fenerbahçe'yle kazandıkları kupaları daha önce niye başarı olarak gösterdiniz. Dediklerinizde tutarlılık bile yokken, sizinle tartışmak anlamsız ve bu son mesajım. Yazın Kalaycıoğlu takımları nasıl basketbol oynar, neyi iyi yapar, biz de öğrenelim.

Salih Coskun' Alıntı:
Oyun kurucumuz yok, sutör guardimiz yok, pivotumuz yok karsi takima baktigimizda her bölgeye 2-3 oyunculari var tek basina birsel senin tugban ve nilayinin toplamini 5e katlar. Arada ucurum bir kalite farki var 2 takim arasinda. Senin yildiz diye milleti kandirmak üzere trnasfer ettigin Tamikalar Katieler profesyoneli gectim amatör basketbolcularin %99 attigi pozisyonlari üstelik bombos durumdayken kaciriyorsa ve böyle bir durumda burda basabas giden 3 mac varsa Zafer hocayi alkislamak gerek.
Muharrem İncenin aylar önce meclis konuşmasında bahsettiği bir husus vardı.
Rakamları tersten okutmak.Sizin bu postunuz tam anlamıyla bunun bir örneğidir maalesef.ZK açısından bardağın dolu tarafına bakmaya o kadar odaklanmışsınız ki
maalesef bardakta dolu bir taraf yok bunu göremiyorsunuz.

arkadaşın mantığına göre şimdi de Aydın Uğuz'u getirelim takımın başına! nasıl olsa ezip geçti büyük koç zafer kalaycıoğlu'nun takımını!

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Sende gideceksin seni getirenlerde gidecek,kim ne derse desin Galatasaray sahipsiz değil,isteyenler bizi hain ilan edebilir,hiç umrumuzda değil söz konusu Galatasaray'ın çıkarlarıyla biz her türlü kötü sıfatı kabul etmeye hazırız.

belki bana tabela yorumcusu diyecekler ama önemli değil.

gerçeği söylemek gerekirse özellkle mart ayında yaptığınız yorumlardan dolayı burdaki çoğu kişi gibi bende de size karşı bir tepki oluştu, özellikle başkan konusundaki söylemlerinizde art niyet arıyordum ama bundan sonraki süreçte düşüncülerimin giderek sizinkilerle örtüştüğünü gördüm.

aslında siz az bile söylüyorsunuz, bu kulüp 2008-2009, 2009-2010 sezonlarında kötünün de ötesinde bir vaziyette yönetilmiştir. yaşanan skandalları burda tekrar tekrar yazmaya gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.

hepimizin kurtarıcı olarak gördüğü ve sarıldığı sayın adnan polat maalesef her geçen gün eriyor resmen, işin kötüsü GS spor kulübü de aynı oranda her geçen gün eriyor...

umarım bu sene kulüpteki çaycıdan tutun da başkanına kadar herkes için bir uyanma, kendine gelme adına bir ders olur.ve gereken neyse o yapılır ;)

çünkü; BAŞKA GALATASARAY YOK!

Takim oyun kuramiyor 1 tane bile oyun kurucusu yok Zafer hoca ne yapsin? Biz Okan Cevikle kupayi kazanirken tarih yazmis oluyoruz bu adam finalde Spartak Moskovaya kaybetti diye basarisiz mi sayilir. Bir önceki sene de yari final oynatmisti. Yilardir bizi yendi ve yendiginde abartili sevinc gösterileri oldu o yüzden sevmiyorsunuz hepsi bu ben de avukati degilim bir Ratgeber oldugunu da iddia etmiyorum ama bukadarini da haketmiyor acikcasi.

Bu arada hocamız kadroyu yeterli görüyor ve kadrosuna güveniyor olsa gerek. FCN Blog'a verdiği röportajdan alıntı:

Katie?nin eşi geçtiğimiz haftalarda buraya geldi kendisi gerçekten çok çok iyi ve büyük bir menajer. Katie?yi vatandaşlıklarına geçirmek istiyorlar. Yunan olduktan sonra milli takımda forma giyebilecek. Eğer vatandaşlığı almış olsaydı bu sene Final-Four oynayabilirdik.

İlk 16 takım arasındaki yerimiz nedeniyle oynayacağı maçı Ekaterinburg olarak belirlemiştik. Üstümüzdeki takım son maçını kaybetmeseydi, Katie?de pasaportunu alsaydı %100 Final-Four oynayacaktık.

Takımla bütün sezonu bir arada geçiren Sarp olduğu için tabii, seri boyunca tek set izleyemememiz de doğrudan benim suçum.

Cem Akdağ döneminde bu takımın kafadan üç seti var, ezbere bildiğimiz. Final serisinde üç maç izledik, tek set anlatabilecek biri varsa dinlerim.

Okan Çevik döneminde de ısolation setimiz vardı ama onun da suyunu çıkarmıştık. Dört kişi kaçıyordu köşelere, one-man-show şekli oynuyordu Augustus. Uyutuluyoruz ve mışıl mışıl uyuyoruz, uyanmamak için de direniyoruz ki o hepsinden güzeli.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Takımla bütün sezonu bir arada geçiren Sarp olduğu için tabii, seri boyunca tek set izleyemememiz de doğrudan benim suçum.

Cem Akdağ döneminde bu takımın kafadan üç seti var, ezbere bildiğimiz. Final serisinde üç maç izledik, tek set anlatabilecek biri varsa dinlerim.

Okan Çevik döneminde de ısolation setimiz vardı ama onun da suyunu çıkarmıştık. Dört kişi kaçıyordu köşelere, one-man-show şekli oynuyordu Augustus. Uyutuluyoruz ve mışıl mışıl uyuyoruz, uyanmamak için de direniyoruz ki o hepsinden güzeli.

Haklisin ama ozaman Isil ve Augustus vardi top kaybetmeyen 2 oyuncu Tugba olsun Catchings olsun Nlay olsun 2 adimdan pas veremiyorlar kapasiteleri oldukca sinirli.

Haydi şimdi Zafer Kalaycıoğluna destek zamanı. Seneye daha çok destek çıkılsın. Nilaya daha fazla süre versin.

Hocasız Fenere 3-0 süpürüldük. Büyüksün hocam. Çok büyük hocasın.

Geçen sene bu günlerde neler söylediysek yine aynı şeyleri söylüyoruz, üstüne edilecek lafta kalmadı, boşta olan kaliteli koçlar vardır istendikten sonra Galatasaray'ın başına getirilirler, aksi halde daha çok yıldız oyuncu düzensizlik içinde harcanacak.

Kadın basketbolunu ucundan kıyısından takip eden dünya üzerindeki herhangi birisine, Tamika - Katie - Sophia'lı takım sezon içinde onbeş dakika, play-off'larda da son yedi dakika boyunca sayı üretemedi dediğinde alacağın tepki şu yazdığın tüm postları kaldırıp çöpe atar.

Takımında tüm dünyanın yıldız kabul ettiği üç oyuncu var. Hasan'ın Osman'ın görüşü mühim değil, evrensel birşey bu. Üç tane yıldızın varken sen şu seride süpürülüyorsan, üstelik emanetçi bir koça , söylenecek birşey yok zaten.

Takımın guardının olmaması da benim ya da senin suçun değil ki güzel kardeşim. Geçen senenin ortasından beri dümende kim var? Zafer Kalaycıoğlu. Bütün tepkiler göğüslenerek Nilay Yiğit alındı mı? Alındı. E hani Nilay? Nerede taraftarı ortadan ikiye bölecek kadar önemli guardın? Seri boyunca bir kez duramadı Esmeral ve Birsel ikilisinin karşısında.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Ver topu Tamika'nın eline, kızcağız 40 dakika tepinsin dursun.Oda insan hem savunma hem hücum illallah ediyor yani...

Yazıklar olsun! Şimdi Nilay'ı da al git Zafer !

Semih Ural' Alıntı:
Haydi şimdi Zafer Kalaycıoğluna destek zamanı. Seneye daha çok destek çıkılsın. Nilaya daha fazla süre versin.

Hocasız Fenere 3-0 süpürüldük. Büyüksün hocam. Çok büyük hocasın.
Siz böyle dedikce ben savunacagim sonrasinda sanki dünyanin en iyi hocasini savunuyormusum gibi komik bir durum ortaya cikacak. Fenerin yerlileri Türkiyenin en iyileri ve yillardir iskelet kadro beraber oynuyor. Haydar Atesin takimi Spartak Moskovaya kafa tutmadi mi? Ardindan biz kupada yenmedik mi? Sonra Haydar Ates istifa etti ama Fener ayni oturmus kadro ve sistemle devam ediyor. Merak ediyorum Catchingsin, Nilayin, Katienin bombos atislari kacmasaydi ve o 1-2 hakem hatasi da olmasaydi bugün 3-0 biz kazanmis olabilirdik ozaman yorumlar ne olurdu?

Fener'in sistemi nedir? Ne oynadılar bugün mesela. Ekstradan yaptıkları şey iş çeyrekte transition offenceleri kovalamak oldu ki, çok da başarılı oldular, farkı açamasalar da oyunu kontrollerine aldılar ve seyirci baskısını üstlerinden attılar. Biz de izledik, tabii sadece biz değil, bir kişi daha izledi.

İnsanlar burada bir sistemsizliğin olduğunu anlatmaya çalışıyor hala şu girseydi bu girseydi diye hesap yapıyoruz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...