Zorlu Viraj Öncesi Takımımız

fatih solak bence bizim maçta ya çok kötü oynıcak yada acayip hırs yapıp kendini aşıcakmış gibi geliyo bana :)
 
Bence atkins takıma uyum sağlarsa ve zizic olayı çözülürse bu 6 maçtan 5 ini kazanırız.Yenileceğimiz tek takım aliağa olur.pota altında davis dıştada reese gibi önemli silahları var.Bjk,fb,telekomdan sonra bizide yenecekler gibi.Bjk nin büyük sorunları var bu yüzden son 2 senede olduğu gibi onları akatlarda yeneriz.T.telekom ve f.ülker i ne yapıp edip yenmeliyiz.Çünkü bu maçlarda saha avantajı bizde olacak ve yenilirsek play-offlarda büyük dezavantajımız olacak.Oyak renault tehlikeli bir takım ama maç içerde olduğu için bu maçıda kazanırız.Mersin bizi baya zorlar.Yıldız oyuncuları lofton sakat.Bizim maça kadar yetişip yetişmeyeceğide maçın sonucu açısından önemli.
 
Şuraya bak Aliağaya yenilceğimizi düşünüyoruz.Geçen senenin ulebcup 4.cü bu sene daha yeni lige çıkan bir takıma yenilceğini düşünüyor.Neden çünkü efesi,fulkeri,telekomu yendiler bizide yenerler.Bizi bu hallere düşünenler utansın.8 galibiyet 1 mağlubiyet almamıza rağmen halen kimse mutlu değil neden acaba?
 
Arkadaşlar bence 1 maç kazanırız demek fazlaca kötümser olur, ligin tek yenilgili 2 takımından biriyiz, vede yendiğimiz rakipler fb ve telekom dışında diğerleri ile aynı ayarda!

Darüşşafaka CT (feneri yendi, ligin orta sıra takımlarından)

Banvit(Ligin güçlü takımlarından biri, lig 3.sü, efesi yendi)

Antalya(ligin güçlü takımlarından)

M.A.Selçuk(ligin güçlü takımlarından)

KSK, ERDEMİR, CASA, Kepez(bu takımlar bence ligin en zayıf ekipleri)

Mersin, Bjk, Aliağa=Banvit, Antalya
Oyak=Daçka(kaldıki daçka yendi oyağı)

Fener, Telekom=Efes!

Kısaca kalan maçlarımız, geride kalan maçlar ile aynı paralellik içinde, çok zor, ve orta sıra takımları ile oynayacağız!

En kötü bugüne kadarki performansı göstersek bile 2 mağlubiyet alacağımızı düşünüyorum!

Bu mağlubiyetlerden biri Telekom olabilir, diğeri ise zayıf bir ihtimal Bjk olabilir, fener'i ise yeneceğimizden şüphem yok, o maçı biz kazandıracağız buna inancım tam.

Kısaca kötü bir süpriz veya aksilik yaşamazsak inşallah bu haftaları çok az bir kayıp ile atlatacağımıza inanıyorum, umarım haklı çıkarım!
 
Tahminen 2-4 yaparız. Alacağımız maçlar Beşiktaş Cappucino'lu Cola olur, yanına da Mersin ya da Oyak'tan birini yazarız. Mersin ve Oyak'ın günlük performansına göre 1-5, 3-3 yapmamız da muhtemel.

Diğer büyük maçlara kadar toparlanmamızı dilerim ama şu anki durumla üç maçta toplam -40 fark hemen kabulümdür:)
 
En tehlikelisi Mersin deplasmanı olacak..Bu sezon seyreden var mı bilmiyorum ama salonları, seyircileri ve yabancıları ile ligin en zor deplasmanı olacak..
 
Kerem TT F.Ülker maçında muhteşem bir dönüş yaptı,aynı şekilde Panellios maçında yaptılar.Telekom maçı kolay kolay bırakmayan bir takım hüvviytinde.Hatta skytürk yorumcusu keyifle F.Ülkerin showunu anlatmaya hazırlanıp,olmayacak oyunculara ve Tanjevic'e övgüler yağdırmaya çalışırken ne söyleyeceğini şaşırdı.
Bu maçlardan 4-2 en kötü ihtimalle 3-3 çıkarız.1-5 çıkmak biraz rakipleri dev aynasında görmek oluyor kusura bakmayın.Lakersla,Detroit veya CSKA,Pana ile maç yapmıycaz.Yapacağımız takımlar arasında şu an kadro olarak bizim altımızda 4 takım var.Denk ve üstü diyebileceğimiz 2 takım.Biz şu an istenilen seviyede olmayabiliriz ama rakiplerimiz çok mu iyi?Hayır biz nasıl MS'i tartııyorsak F.Ülker de MG'i tartışıyor.Bu hafta Kepez yerine Datçkayı yensek emini yazanlardan çoğu kişi içinden"Darüşafakayı babamda yener" derdi.O darüşafaka gitti herkesin öve öve bitiremediği F.Ülkeri yendi.
Mersin Lofton'a bağlı.Lofton oynamayacaksa bu haftaya benzer bir sonuç alırız.Ben oynasada yeneceğimizi düşünüyorum.TT,BJK,Aliğa ve F.Ülker maçlarından 2'sini hatta 3'ünü kazanırız.
Birde şu var,yapacağımız takımlardan TT ve F.Ülker formda başlayıp inişe geçenler,biz ise zaten inişte başladık hiç çıkmadıkki.Şu an diplerdeyiz daha kötü olamayız.Ama bu kadronun bir çıkış potansiyeli var ve o zamanda geldi.Şansımızda yardım etti ve fikstürün de avantajıyla 8-1 ile bu zorlu zamanları geçiştiriyoruz...
Atkins yaramıza merhem olacaktır.Ama ondan kimse bir Naumoski,Rivers hatta Solomon olmasını beklemesin.
Kerem SEÇER' Alıntı:
Emrah abi,

Küçümseme değil de onların çözülemeyecek bir sistemleri olduğunu düşünmüyorum. Belirli bir sistemleri vardır, bize ters de gelebilir ama maç içinde maçı değiştirecek hamleler konusunda Ercüment Sunter ligin en kötü hocası bana göre. Bu yüzden oyunlarını bozabilirsek geri dönüş yapmaları kolay olmayacaktır.
 
Emrah Bakın' Alıntı:
TT,BJK,Aliğa ve F.Ülker maçlarından 2'sini hatta 3'ünü kazanırız.

Şu cümleyi görünce aklıma geldi.
Basketbolda İDDAA ne zaman başlıyor? Hem bu spor dalına ilgiyi artıracak, hem de daha somut konuşuyor olacağız.
Mesela bu 4 maçın 3'ünü kazanırız diyenle hemen İDDAA'ya girerim, para kolay kazanılmıyor bu devirde :)
 
Faruk Tanrıyar' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":3jjhm1y2]TT,BJK,Aliğa ve F.Ülker maçlarından 2'sini hatta 3'ünü kazanırız.

Şu cümleyi görünce aklıma geldi.
Basketbolda İDDAA ne zaman başlıyor? Hem bu spor dalına ilgiyi artıracak, hem de daha somut konuşuyor olacağız.
Mesela bu 4 maçın 3'ünü kazanırız diyenle hemen İDDAA'ya girerim, para kolay kazanılmıyor bu devirde :)[/quote:3jjhm1y2]

Benim gerçekci tahminim bu 4 takımdan 2 galibiyet çıkar.Fakat 3'ünü yenmemek için sebep yok.Aliağa sadece 5-6 kişi ile oynayan bir takım.BJK daki sorunlar malum.Biz 8-1 ile geldik.İyi oynamıyoruz buna bende katılıyorum ama bu karamsarlık neden?Kendimizi bu kadar aşağılamıyalım,kötüyüz ama bu maçların hepsini kaybedecek kadar değil...
 
Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Tahminen 2-4 yaparız. Alacağımız maçlar Beşiktaş Cappucino'lu Cola olur, yanına da Mersin ya da Oyak'tan birini yazarız. Mersin ve Oyak'ın günlük performansına göre 1-5, 3-3 yapmamız da muhtemel.

Diğer büyük maçlara kadar toparlanmamızı dilerim ama şu anki durumla üç maçta toplam -40 fark hemen kabulümdür:)

Beşiktaş'ı en son ne zaman izlediniz merak ediyorum açıkçası :) Yani o kadar kesin cümleler yazmışsınız ki, Kepez maçından önce bile böyle düşünen yoktu. Yinede kişisel görüşlere saygılı olmak lazım tabiki..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Faruk Tanrıyar":3qnwy4eq]Tahminen 2-4 yaparız. Alacağımız maçlar Beşiktaş Cappucino'lu Cola olur, yanına da Mersin ya da Oyak'tan birini yazarız. Mersin ve Oyak'ın günlük performansına göre 1-5, 3-3 yapmamız da muhtemel.

Diğer büyük maçlara kadar toparlanmamızı dilerim ama şu anki durumla üç maçta toplam -40 fark hemen kabulümdür:)

Beşiktaş'ı en son ne zaman izlediniz merak ediyorum açıkçası :) Yani o kadar kesin cümleler yazmışsınız ki, Kepez maçından önce bile böyle düşünen yoktu. Yinede kişisel görüşlere saygılı olmak lazım tabiki..[/quote:3qnwy4eq]

Eh be kardeşim, "Beşiktaş'ı da yenemeyiz" yazsam buracıkta asarlar beni Kepez fatihleri :)

Şaka bir yana, global olarak 2 galibiyet alırız diyebilirim. Ama asıl önemlisi bir ışık yok. Beşiktaş CT'ye 20 de atabiliriz, Telekom'dan 30 da yiyebiliriz...

Her şey havada, yani heyecan da bu çapta!

Geçen sene halbuki, oyuncuların motivasyonu düşene kadar şampiyonluğun en güçlü adayıydık... Yazık...
 
Hem Galatasaray hem Beşiktaş için kesin birşey söylemek zor. Günlük oynuyorlar, bir gün çok iyi ertesi maç tanınmaz haldeler falan. Bence ortada maç ama Fenerbahçe maçında galibiyet daha kesin gibime geliyor. Bir tek Emir biraz formda onlarda, arada bir eserse Mirsad oynuyor. Gerisi boş adamlar hem hücumda hem savunmada. Lider oyuncu eksiği açıkça ortada. Genel olarak değerlendirirsekte Galatasaray adına 6'da 4 bence başarıdır şu zor fikstürde.
 
Bu arada tam fikstürünü bilmiyorum ama araya bu Eurochallenge maçlarıda girecek galiba. O zaman bu viraj biraz daha keskin hâl alabilir, hangi maçlar var emin değilim ama :)
 
arkadaşlar çok da kötümser olmayalım takım zor maçları iyi oynıyo gibi geldi bana örnek banvit maçı inanırsalar 6da6 yaparlar
 

Üst