Zorlu Viraj Öncesi Takımımız

1-5 yada 2-4 yapacak bir takım değiliz...
en kötü 5-1 olur o da Zizic gider ve yerini dolduramadan TT maçına çıkarsak olabilir...

onun harici her yol 6'da 6...
 
Acikcasi takimin gucunu bu 6 haftada gorucez, cunku ciddi rakiplerle oyniycaz. Ozellikle Aliaga, FbUlker, Telekom maclari takimin gercek potansiyelini ortaya cikaricak diye dusunuyorum. Benim acikcasi beklentim 6 da 3 veya 6 da 4.

Cunku daha hala oturmus bir sistemimiz ve Turktelekom ile FbUlker deki gibi genis oyuncu kadromuz yok. Herne kadar FbUlker sakatliklarla bogussada hala kucumsenmiyicek bir kadroya sahipler ve o sakatlar dondugunde bence gene 1 numarali sampiyon adayilar. Turktelekom a gelince, bazi yorumlarda Ercument Sunterin kotu bir coach oldugu geciyo. Kesinlikle katiliyorum cunku Telekom son senelerde cok iyi kadrolar kurmasina ragmen bi turlu beklenileni veremedi. Ancak yinede bize gore daha oturmus, birbirini taniyan oyunculardan kurulmus genis bir kadro. Aliaga ise bu senenin surpriz takimi, ii bir yatirimla guzel ve tehlikeli bir kadro olusturdular. Ciddi bir rakip oldular.

Acikcasi Turktelekom ve FbUlker maclarini kazanma sansimiz oldugunu pek dusunmuyorum. Belki inanilmaz gunluk performanslar sergilersek bi sansimiz olabilir. Aliaga macindada iyi bir savunma bize maci getirebilir diye tahmin ediyorum.

Ancak bastada belirttigim gibi 6 da 3 veya 6 da 4 daha mantikli ve reel duruyo.
 
Gerçekten zor bir periyoda girdik oynayacağımız maçların oyak reno hariç hepsini kaybedebiliriz de kazanabilirizde.Bu arada birde avrupa kupası maçları oynayacağımız düşünülürse bu periyotta ne kadar maç kazanırsak bizim açımızdan o kadar iyi olur.Buraya gelene kadar güçlü rakipler olarak sadece banvit'i deplasmanda yendik(ki bu hiçte küçümsenecek bir başarı değil)efes'e ise kaybettik bu takımların haricinde oynadığımız takımların tamamı kadro olarak bize rakip olabilecek takımlar değildi.Bizim takımın gücünü bundan sonra oynanacak fener,telekom,beşiktaş,aliağa deplasmanı(ki kendileri fener'i kendi sahalarında beşiktaş ve telekom'u ise deplasmanda yenen takımdır)ve mersin deplasmanında oynayacağı oyun ve alacağı skorla değerlendirmeliyiz.Bu periyottan en az hasarla çıktığımız takdirde önümüzün açılacağı kanaatindeyim.
 
Fener, Mersin, Oyak, Aliağa'yı yeneriz!

Telekom ve Bjk yenilme ihtimalimiz olan maçlar!

En kötü 2 mağlubiyetle kapatacağımıza inanıyorum bu süreci!
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Şöyle düzelteyim de karışıklık olmasın;

O mesajı yazan Ali Erdem Gürtepe ama Emrah Bakın yazmış gibi görünüyor. Mesajları bi editleyeyim de düzelsin ;)

Aceleyle yanlış yeri silmişim galiba,düzeltirsen sevinirim :)
 
Ben Aliağa'yı canlı olarak izledim bana göre alırız kaliteli yabancıları var ama salondaki insanlar taraftardan çok seyirci bu yüzden pek baskı yaratamıyolar
 
Aliağa'nın Reese ve Davis gibi iki tane oldukça önemli yabancıları var. İkisi de ligimizi tanıyan oyuncular. Ve formlarını bulduklarında rahat bir şekilde 30+ sayı atabiliyorlar. Eğer onların ritm bulmasını engellersek çok zor bit maç olduğunu düşünmüyorum...
 
Bu son altı maçta Fenerbahçe ve Telekom maçlarını hedef koymalıyız diğer
takımları birinci devre yenemezsek ikinci devre yeneriz.6'da 6 yapsak mükemmel olur.
 
Mersin takımında Ümit Sonkol kesin olarak oynamayacak bizim maçta,Lofton'un durumu ise henüz netlik kazanmamış.

Bu yönde devam edelim Mersin maçı ile alakalı yorumlarımıza.=)
 
Bütçeleri bizden fazla olsa da doğal olarak kendimize rakip gördüğümüz Türk Telekom ve Fener Ülker haricinde, çoğunluk bu altı maçlık seride Aliağa ve OYAK maçlarının bizi zorlayacağını düşünüyor.

Eğer biz bu maçlardan alnımızın akıyla çıkarsak devre/sezon sonu yapılacak değerlendirmelerde; Aliağa ve OYAK rakibimiz değil ki onlara karşı alınan sonuçlar başarı olarak dikkate alınsın denir. Ancak yenilirsek fırtınalar kopacağına kesin gözüyle bakıyorum.

Takımları tek tek ele alacak olursam;

Mersin B.B: Normal şartlarda çok zorlanacağımız bir deplasman. Ahmet Kandemir takım kimyasını genelde iyi oturtuyor. Dar rotasyonları ve kilit oyuncularının muhtemelen oynayamayacak olması nedeniyle kazanacağımızı düşünüyorum.

Oyak Renault: En önemli kozları olan Evren Büker´i kilitleyebilirsek kazanacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş: Son dönemde toparlanma sürecine girse de Akatlar´da geleneğin bozulmayacağını düşünüyorum. Bu maçta taraftardan gelecek tepkiye vereceği olumlu/olumsuz yanıtla kilit isim Milan Gurovic olur.

Fenerbahçe Ülker: Günü gününe tutmayan rakibimizle oynayacağımız maç için şimdiden skor tahmini yapmak güç. Kaldı ki bize karşı her zaman farklı motive olup ona göre oynuyorlar. Umarım kazanan biz oluruz.

Aliağa Bld.: Fenerbahçe´ye karşı galip gelip, bu maçın verdiği rehavetle Aliağa karşısına çıkarsak İzmir deplasmanı kabusa dönüşür. Telekom karşısında seyrettiğim Aliağa kendisini küçümseyeni asla affetmeyecek bir takım izlenimi verdi.

Türk Telekom: İyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen 5 numarada sıkıntı çektikleri aşikar. Bana göre Lang ve Asım Pars bu kadronun kalitesine uygun değil. Dudley zaman zaman bu pozisyonda oynasa da asıl mevkisi 4 numara. Ercüment Sunter ve maçın Ayhan Şahenk´te oynanacağını da göz önünde bulundurarak, maça konsantre olup mücadeleci kimliğimizi ön plana çıkarırsak kazanacağımızı düşünüyorum.

Her maçı kendi içinde değerlendirsem de bir önceki hafta alınan sonucun diğer maçları olumlu ya da olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak takımın potansiyeline güvenerek yorumlar yaptım. Takım mücadele etmezse 3/6, gücünü sahaya yansıtır ve her maçta 1-2 oyuncumuz kapasitesinin üstüne çıkarsa 5/6 yapacağımıza inanıyorum.
 
Bende bir kaç söz söylemek isterim bu konu hakkında ;
Aliağa-Mersin-Telekom bu takımların en büyük özelliği çok sayı atmaları ama bu takımların defanslarıda bir hayli zayıf.
Fenerin A.Şahenkde yenilmesinin nedeni açık ve net olarak potalar . Çünkü onlar 3 sayılık şutlara dayalı bir takım .
BJK ve Oyak ise bir garip . Yeri geliyor çok iyi defans yapıyorlar yeri geliyor defans die bişi yok . BJK türkler üstüne kurulmuş bir takım . Oyakda ise bence olay A.Gordon da . Evren ne yaparsa yapsın Gordon eğer iyi oynamazsa kazanamıyorlar .
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Ali Demirci":14p8ixvb]Ben FBÜLKER de sakat olan G.Griçek'i yazmayı unutmuşum ki büyük ihtimal bizim maça yetişir ve fazla söze gerek yok sanırım.
Gordon giricek slam dergisine verdiği röportaj da galatasaray maçını bekliyorum demiş.[/quote:14p8ixvb]
Beklesin,bizde onu bekliyoruz ;)
 
6'da 6...

en zor olan neyse onu istiyorum çünkü Galatasaraylıyım...

ha olduki en kötüyle karşılaştık yine takımımlayım takımımın yanındayım evet doğru tahminettiniz çünkü Galatasaraylıyım...
 
Gurovic, Graves, Milojevic, ve Atkins bu oyunculara çok güveniyorum!

Birde Zizic'i tekrar kazanabilirsek, herşey mümkün!
 
Bu maçlar öncesi yerlilerimizden alabildiğimiz kadar katkı almalıyız.Telekom ve fener maçlarımızda yerlilerin yardımıyla sonuca gideriz.
 
Benim şuan ki yabancılarımız içinde en çok güvendiğim isim
milojevic
sonra graves
atkins ve gurovic
bu listede zizic ilk sıradaydı ama malasef olaylar iyi gelişmedi
 

Üst