Zorunuza Gitmiyor mu?

Arkadaşlar, şu an şampiyonluğa en yakın şubemiz, erkek basketbol takımımız, fakat federasyon ve hakemler, takımımızı devre dışı bırakmaya yemin etmiş durumdalar.

Dün Edirne’de takımımıza resmen tezgah kuruldu, önce uzunlarımız devre dışı bırakıldı, sonra düdükler aleyhimize çalındı, hakemleride yendik derken, son topta maçı kaybettik, ayrıca salonun yarısı Fenerliydi, resmen bize karşı Fener’le ittifak yapılmış gibiydi.

Bu takıma sahip çıkan sadece bizleriz, başkanımız yok, lobimiz yok, sadece bizler varız ve bizler bu toprakların en güçlü taraftar oluşumuyuz, dün Edirne’de kimsenin yapmadığı yapamadığı tribünü desteği yaptık, fakat yetmiyor, daha fazlası, daha güçlüsü gerekiyor!

Bu ülkeye basketbolu biz getirdik, Robenson’ların kemikleri şuan emin olun sızlıyor, çünkü bu kulübün hakları, entirikalar ve ahlaksızlıklarla gasp ediliyor, son 15 yılın en iyi sezonunu yaşarken, resmen devre dışı bırakılmaya çalışıyoruz, bu sizi rahatsız etmiyormu?

Arkadaşlar, eğer Erkek Basketbol takımımıza sahip çıkmazsak, malesef eleneceğiz, çünkü finale çıkmamız istenmiyor, eğer biz kenetlenmezsek, takımımız devre dışı bırakılacak!

Bütün bunlar zorunuza gitmiyormu?

Zoruna gitmeyenleri, allaha havale ediyorum Galatasaray bir spor kulübüdür, bunu anlayamamışlar demekki!

Zoruna gidenlere ise yalvarıyorum, lütfen bu takıma daha fazla sahip çıkalım, yoksa bizi Olin’e meze edecekler!

ONURUMUZSUN GALATASARAY!

Özellikle karşı taraftaki ve solumuzdaki pota arkasındaki 4 iri cüsse ve sarı kıvırcık saçlı ortamı germek için ellerinden geleni yaptılar.Biz yine Edirne'de olacağız,ama onlar Avrupa yakasına ayak basamazlar.

yine söylüyorum o sarışını tanıyorum,edirne'de elimle koymuş gibi bulabilirim :)
onun dışında bazı fülkerliler millete bukalemun diyorlardı,olin tişörtlerinin altına fenerbahçe forması giydiler ve hepimizin önünde ortamın şerbetine göre bukalemun gibi renk değiştirdiler.abdi ipekçi'de deplasman tribününden hariç istiyorlarsa bukalemun tribünü de ayıralım,olinli bir kaç kişiyle de konuştum gerçekten onları aramızdan temizlemek istiyoruz diyorlar,ne kadar samimiler bilmiyorum artık,orda bazı şeylere karşı koymak yerine üstünü örtmeye çalıştılar.

sar-laci nin olduğu her yerde çirkeflik rezalet vardır. Ama üzülmüyorum bunlara gereken derSi veririz. Ama bizim şu yönetici olarak adlandırdıklarımızda çıksın birşeyler yapsın istifasını istesinler şu feneresyon başkanının

Pota arkasındaki beyaz gömlekli elemanı bekleriz özellikle.. Ama tribündekiler bir kenara, özellikle senin gelmeni iple çekiyorum Erdal Bibo..

Olin tribunun bircogunu taniyan biri olarak birkac sey soyleyeyim.

Pota arkasinda ki o 3-4 cusselinin 2 tanesi Galatasaraylı, uzun sacli olan BJK'li.

Hatta Eyüp abinin mac sonunda Istanbul'a da gel goreyim seni dedigi eleman bundan 7-8 sene once dernekle Samiyen e otobus kaldiriyordu.
Kendisi iyi bir Galatasaraylı ama benim sehrim once geliyor diyor.
Bana bile gider yapiyorlar bu konuda da cevabini verdim. Herneyse.

Karsida ki o fenerli yavsaklar mactan once dayak yediler, ben aldim cocuklarin elinden arkalarina bakmadan kaciyorlardi.

UNI'de Galatasaray Topluluklari baskani olan Hoca bile Galatasarayı tutmuyordu bu macta. Degisik bir sahiplenme soz konusu.

Fener macindada Galatasaraylılar ayni seyi yaptilar, hatta bizim yapmadigimizi Fenerliler yapip bayagi bir kufur etti.

Bu arada Olin'in sahibide Galatasaray kongre uyesidir.

Pota arkasinda ki o 3-4 cusselinin 2 tanesi Galatasaraylı, uzun sacli olan BJK'li.

Hatta Eyüp abinin mac sonunda Istanbul'a da gel goreyim seni dedigi eleman bundan 7-8 sene once dernekle Samiyen e otobus kaldiriyordu.
Kendisi iyi bir Galatasaraylı ama benim sehrim once geliyor diyor.
Bana bile gider yapiyorlar bu konuda da cevabini verdim. Herneyse.

Süper miş ya "iyi Galatasaray" lı olmasa taşlayacaklar otobüsü falan eksik olmasınlar digitürk galatasaraylıları sizi! herkes semtinin takımını tutsa Galatasaray çiçek pasajındaki garsonlarla İngiliz konsolosluğundaki polislere kalır ne güzel iş vallahı Galatasaray şehrine gelecek başka takımı tutacaksın komik!!!!:=)

Sabahtan beri federasyon yönetmeliğini okuyorum.. Basketbol maçlarına evcil veya yabani HAYVAN getirmekle ilgili tek bir satır yok, hayret.. Yasak olmadığına göre serbest. Demek ondanmış.

Buradaki maça da yine aynı kadro gelsin.. Yine fener forması giysinler.. Elleriyle 6 işareti yapsınlar.. Dışarıda görüşeceğiz falan diye asıp kesip, maçtan sonra yok olsunlar.. Elelamin düğününe, gerdeğine ortak olsunlar. Bakalım neye benziyormuş.

Biz burada kendilerini otoparktan itibaren alıp çiçeklerle karşılayacağız..
Gökhan Taştimur'a ve yancılarına, yalakalarına, maç satmayı iyi bilenlere, Galatasaray'ı hafife alanlara , eleyeceğini sananlara gereken ders verilecek..Anladıkları dilden.

bizler bu toprakların en güçlü taraftar oluşumuyuz
Ve biz bir aileyiz; ailemize karşı yapılanları tüm aile fertleri görüyor ve herkesin zoruna gidiyor! Ve her birimiz bu takıma, ONURUMUZA nasıl daha fazla sahip çıkarız onu düşünüyor. Türk basketbol camiası, tarihin en iyi kenetlenmesine bu sezon tanıklık edecek!

Ne olcak ki Murat abi gidiyorum alkış yapıyoruz , sonra da Türkiyedir Galatasaray söylüyoruz bizim protesto anlayışımız bu. Adam olana düzgün davranılır abi biz adam olmayanlara düzgün davranmaya çalışıyoruz . Gerekirse sahaya inelim ama o aptalca alkışlama yöntemiyle filan komik durum düşüyoruz ancak. İstediğimiz kadar beste söylesek , istediğimiz kadar yırtınsak bu tezgahın önüne geçemeyiz. Taraftar artık dişini göstermelidir. Şerefi olmayana hakettiği sıfatlar toplu olarak söylenerek gönderilmelidir. ! maç solandon atılırız , 2. maç belki dayak yeriz ama 3. maçtan sonra amacımıza ulaşırız. Ama doğru biz anca alkışlıyoruz. Medeniyiz iyi hoş ama karşıda hayvan var adam yok . Anladığı dilden konuşmak lazım. Gerkirse sahaya inme tehditi edilmelidir. Laftan anlamazlarsa gereği yapılmalıdır. Kaç haftyadır arkadaşlarımı bile maça getiriyorum ama utanıyorum hakem düdüklerinden sonra. Artık Galatasaray taraftarı protestoyu öğrenmelidir. Kendi oyuncusunu , evladını yerin dibine sokup hakemlere ufak bir alkış yapmak saçmalıktır.

Galatasaray tek büyük olduğunu hiç bir zaman söyleme gereği duymamıştır. Çünkü büyük olan bunu ikide bir bunu söyleme gereği duymaz büyük zaten büyüktür. Onun büyüklüğünü yaptıkları işler ortaya koyar boş sözler değil.
Büyük GALATASARAY'ı kimse meze yapamaz ezilirler...