Zvezdan Mitrović

Sırtını dayamış Dursun Özbek'in vurdumduymazlığına istediği gibi takılıyor takımda. Andreas Pistiolis'in ilk 3 ayı (2022 Nisan-Haziran) ve Ertuğrul Erdoğan'la geçen ilk 2 sezonki (2018 Ağustos - 2020 Mart) yoklukta verilen var olma mücadelesini düşündükçe içim parçalanıyor.

Bu bütçe ve kadro ancak bu şekilde rezil edilebilirdi. Tebrikler!
 
Görüp görebileceğimiz en disiplinsiz, yetersiz, uyumsuz Sırp koç olabilir. Bu adamı sıcak yatağından kaldırıp bize koç yapan basketbol aklı müzeye kaldırılmalı.
 
Bu kadar kötü bir koçun Galatasaray'ı yönettiğini hiç görmemiştim. Dar rotasyonları yönetmek kolaydır. Bugün dar rotasyonla sahaya çıktığımızı görünce koçun daha fazla takımı baltalayamayacağını ve maçı kazanacağımızı düşündüm.

Sahaya 3 uzunla çıktık. Maçın ilk yarısında 7 sayı geriyden gelip öne fırladığımız sekansta Halilovic-McCormack sahadaydı. Bu ikisinin yan yana oynadığı kısa süre +10 civarı yazdı. Nedendir bilinmez, 3 uzunla oynamamıza rağmen Göksenin'i 4'e çekip çember altında ezilmemizi izledi ancak bu ikiliye bir daha dönmedi.

Prepelic'in yorulduğunu söylemekten spikerle yorumcunun dilinde tüy bitti. Ama bu adam Prepelic'i kenara alıp maç sonunda sahaya diri atmadı.

Yani bu adama hakkaten Halilovic-McCormack ikilisinden verim almasına rağmen neden bir daha bu ikiliye dönmediğini sormak istiyorum. Yanlış hamlelerle maç kazanma fetişi falan mı var acaba
 
Tazminat odemeyelim derken takımı çöpe atacağız en kötü Pistolis geri dönsün gelirse tabi.
Gerçekten bu tazminat olayı nedir böyle, futbolla pek ilgim yok ama ben mi yanlış hatırlıyorum, bu kulüp zamanında Tarık Çamdal transferi yapıp
3 4 yıl boyunca yatan oyuncuya milyonlarca dolar mı euro mu ödemedi mi, ben mi yanlış hatırlıyorum... Ki daha böyle sayılacak bir sürü oyuncu var. Futbolda boşa giden milyonlarca dolar euro tl'ye çıt çıkmıyor, basketbola gelince 50 sentin hesabı yapılıyor.

Mitrovic'in alacağı tazminat bizim küme düşmemizden daha önemli bir durum mu biı şubeye zararı daha mı fazla anlamadım.
 
Son düzenleme:
Yerliye gidilecekse bence de Hakan Demir yerine Ender Arslan gelsin. Hakan Demir’in karakterinin zayifligini senelerdir gormedik mi? Her seferinde aklima kendisinin uzerine dusecegi icin zarar gormesin diye tutmaya calisan Bobua’yi itip sonrasinda da Micic’e saldirmasi geliyor.
 
Bu adamin Paok macina da cikacagini dusunuyorum.Umarim yanilirim.Kaza bela Paok’u yenersek Besiktas macina da cikar ki bu en kotu senaryo olur.Hala bu kadar vakit kaybedildigine inanamiyorum.Bu kadar mi basiretsiziz de su adami gonderemiyoruz ? Daha ne olmasi gerekiyor ?

Zaten Paok macindan sonra bir karar verilecek olsa bile Besiktas macina kadar 3 gun kaliyor.Artik Besiktas macinda Goksenin Koksal kocumuz olarak cikar takimin basinda.
 

Üst