Re: İstifa edecek yüreğin varmı? Zafer KALAYCIOĞLU
oyuncularda isteksizlik yoktu ama z.k. 'ya karşı çok iyi olmayan bir tavır sezdim. Özellikle sophia ile post savunması konusunda tartıştılar. Biletimin bench arkası olması nedeniyle rahat gördüm bu tür şeyleri.
Maça gelirsek önce iyi başladık ve ilk yarının hakimiydik. Tarsus ise black ve kress ile etkili oluyordu . 3. Periyodda tarsus kontrolü ele aldı ve iyi savunma yaptı. Hücumda çok iyi olmasalar da hücum ribaundlarında çok ustunlerdi. Son periyodda ise dengeli oynayıp kazandık.
Takımdaki sorunlar ise bana göre şöyle :
1) ribaunda takım olarak saldırmıyoruz. Böyle olursa Black gibi uzun kollu oyunculardan çok çekeriz.
2) penetre etmiyoruz ve savunulması kolay takım hüviyetine kavuşmak üzereyiz.
3) Yaso savunmada sos veriyor.
4) Esra , Tuğba , Katie gibi isimlerden sayı katkısı alamıyoruz
5) hucumda setimiz yok.
6) Z.K. can sıkıntısına oyuncu değiştirdiği için takım seri yakalayamıyor.
7) Aynı Z.K. biraz fazla asabi gibi geldi bana bugün.
Bu arada Işılla fotoğraf çektirirken Mihriban Oguz ile konuşma fırsatı elde ettim. Aslında resmi de o çekti sağolsun

Kendisi biraz buruk olsa da rahattı bugün ve hepimiz kadar kazanmamızı istedi bu maçı. Ben de ona hizmetlerinden dolayı teşekkür edip , yerinin bizde ayrı olduğunu söyleyip oradan ayrıldım. Işıl Albenle bugünkü fotoğrafım süperdi. Mihriban Abla telefonu ters tutunca doğal bir gülümseme oluştu yüzümüzde

maça gelen herkese teşekkürler. Ayrıca şu 50 kişilik maçlarda bozuk para araması olmasın. Yakında tetenoz olucam ayakkabının içindeki paralar yüzünden...