Zaza Pachulia

zaza çok degerli oyuncu. ama sakatliklardan (gelmeden once de sakatliktan yeni çikmisti) dolayi bekledigim katkiyi veremedi takima. ben zaza'yi unics(icerde)-siena-union maçlarinda defansi ayakta tuttugunu gormeyi isterdim. efes ve barcelona maçlarinda 100% hazir bir zaza bekliyordum. ama bu gidisle sakatliktan çikip sisteme ayak uydurasiya kadar lockout bitecek..

Şu ana kadar hiç bir katkı veremeiği için yokluğunda değişen bir şey olacağını sanmıyorum, Barac'ın ilacı olarak aslan gibi Furkan'ımız var. Andric de gününde olursa Abdi İpekçi atmosferi ile Efes'i yeneriz.

Zaza oynasa da olur oynamasa da. Ben Zaza'ya vereceğimiz paraya da Zaza'nın takıma oturması için harcadığımız zamana da yanıyorum açıkçası. İsterse oynasın Efes maçını tek başına kazandırsın, farketmez. 4 tane EL maçı oynadık biz Zaza oralarda oynamadı sakattı tamam ama sonuçta işimize yaramadı yani. O günlerde göndeirlmesi gerekiyordu. Bugün açıklama yaptılar lokavt 15 aralıkta bitbilir diye ki muhtemelen de biter. Ne anladım ben Zaza'nın Galatasaray'da oynadığı oyundan.

Zaza nın yerine iyi ve kaliteli bir uzun alabilsek iyi olur çünkü bu gidişle Zaza yı sakatlığından dolayı hiç kullanamadan Nba de lokavt biticek ve geri dönücek.

deron williams,kirilenko,batum,ersan,rudy...izledikten sonra gerçekten bu adam hakkında çok olumsuz düşünmeye başladım.sakatlıktan önceki durumu her şeyi ortaya koyuyor. tam üstüne sakatlığı...sakatlanarak takımı kurtardı bence...gitsin ve bir daha takımımızdan dahi bahsetmesin.

Zaza Hakkında düşüncelerim çok olumluydu. Fakat görünen köy klavuz istemez. Resmen antremana gelmiş bize. Sakatlığı cabası oldu. İstanbul'a tatile gelmiş oldu. Zaten oyuna girdiği her dakika da takıma zarar veriyordu.

yav adamın bunda suçu ne isteyerek oynamama gibi bi lüksü yokki şansızlık sadece.. o oynasa olimpia maçında furkan şhow yapamazdı bide bu açıdan bakın bence