Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin varmı? Zafer KALAYCIOĞLU

sevgili emre, son söylediklerin çok önemli. hepsine katılıyorum. sanırım etik anlayışlarımızda fark var. bak ne güzel demişsin, fb yi galatasaray için bıraktı. demekki adam gs yi çalıştımak istiyordu. geçen sezonki samsun basketbol maçında bir oyuncu değişikliği sırasında ahmet dedehayır hakan acere hiç tasvip etmediğim bir şekilde bir davranışta bulunmuştu. hiç unutmuyorum salonda çıt yoktu. bench olayında ise hakan acer rahatsız olsaydı bugün zafer kalaycıoğlunun yardımcısı olmazdı.yani görevi kabul etmeyebilirdi. takım içinde de sophia ile pozisyonu yüzünden bir anlaşmazlıkları olduğunu kendisi de söylemişti. ama bunlar giderilmeyecek problemler değil. istifa kavramı hemen çalıştırılacak bir müessese değil. haydar kemal ateş de zafer kalaycıoğlunun sistemini devam ettiriyor.haydar kemal ateşin fb ye kattığı ekstra bir şey yok.hepimizin ortak amacı gs.biraz daha sabırlı olalım.

Utku Kılıç' Alıntı:
sevgili emre, son söylediklerin çok önemli. hepsine katılıyorum. sanırım etik anlayışlarımızda fark var. bak ne güzel demişsin, fb yi galatasaray için bıraktı. demekki adam gs yi çalıştımak istiyordu. geçen sezonki samsun basketbol maçında bir oyuncu değişikliği sırasında ahmet dedehayır hakan acere hiç tasvip etmediğim bir şekilde bir davranışta bulunmuştu. hiç unutmuyorum salonda çıt yoktu. bench olayında ise hakan acer rahatsız olsaydı bugün zafer kalaycıoğlunun yardımcısı olmazdı.yani görevi kabul etmeyebilirdi. takım içinde de sophia ile pozisyonu yüzünden bir anlaşmazlıkları olduğunu kendisi de söylemişti. ama bunlar giderilmeyecek problemler değil. istifa kavramı hemen çalıştırılacak bir müessese değil. haydar kemal ateş de zafer kalaycıoğlunun sistemini devam ettiriyor.haydar kemal ateşin fb ye kattığı ekstra bir şey yok.hepimizin ortak amacı gs.biraz daha sabırlı olalım.

Üç senedir bu şubede her türlü entrika dönüyor,neye sabır gösterelecek,Zafer KALAYCIOĞLU transferi kulübümüzü kamoyunda küçük düşürmüştür,oyuncularla yaşadığı kavgalar,sonucu oyuncular gidip genel sekretere ifade bile vermişler,hala neyin sabrı.

Utku Kılıç' Alıntı:
siz fazla böyle haberlere itibar etmeyin düzelir tekrar takım

Ben itibar etmeyeyim,öylemi yani bu olaylar olmadı,utku sen hangi takımdan konuştuğumuzu,unuttun galiba,ben o hebrleri duymadım dersem fazla söze gerek yok sanırım.

ya mithat abi ya bak düzelir takımımız fazla ortamı germeyelim. biraz daha sağduyulu olalım. szice oyuncuların kendisini genel sekretere şikayet ettiğini öğrenen hoca takımın başında kalır mı? ben de mutsuzum skorlardan ama sabırlı olalım biraz daha .ayrıca mihriban oğuz hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.

Mithat Duran' Alıntı:
Şu an çalıştığın kulüpte tek bir sevenin bile yok!!! Mihriban hn. istifa etti diye ortalık sana kalacak sanma,seninle gelecek hiç başarının bizim nezdimizde bir değeri yok.

Onursuz ZAFERLERistemiyoruz.Bunu çok iyi anla ve şunu bilki,bu kulüpten gitmen,için elimizdeki gücü sonuna kadar kullanacağız.

Yaptığın isözleşme 2011 yılına kadar,aldığın ücret 150 bin dolar senelik,sorun buysa parayıda masanın üstüne koyarız.

Artık bu kulüpte bizans oyunları,entirikalar istemiyoruz.

Kimse bu kulübü dingonun ahırı sanmasın,o köprülerin altından çok sular geçti.[/quot

Şimdi bana kızacaksınız kimileriniz ama Zafer le bunun bne ilgisi var ya istifa etti diyelim elimizdeki kadro yeterlimi sizce lig ya da avrupa için bakıyorum da Yasemin Horasan vasatı aşamadı oyun kurucu problemi var nilay iyi bir oyun kurucu ama yaşı itibari ile yoruluyor ve çabuk düşüyor oyundan önce verenoca alındı ama vasat ötesi oynuyor takımda Jİa wnba de harika oynadı ama bence bizde kapasitesi pek yerterli değil

TEK ÇÖZÜM YÖNETİMİN İYİ TRANSFER YAPMASI DEVRE ARASINDA BASKETBOL ŞUBE BAŞKANI MAÇLARA BİLE GELMİYOR ARKADALŞAR AVRUPA MAÇLARI HARİÇ ARTIK BENCE ÇÖZÜM KOLAY ÖNCE ÜZTEN BAŞLANMALI SORUN ÇÖZMEK İÇİN BASKETBOLUN İÇİNDEN BİRİ ŞUBE MÜDÜRÜ OLMALI AH KEŞKE MİHRİBAN OĞUZ OLSA

Zafer Kalaycıoğlu gibi kişiler istifa etmez arkadaşlar. "ben alacağım paraya bakarım" der. Başlık: zafer kalaycıoğlunu kovacak kişi yönetimde varmı? olsa daha mantıklı olur.:)

Git artık be adam, biraz onurun varsa git ! Takım koçsuz çıksa bundan daha kötü olmaz !

Utku Kılıç' Alıntı:
katılıyorum biraz daha sabır ve sağduyu.

Ne istifası canım o Türkiyenin en iyi hocası şampiyon yapacak bizi !

Sezon başından beri tek bir hedef maçı bile kazanamayan bir adamı hala neden şubenin başında tutarlar anlamıyorum.

sen ve seni bu göreve kişi yüzünden basketboldan soğudum resmen, yeter artık ya gidin artık rahat bırakın bizi!

sen de eninde sonunda kapının önüne konacaksın kalaycıoğlu er yada geç.. eğer birazcık onurun varsa istifa edersin.

İleti yazarken kullandığımız sözcüklere dikkat edelim, def ol git vb. sözler Galatasaray taraftarına yakışmaz.

Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Euroleague'e veda ettik. Zafer Kalaycıoğlu'na ne zaman veda edeceğiz?

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Salona gelip 1kez olsun istifaya davet etmemiz gerek..Ama gelen yokki

Okancım,

gelen olmadığı gibi gidenlere de tepki gösterilmesin diye engel olanlar var.
Birileri rant elde ediyor bu konuda ama hayırlısı...

ben de tepki gösterilmesi taraftarı değildim. Başkan, kongreyi kazansın. basaketbola bakışı belli olsun. sezon sonu değerlendirilir. takımın zaten yeni olduğunu biliyoruz. Tam onlar alışmışken birde hoca ile uğraşmayalım..

Sühan Cem' Alıntı:
ben de tepki gösterilmesi taraftarı değildim. Başkan, kongreyi kazansın. basaketbola bakışı belli olsun. sezon sonu değerlendirilir. takımın zaten yeni olduğunu biliyoruz. Tam onlar alışmışken birde hoca ile uğraşmayalım..

Bir sezon boşa geçsin diyorsunuz yani, o kadar emek o kadar para o kadar umut boşa gitsin yani
katılmıyorum en yakın zamanda gerekilen yapılsın

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1xwi0l2r]ben de tepki gösterilmesi taraftarı değildim. Başkan, kongreyi kazansın. basaketbola bakışı belli olsun. sezon sonu değerlendirilir. takımın zaten yeni olduğunu biliyoruz. Tam onlar alışmışken birde hoca ile uğraşmayalım..

Bir sezon boşa geçsin diyorsunuz yani, o kadar emek o kadar para o kadar umut boşa gitsin yani
katılmıyorum en yakın zamanda gerekilen yapılsın[/quote:1xwi0l2r]

sizce bu sezonda geçmedi mi? :shock: ben pek umutlu değilim bu seneden açıkçası,lig şampiyonluğunu alır fener bizden daha iyi takım herkes hem fikirdir herhalde,ama belki türkiye kupasında bir şansımız olabilir inşallah ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...