Acikcasi takimin gucunu bu 6 haftada gorucez, cunku ciddi rakiplerle oyniycaz. Ozellikle Aliaga, FbUlker, Telekom maclari takimin gercek potansiyelini ortaya cikaricak diye dusunuyorum. Benim acikcasi beklentim 6 da 3 veya 6 da 4.
Cunku daha hala oturmus bir sistemimiz ve Turktelekom ile FbUlker deki gibi genis oyuncu kadromuz yok. Herne kadar FbUlker sakatliklarla bogussada hala kucumsenmiyicek bir kadroya sahipler ve o sakatlar dondugunde bence gene 1 numarali sampiyon adayilar. Turktelekom a gelince, bazi yorumlarda Ercument Sunterin kotu bir coach oldugu geciyo. Kesinlikle katiliyorum cunku Telekom son senelerde cok iyi kadrolar kurmasina ragmen bi turlu beklenileni veremedi. Ancak yinede bize gore daha oturmus, birbirini taniyan oyunculardan kurulmus genis bir kadro. Aliaga ise bu senenin surpriz takimi, ii bir yatirimla guzel ve tehlikeli bir kadro olusturdular. Ciddi bir rakip oldular.
Acikcasi Turktelekom ve FbUlker maclarini kazanma sansimiz oldugunu pek dusunmuyorum. Belki inanilmaz gunluk performanslar sergilersek bi sansimiz olabilir. Aliaga macindada iyi bir savunma bize maci getirebilir diye tahmin ediyorum.
Ancak bastada belirttigim gibi 6 da 3 veya 6 da 4 daha mantikli ve reel duruyo.