Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa da bir Erdemdir.İstifa Bekliyoruz Zafer Kalaycıoğlu

İyi veya kötü karıstırmayın su takımı böyle seylerle bırakın gidebildigi yere kadar gitsin..Desteklemiyorsanız köstekte olmayın..Ne istifasından bahsediyorsunuz ?

Öyle veya böyle bu isimler layık görüldü ve bu isimler tercih edildi..Takım bu hocada bu eleştrinizi yapın fakat ilk günden istifa topiği acıp ahenki bozmayın..

Ortada fol yok yumurta yokken ben bu baslıgın kilitlenmesini istiyorum..

Talihsiz bir topic olmuş...
Zamanlaması da bir o kadar talihsiz...
Ayrıca "kazanılsaydı da bu topic açılırdı" denmiş...
Katılmıyorum... Açılamazdı...
Galatasaray ismini iki kişi üzerinden kullanmak naçizane görüşüm son derece yanlıştır...

Kşke Cem Akdağ'ı da böyle sahiplenseydiniz sevgili büyüklerim ve kardeşlerim.
Kupa kazanılsa da açardım ben Ömer Bey merak etmeyin.
Benim düşüncem bellidir, skora göre değişmez, kazanılan maçlardan sonra bile en çok eleştrileri ben yapmışımdır.Skordu tabeleydi işim olmaz, yüreğe bakarım adamlığa bakarım gerisi önemsiz benim bakış açımda.

Tolga kardeşim, yönetim layık gördü sen de layık gördün ben layık görmüyorum.
Düşünceye saygı.

Burak Barut sonuna kadar arkandayım!
Nilay Yigiti al ve yuvanıza geri dönün
Gideceklerse showda yaparız aslında bir düşünceyi bu kadar acımazca eleştirip saygı duymamakta bir terbiyesizliktir.Çok seviyorsanız güveniyorsanız gidersiniz Abdi İpekciye münferit desteklersiniz bagırırsınız arkasında durursunuz.Yada ''Arkandayız Zafer Kalaycıoglu'' diye konu açar düşüncelerinizi belirtirsiniz sizin gibi takımının arkasında ve iyligini düşünen üyelerle!
Örnek gecen senelerde Murat Hoca konusunda oldugu gibi

En baştan gelmen hataydı İSTİFA ET KALAYCIOGLU!

Erdal Icelli' Alıntı:
Burak Barut sonuna kadar arkandayım!
Nilay Yigiti al ve yuvanıza geri dönün
Gideceklerse showda yaparız aslında bir düşünceyi bu kadar acımazca eleştirip saygı duymamakta bir terbiyesizliktir.Çok seviyorsanız güveniyorsanız gidersiniz Abdi İpekciye münferit desteklersiniz bagırırsınız arkasında durursunuz.Yada ''Arkandayız Zafer Kalaycıoglu'' diye konu açar düşüncelerinizi belirtirsiniz sizin gibi takımının arkasında ve iyligini düşünen üyelerle!
Örnek gecen senelerde Murat Hoca konusunda oldugu gibi

En baştan gelmen hataydı İSTİFA ET KALAYCIOGLU!

Sen zaten gelmiyorsun maca gelmede erdal ya..Kimse zafer savunuculugu yapmıyor burda.Geldiginde eleştriler yapıldı edildi halada yapılsın..Fakat madem bu sitenin agırlıgı var böyle baslık acılıp sezonu acmıs bir takımın da taraftarında hevesini kimse kırmasın...

Kusura bakmada sen neyi sorguluyorsun ?
Maçlara gelmiyorsun falan derken
İstanbul'a Km uzakta bir yerde yaşa ve İstanbuldaki maçlara gel
Botaş,Mersin,Ceyhan,Tarsus maçlarında hep oldum(bazı istisnalar hariç) ve hep destekledim.Sen hangi maçta vardın ?
Adana'da Türkiye Kupası oldugunda 2 maçtada vardım.fenere yenildik ama prostesto etmedik Cem hocayıda alkışladık oyuncuları da
Bizim kabul etmedigimiz şeyler başka sanırım onlarıda sen ve senin gibi üyeler anlayamiyacak

Burak Abi'ye ben de destek veriyorum, haziran ayında da bunları söylüyorduk şimdi de aynı şeyleri söylüyoruz.

Sorun mağlubiyet değil kesinlikle, sorun; zaferi, nilayı, ali peçeni... bu formaya layık gören zihniyet ve bu zihniyetin yılmaz temsilcileri.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Sen zaten gelmiyorsun maca gelmede erdal ya..Kimse zafer savunuculugu yapmıyor burda.Geldiginde eleştriler yapıldı edildi halada yapılsın..Fakat madem bu sitenin agırlıgı var böyle baslık acılıp sezonu acmıs bir takımın da taraftarında hevesini kimse kırmasın...

Hangi heves ?
Sene başında kitlenip silinen konuların dili olsa da söylese.
Bu takıma bu sezon soğuk olduğumu Galatasaraylılık duruşuyla ters orantılı işler yapıldığını söylemiştim.Şimdi de bunu savunuyorum.
Yakışan isimler gelsin Cem Akdağ gibi biz ikincilikleri bile alkılaşmasını biliriz.
Ayrıca şu bütçe olayını bi kenara bırakın herkesin dilinde bütçe aşağı bütçe yukarı, bütçen mi az kardeşim, Türkiye'de scout ekibi oluştur topla bul altyapına getir yetiştir sat olsun bütçe.

Konu sadece Zafer değil, duruşdur duruş.
Mehmet'in söylediği gibi, Ali Peçen'dir, Özlem'dir, Zafer'dir, Nilay'dır.
İki sene sonra Nevriye gelse onu da mı kabul edeceksiniz ?
Hani Galatasaray değerleri nerede söyleyin de bulalım...

Ha bu duruş bozukluğunun başında içinde Fener'den toplu iğne bile almam diyen yöneticimiz de var.
Başarı herkesin istediği ortak şey, ama bu yolda herşey mübah olmamalı...

İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Şu an çalıştığın kulüpte tek bir sevenin bile yok!!! Mihriban hn. istifa etti diye ortalık sana kalacak sanma,seninle gelecek hiç başarının bizim nezdimizde bir değeri yok.

Onursuz ZAFERLERistemiyoruz.Bunu çok iyi anla ve şunu bilki,bu kulüpten gitmen,için elimizdeki gücü sonuna kadar kullanacağız.

Yaptığın isözleşme 2011 yılına kadar,aldığın ücret 150 bin dolar senelik,sorun buysa parayıda masanın üstüne koyarız.

Artık bu kulüpte bizans oyunları,entirikalar istemiyoruz.

Kimse bu kulübü dingonun ahırı sanmasın,o köprülerin altından çok sular geçti.

Re: İstifa edecek yüreğin varmı? Zafer KALAYCIOĞLU

Sanırım sizin istifa başlıklarınıza katıldığım tek konu bu. :)

İstifa et bizi de kurtar sende kurtul

Ortak görüşte olmak şaşırtıcı.Demek ki bazen herkes gerçekleri görebiliyor.Teşekkür ediyorum konuyu açan ve destekleyenlere.
Geldiği gün söylemiştik hala sözümüzün arkasındayız.

Geldiği günlerde ben sadece oyun kısmıyla ilgileniyordum ama artık takımda görmek istemiyorum.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Tamam gitti diyelim.

Kim gelebilir yerine,adaylarınız kimler.

Okan Çevik :)

Şaka bir yana Zafer Kalaycıoğlu bugün istifa etse,yerine gelecek hademe bile takıma daha çok şey katacaktır.Hani gitmesi adının '' Zafer '' olması ile alakalı değil sadece,teknik olarak bile çok kötü yönetiyor takımı..

En azından gelecek hademe takımı güldürür, motive eder !

Onur BALCI' Alıntı:
Sanırım sizin istifa başlıklarınıza katıldığım tek konu bu. :)
Bu söze katılmakla beraber. Bu istifa çağrısını yapmak için çok geç kaldık ki, mersin bşb'ye bile fark yiyen bir takım haline gelmişsek vaaay halimize!

2.yarı evimizde oynanan ilk maçta, tüm salon hep bir ağızdan maç bitimine kadar bir buçuk saat boyunca;

'Onursuz zaferler istemiyoruz!' diye haykırılmalı ki.

Birileri artık hesap vermeli, onu yapacak cesaretleri yok ama en azından z.kalaycıoğlu'nu göndersinler nereye göndereceklerse. Galatasaray ruhunu,terini,armanın sevgisini taşıyan bir hoca getirsinler gerekirse küme düşelim en azından o hocanın ve oyuncuların en azından mücadele edip küme düştüğüne inanırım ama bu zafer kalaycıoğlu'na inancım,güvenim sıfır!

Sende azıcık onur,haysiyet,şeref varsa bırak bu görevi,lâyık olduğun yerlere git!

Allah askina git birak git ya bi git birak surdan git ya. Mihriban abla hic gidermi ya olurmu ya. Aglicam ya. Ahmet dedehayir yaklasma kulübe galatasaraya. Camiaya böyle adamlari soktun koc yaptin. Beter ol!

Zafer bu kulüpten gitsin,yerine Ekrem'i getirmek 3 saat vakit alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...