Zorlu Viraj Öncesi Takımımız

Bu başlığı baştan sona okudum, yüzüme tebessüm geldi!

Efsane olacak bu topic 8)

Bu takım sadece Oyak'ı yener diyen arkadaşlar bir önceki durakta inmişti, şimdi inme sırası sadece 1 galibiyet alır diyenlerde, acele edin daha Beşiktaş'a gidecek trenimiz :) :)


İnşallah 1-2 haftaya bende inmek zorunda kalmam bu trenden:)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bu başlığı baştan sona okudum, yüzüme tebessüm geldi!

Efsane olacak bu topic 8)

Bu takım sadece Oyak'ı yener diyen arkadaşlar bir önceki durakta inmişti, şimdi inme sırası sadece 1 galibiyet alır diyenlerde, acele edin daha Beşiktaş'a gidecek trenimiz :) :)


İnşallah 1-2 haftaya bende inmek zorunda kalmam bu trenden:)

Sen o trenden ineli çok zaman oldu!!! sevgili Eyüp.Aslında işin şakası geçen senenin aynısını yaşıyoruz.Bir nevi DEJAVU umarım bu sene geçen sene gibi bitmez.
 
Mithat selam!

Seni 1 Haziran durağında indirmiştik trenden, hala eve varamadınmı :p
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat selam!

Seni 1 Haziran durağında indirmiştik trenden, hala eve varamadınmı :p

O zaman sizler için çok büyük bir fırsat tepildi.Senin bunu bilipte şakaya vurman gerçekten traji komik olarak yorumluyorum.

Dün akşam spormax te mola programında bizim için cafe crown olarak konuşuluyor.Asıl acı olan bu
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bence atkins takıma uyum sağlarsa ve zizic olayı çözülürse bu 6 maçtan 5 ini kazanırız.Yenileceğimiz tek takım aliağa olur.pota altında davis dıştada reese gibi önemli silahları var.Bjk,fb,telekomdan sonra bizide yenecekler gibi.Bjk nin büyük sorunları var bu yüzden son 2 senede olduğu gibi onları akatlarda yeneriz.T.telekom ve f.ülker i ne yapıp edip yenmeliyiz.Çünkü bu maçlarda saha avantajı bizde olacak ve yenilirsek play-offlarda büyük dezavantajımız olacak.Oyak renault tehlikeli bir takım ama maç içerde olduğu için bu maçıda kazanırız.Mersin bizi baya zorlar.Yıldız oyuncuları lofton sakat.Bizim maça kadar yetişip yetişmeyeceğide maçın sonucu açısından önemli.
Bir tek aliağaya yeniliriz demiştim yanıldım... :)
 
Haftaya Telekomla oynayacaz, bence bu maç hiçde öyle çantada keklik değil...
Telekom çıkışa geçmek için bize karşı var gücüyle oynayacaktır.Şunuda belirteyimki ligin en iyi 4 ve 1 numaralarına sahipler.Ayrıca Serkan,Winston,Bekir,Barış gibi kaliteli dış adamlarıda var.Yıllardır da bize ters gelen bir basketbol oynuyorlar.
İstedikleri zaman çokda iyi savunma yapıyorlar,Panellios maçında canlı gördüm savunmalarını.Fakat dediğim gibi "istedikleri zaman".
Tek handikapları bence en önemli bölgede "koçta" Ercüment Sunter.Bir rotasyon bu kadar kötü kullanılır.Rotasyonu kullanamadığı konusunda Murat Özyer ve fazla kullandığı için Tanjevic'den bile kötü.Nedense ondan vazgeçmiyorlar bir türlü...Yoksa kadroda ne ararsan var...
6 maçlık zorlu virajın kesinlikle en zor maçı.
Savunmamız F.Ülker maçından bile daha sert olmalı.Çabuk geri dönmeliyiz ve Aliağa'daki Davis e yaptığımız savunmanın bir benzerini Wright ve Dudley'e yapmalıyız.
Bizim en büyük silahımız yine Hüseyin olacak,zayıf bölgeleri dış savunmaları Atkins ve Graves bol bol penetre yapmalılar.Bu arada Gurovic'i Winston savunmazsa sezonun en iyi maçını oynayabilir, tabi ona uygun set hücumları hazırlayabilirsek.
Bu arada Dudley şu an Türk statüsünde oynuyor mu?
 
Haftaya düşündüğüm gibi nefes kesen bir maç olacak.Telekom bugün 35 sayı fark atmış.Üstelik Wright ve Lang yokken...
Umarım haftayıda kayıpsız geçer ikinciliği iyice sağlamlaştırız...
 
Emrah Bakın' Alıntı:
Telekomu çok küçümsemişsin.Yıllarda beri bize ters gelen bir basketbol oynuyorlar.Ayrıca bu sene Mersin ve Aliağa maçlarını bir kenara bırakırsak geçen senelerden farklı olarak iyi savunmada yapan bir ekip haline geldiler.F.Ülker maçında hakemler düdüklerde adil olsaydı o maçıda alacaklardı.
Reno dışarıda evindeki kadar etkili değil.O maçı alırız.
Mersin ilginç bir takım.Ne zaman ne yapacakları özellikle Mersinde belli olmaz.Ama hala üst düzey takımlara karşı yeterince iyi değiller.
BJK ligi en iyi oyun kurucusuna sahip,bizim maça kadar bir uzun daha alırlar.Özellikle yerli kadrosu yürekten ve hırslı oynuyor.Akatlarda çok dikkat etmemiz gerekli.
F.Ülker sene başından bu yana balon gibi şişirildi.Özellikle pota altlarında yorumları okuyan ve dinleyenler Shaq,Amare,Howard var sandı.Elbette tehlikeli ve Türkiyenin en iyi kadrolarından birine sahip ama tek silahları dış şut olmuş durumda.Pota altında Oğuz dışında bir tehditleri yok.Şu anki oyunla başa baş oynarız çünkü onlarda çok kötü oynuyor.Umarım o maça kadar çok daha iyi oluruz.

Bir sonraki sayfada da 4-2 en kötü ihtimal 3-3 ile bitiririz diye yazmışım.Oyak beni yanılttı, o kadar zorlayacaklarını beklemiyordum.Keşke BJK ve Telekomda da yanılsaydım.
Zorlu viraj sonrasında kendi performansımı vasatın üstünde buldum :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar bence 1 maç kazanırız demek fazlaca kötümser olur, ligin tek yenilgili 2 takımından biriyiz, vede yendiğimiz rakipler fb ve telekom dışında diğerleri ile aynı ayarda!

Darüşşafaka CT (feneri yendi, ligin orta sıra takımlarından)

Banvit(Ligin güçlü takımlarından biri, lig 3.sü, efesi yendi)

Antalya(ligin güçlü takımlarından)

M.A.Selçuk(ligin güçlü takımlarından)

KSK, ERDEMİR, CASA, Kepez(bu takımlar bence ligin en zayıf ekipleri)

Mersin, Bjk, Aliağa=Banvit, Antalya
Oyak=Daçka(kaldıki daçka yendi oyağı)

Fener, Telekom=Efes!

Kısaca kalan maçlarımız, geride kalan maçlar ile aynı paralellik içinde, çok zor, ve orta sıra takımları ile oynayacağız!

En kötü bugüne kadarki performansı göstersek bile 2 mağlubiyet alacağımızı düşünüyorum!

Bu mağlubiyetlerden biri Telekom olabilir, diğeri ise zayıf bir ihtimal Bjk olabilir, fener'i ise yeneceğimizden şüphem yok, o maçı biz kazandıracağız buna inancım tam.

Kısaca kötü bir süpriz veya aksilik yaşamazsak inşallah bu haftaları çok az bir kayıp ile atlatacağımıza inanıyorum, umarım haklı çıkarım!
Birde bana basketboldan ne anlarsın diyorlar, herşeyi bilmişim, bir öleceğim tarihi bilmiyorum:)

Gerçi onuda biliyorum, 10 Nisan 20**....
 
1.Devrede oldupu gibi 2.Devrede de takımımız zorlu viraja giriyor.Karşıyaka
deplasmanıyla başlayıp Casa,Kepez(d),Mersin,Oyak(d),Beşiktaş,Fenerbahçe(d),Aliağa,Telekom(d) dokuz haftalık zorlu bir periyoda lig 2.olarak giriyoruz
bu maçların beş tanesi deplasmanda iyibir kadromuz var inşallah anlımızın
akıyla bu zor periyodu tamamlarız.9/9 yapabilirsek mükemmel olur.En kötü
ihtimalle lig bittiğinde ikinciliğimizi koruyabilirsek final oynarız.
Beşiktaş,Fenerbahçe ve Telekom maçlarını kayıpsız geçersek takımın özgüveni artar şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız.
 
Osman Aydın' Alıntı:
Önümüzdeki Türk Telekom maçına kadarki 7 maçıda Eyüp Abi'ye katılarak kazanacağımızı düşünüyorum ki inşallah kazanacağızda. :p Şu rotasyon dönemi ve oyuncuların birbirine alışmasından sonra İnşallah şampiyonluğun en büyük adayıyız. ;)

Edit:Eyüp Abi ben içerdeki Bjk maçını kazanacağımızı düşünüyorum ki herkesin bana katılacağını düşünüyorum.Acaba siz niye öyle dediniz anlamış değilim? :roll:
Osman Eyüp Abi bu konuya en son 19 ocak'da yazmış...
 
Nor. Sez. 23. Maç iç. CASA TED Kolejliler
Nor. Sez. 24. Maç dış. Kepez Belediye
Nor. Sez. 25. Maç iç. Mersin BŞB.
Nor. Sez. 26. Maç dış. Oyak Renault
Nor. Sez. 27. Maç iç. Beşiktaş Cola Turka
Nor. Sez. 28. Maç dış. Fenerbahçe Ülker
Nor. Sez. 29. Maç iç. Aliağa Petkim
Nor. Sez. 30. Maç dış. Türk Telekom
Kalan maçlarımız .
 
eger bir takımın pivotları şutörlerinden daha fazla 3 lük atarsa varın gerisini siz düşünün...bu senede hayal şampiyonluk...bizi hayallerle avutanlar utansın...kazanmak kaybetmek önemli degil önemli olan oraya ailesi ile para verip oraya gelen seyirciye güzel basketbol izlettirmek olmalı amaç...
 

Üst