Hakan Demir nedir ya dalga mı geçiyorsunuz?
Hakan Demir denildiğinde galiba Tofaş-Efes maçıydı kendisine çarpan oyuncunun özür dilemesine rağmen verdiği aşırı tepki geliyor aklıma.Hakan Demir nedir ya dalga mı geçiyorsunuz?
Hakan Demir denildiğinde galiba Tofaş-Efes maçıydı kendisine çarpan oyuncunun özür dilemesine rağmen verdiği aşırı tepki geliyor aklıma.
Umudu kesmiş ise gittiğini açıklasın abi. Yerli yardımcı antrenör yok mu onla çıksınlar. Böyle saçma iş mi olurYeni bir koç ile anlaşılana kadar Mitrovic'in gittiği açıklanmaz bence. Mitrovic gider akabine 15 dakikaya yeni koç açıklanır falan, öyle bir şey olur diye düşünüyorum. fotoğraflarda olmama sebebi ise kulüp Mitrovic'ten umudu kesmiş diye tahmin ediyorum.
Bu adamin Paok macina da cikacagini dusunuyorum.Umarim yanilirim.Kaza bela Paok’u yenersek Besiktas macina da cikar ki bu en kotu senaryo olur.Hala bu kadar vakit kaybedildigine inanamiyorum.Bu kadar mi basiretsiziz de su adami gonderemiyoruz ? Daha ne olmasi gerekiyor ?
Zaten Paok macindan sonra bir karar verilecek olsa bile Besiktas macina kadar 3 gun kaliyor.Artik Besiktas macinda Goksenin Koksal kocumuz olarak cikar takimin basinda.
abi şartlar normal olsa biz tahmin yurutmeden senin dediğin gibi olur her şey. sorun, şartlar normal değil hahah. bu yönetimle bu kadar iste. bunlar şimdi diyordur Mitrovic'i kovariz 10-15 dakikaya yeni koçu açıklarız taraftar der vay b planları varmış. Ömer Yalçınkaya'yı futbol maçı oynanırken açıklayıp tepkiden kaçan insanlar bunu da yaparlar.Umudu kesmiş ise gittiğini açıklasın abi. Yerli yardımcı antrenör yok mu onla çıksınlar. Böyle saçma iş mi olur
O sıralarda GS Yönetimi:Yeni koç bulamıyor sanırım beceriksizler.. yoksa kaç maçtır ısrarla mitrovic ile maça çıkıp farklı farklı türde yenilgiler almanın mantıklı bir açıklaması yok!! Net bir yönetim zaafı var.. koçun takımla bağları koptuğu halde herhalde en az 5-6 maça daha çıktı ve çıkmaya da devam ediyor
Hakan Demir falan geleceğine Mitrovic kalsın daha iyi.bu kocu sevip sevmemek arasinda gidip geliyorum.
baska bir koc gelse bu kadroyu daha iyi oynatir diyen arkadaslar varmi merak ediyorum dogrusu?