Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin varmı? Zafer KALAYCIOĞLU

Şu sıralar istifa sözünü çok duyar olduk.Sanırım istifa kelimesinin en çok yakıştığı isim Zafer Kalaycıoğlu.Bu müjdeli haberin çok geç gelmemesi dileğiyle.

koşmayalım "zaferleree"...

mersine yenilelim yine fenere de yenilelim ne farkeder ki..
ama kenarda oturan insan yenildiğimizde bizim kadar üzüntü duysun..
yendiğimizde biz nasıl heyecanlanıyorsak öyle heyecanlansın..
parkedekiler biz o armayı nasıl seviyorsak öyle sevsin öyle sahip çıksın..
sadece savaşsın yeter..çok mu şey istiyoruz :?

"Kirlenmek güzeldir" deniyordu bir reklamda, peh!

OMO´mu arıyorum...

Olur mu bu
Mükemmel
Organizasyonda istifa...

Başımızdakilerin Omo'su bu bence...

Mithat Duran' Alıntı:
Şu an çalıştığın kulüpte tek bir sevenin bile yok!!! Mihriban hn. istifa etti diye ortalık sana kalacak sanma,seninle gelecek hiç başarının bizim nezdimizde bir değeri yok.

Onursuz ZAFERLERistemiyoruz.Bunu çok iyi anla ve şunu bilki,bu kulüpten gitmen,için elimizdeki gücü sonuna kadar kullanacağız.

Yaptığın isözleşme 2011 yılına kadar,aldığın ücret 150 bin dolar senelik,sorun buysa parayıda masanın üstüne koyarız.

Artık bu kulüpte bizans oyunları,entirikalar istemiyoruz.

Kimse bu kulübü dingonun ahırı sanmasın,o köprülerin altından çok sular geçti.

Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır ya.

serdarmengi' Alıntı:
Mithat Duran' Alıntı:
Şu an çalıştığın kulüpte tek bir sevenin bile yok!!! Mihriban hn. istifa etti diye ortalık sana kalacak sanma,seninle gelecek hiç başarının bizim nezdimizde bir değeri yok.

Onursuz ZAFERLERistemiyoruz.Bunu çok iyi anla ve şunu bilki,bu kulüpten gitmen,için elimizdeki gücü sonuna kadar kullanacağız.

Yaptığın isözleşme 2011 yılına kadar,aldığın ücret 150 bin dolar senelik,sorun buysa parayıda masanın üstüne koyarız.

Artık bu kulüpte bizans oyunları,entirikalar istemiyoruz.

Kimse bu kulübü dingonun ahırı sanmasın,o köprülerin altından çok sular geçti.

Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır ya.

DERKEN

oyuncularda isteksizlik yoktu ama z.k. 'ya karşı çok iyi olmayan bir tavır sezdim. Özellikle sophia ile post savunması konusunda tartıştılar. Biletimin bench arkası olması nedeniyle rahat gördüm bu tür şeyleri.
Maça gelirsek önce iyi başladık ve ilk yarının hakimiydik. Tarsus ise black ve kress ile etkili oluyordu . 3. Periyodda tarsus kontrolü ele aldı ve iyi savunma yaptı. Hücumda çok iyi olmasalar da hücum ribaundlarında çok ustunlerdi. Son periyodda ise dengeli oynayıp kazandık.
Takımdaki sorunlar ise bana göre şöyle :
1) ribaunda takım olarak saldırmıyoruz. Böyle olursa Black gibi uzun kollu oyunculardan çok çekeriz.
2) penetre etmiyoruz ve savunulması kolay takım hüviyetine kavuşmak üzereyiz.
3) Yaso savunmada sos veriyor.
4) Esra , Tuğba , Katie gibi isimlerden sayı katkısı alamıyoruz
5) hucumda setimiz yok.
6) Z.K. can sıkıntısına oyuncu değiştirdiği için takım seri yakalayamıyor.
7) Aynı Z.K. biraz fazla asabi gibi geldi bana bugün.
Bu arada Işılla fotoğraf çektirirken Mihriban Oguz ile konuşma fırsatı elde ettim. Aslında resmi de o çekti sağolsun :) Kendisi biraz buruk olsa da rahattı bugün ve hepimiz kadar kazanmamızı istedi bu maçı. Ben de ona hizmetlerinden dolayı teşekkür edip , yerinin bizde ayrı olduğunu söyleyip oradan ayrıldım. Işıl Albenle bugünkü fotoğrafım süperdi. Mihriban Abla telefonu ters tutunca doğal bir gülümseme oluştu yüzümüzde :) maça gelen herkese teşekkürler. Ayrıca şu 50 kişilik maçlarda bozuk para araması olmasın. Yakında tetenoz olucam ayakkabının içindeki paralar yüzünden... :)

takımımız içeri penetre ederse ve ribaunda takım halinde odaklanırsa fener karşısında şansımız olabilir. Ama Z.K. pek umursamıyor gibi bu sorunları. Yani şansımız Z.K'nın kafasına taş düşmesine bağlı malesef :)
Ama tabi bu konuda en doğru yorumu Önder abi yapar diye düşünüyorum.

Geldiği günle bugün arasında bi fark yok, fikrimiz hiç değişmedi...
Gün gelir taraftar istifa sesleriyle çınlatır salonu, bunları yaşamadan git
Kalaycıoğlu...

sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım.cem akdağın gelişiyle tekrar hareketlenen bayan basketbol şubemizde şu anda maalesef çok kötü şeyler oluyor.tüm tartışma zafer kalaycıoğluna indirgenmiş durumda. evet zafer kalaycıoğlu fenerbahçe de görev yapmış ve çok başarılı olmuş bir antrenör.belki sezon başında zafer kalaycıoğlunu istemeyenler olarak çoğunluktaydık.çünkü fb nin antrenörüydü. ama zafer kalaycıoğlunun türkiye de bayan basketbol sektöründe çok önemli bir yere sahip olduğu bir gerçek. şu anda takımımız zor bir süreçten geçiyor. ışılın olmaması ve diğer sakatlıklar takım rotasyonunu etkilemiş durumda.biz burda zafer hocayı eleştirirken takıma çok kötü bir hava veriyoruz. bu sezonki mağlubiyetleri ben de kabullenemiyorum ama takıma ve hocaya da destek olmalıyız. bu takımı biz 2. ligden aldık, 5 kişiyle biz final oynattık. düşmanlarımız forumlarda bizle dalga geçiyor.biraz daha sağduyulu olmalıyız. biraz daha takımımıza zaman tanıyalım sevgili kardeşlerim.

Yanlış anlaşılmasın, biz kulüple anlaşma yapmadan önce de, anlaşma yaptıktan sonra da verdiğimiz tepkinin nedeni karşı yakada görev almış olması değil.

Karşı yakada görev yaparken bize karşı sergilediği tutum, sezon ortasında rakibiyle -etik olmayan şekilde- görüşmeyi kabul etmesi "istenmeyen adam" olma nedenlerinin başlıcaları.

basında çıkan tüm haberlerde zafer kalaycıoğlunun fenerbahçe de parasını alamadığı için ayrıldığı yönündeydi. tabiki gerçek neden bu değil. cem hoca görevi bıraktıktan sonra biz zafer hocayla görüşmedikki. zafer kalaycıoğlunun parasını aldığı aşikar. onun amacı gs de çalışmaktı. fenerbahçe bu coach ı asla bırakmazdı. ama zafer kalaycıoğlu gs de çalışmak istedi. bu da madolyonun öbür yüzü. maç içinde yaptığı hareketlere gelince... tribünlere en ufak bir sataşmada bulunmadı,sadece hakemlere yaptığı hareketler antipatik gelebilir.artık bunları aşmamız gerekir. taktik olarak tabiki hata yapacak. fb tv deki programda zafer kalaycıoğlundan " hiç isim vermeyerek bahsedenler" aslında korkuyorlardı. şimdi biz bu dönemde biraz başarısız olunca cesaretlendiler. biz de böyle yaparak onların ekmeğine yağ sürüyoruz. tekrar ifade etmeliyim ki bu takım bizim.bizim görevimizi takıma sahip çıkmak. coach da dahil

Utku Bey,

Takımın oynadığı basketbol ortada. Zaten, kendisi de geldiğinde aynen böyle bir grafik çizmemizi bekliyordum, kendi adıma hiç şaşırmadım. Benim gözümde rakiplerden çok daha büyük bütçelerle alınmış domestic başarıların önemi yok. Oynanan basketbol önemlidir ve Fenerbahçe'ye oynattığı basketbol da bizde ne yapacağının bir işaretiydi. Yazdıklarınızı ve amacınızı anlıyorum; ama yapılacak en doğru şey bir an önce Zafer Kalaycıoğlu ile yolların ayrılması ve yeterli, bu düzeyde bütçeleri idare edebilecek bir antrenörle anlaşılmasıdır.

Etik yönü zaten Onur Abi açıklamış, tekrarlamıyorum.

sevgili emre kardeşim,
söylediklerinde haklılık payı var kuşkusuz.evet bu sezon maalesef kötü oynuyoruz.daha önce de söylemiştim sakatlıkların da payı var elbette bu sonuçlarda. ama istifa hemen çözüm değilki. geçen sezon cem hoca istifa ettiğinde veya(görevi bırakmaya zorlandığında) zafer kalaycıoğlu iyi seçimdir diyenler, şimdi hemen istifa etsin diyorlar.fenerbahçeye oynattığı basketboldan bahsediyorsunuz. adamların aldığı başarılar ortada.ben diyorum ki biraz daha sabırlı olalım,öfkeyle hareket etmeyelim.geçen sene fb antrenörlüğünden alındığında zafer kalaycıoğlunu tanıyan bir arkadaşla görüşmüştük. kendisinin fb kulubünde(sözleşmesi bitene kadar)oturduğunda bile gs yi çalıştırmak istediğinive bununla ilgili planla olduğunu söylüyordu. biraz daha sakin olalım.biraz daha takıma destek verelim.tekrar söylüyorum zafer kalaycıoğlunun bize gelişinde etik olmayan herhangi bir tutum sözkonusu değildir.

Mihriban Oğuz'un gitmesine göz yuman yönetim neden Zafer Kalaycıoğlu'nu hala görevde tutuyor anlamak mümkün değil. Bu işte bir yalnışlık var ama kokusu çıkar yakında. Adana Polat çok büyük hatalar ypamaya başladı.

Saygılar.

Artık yavaştan bi zahmet Zafer hoca !

Utku Bey,

Haydar Kemal Ateş'le de Fenerbahçe'nin sergilediği performans ortada. Zafer Kalaycıoğlu'nun Fenerbahçe'ye kattığı çok bir şey olduğu düşüncesinde değilim. Önceki mesajımda da yazdığım gibi, rakiplerinden çok daha üst düzey bütçelerle alınan şampiyonluklar önemli bir gösterge değil bana göre. Üstelik, son sene finalde Şahenk'teki ilk maçta nasıl bir hakem yönetimi olduğunu asla unutamayacağım.

Ayrıca gelişinde etik açıdan problem yok demişsiniz. İstifa eden şube yöneticimiz Ahmet Dedehayır kendisi için takımını Galatasaray için bıraktı dememiş midir? Fenerbahçe'den ayrılmaya bizden bağımsız karar vermiş olsa dahi, takımı Hakan Acer yönetirken Ceyhan'da bench arkasına geçmek gibi bir davranışta bulunmamış mıdır? Telefonla taktik vermemiş midir?

Bir de oyuncuların kendisinden memnun olmadığı söylentileri forumumuzda yazılmaya başlandı ki, bu da doğruysa Fenerbahçe erkek takımından farkımız kalmaz. Zaten, bu söylenti doğru olmasa bile, takımımızda profesyonel bir yapılanmaya gidilmeli, kariyerli, ciddi bir yapılanmada liderlik yapabilecek bir coach (camia içi çekişmelerden uzak olması için yabancı olması faydalı olabilir) geniş yetkilerle bir an önce takımın başına getirilmelidir. Ne yazık ki, kadın basketbolu ile ilgili kaynaklar sınırlı olduğundan uluslararası bazda bu sporu takip etmek zor; ama benim bile aklıma Ratgeber ve Hejkova geliyorsa, bu işlerin profesyonelleri de sadece yerli coachları düşünmemeliler.

Bir başka dileğim de ,ülkemizde kadın basketboluna üst düzey katkılarda bulunabilecek genç coachların kendilerine yer bulabilmeleri ve genç oyuncuların ve ciddi bütçelerin ehil ellere bırakılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...